osos جان شما به این بازی از 10 چند میدید؟
من فقط نسخه ی اول این بازی رو PS انجام دادم و حالا میخوام بدونم اگه 360 بگیرم این بازی میتونه برای خرید گزینه ی مناسبی باشه یا نه؟

osos جان شما که بازی رو بازی کردی زبون بازی ژاپنی هست یا انگلیسی منظورم منوها و زیرنویسهاشه .درود
سپر جون بازی بدی نیست. من که حال کردم. مخفی کاری به معنای واقعی کلمه. هوش مصنوعی خوب. گیم پلی روان. گرافیک متوسط. دیگه چی میخوای از بازی به این سبک:confused:گفتم که تا بازی های بزرگ 360 بیاد، میتونه ما رو سرگرم کنه![]()
باورتون میشه اين بازی امتياز 4.9 رو از سايت gamespot گرفت؟چقد بد !!!!!!
![]()
فریدون جان:biggrin1:نه. تمام همه چيزش بجز زبانش انگليسي هست.
مگه بازی خودش تاپیک نداشت که تاپیک زدی؟!سلام.
من چند روز پیش Tenchu Z رو گرفتم و باید بگم که معتادش شدم. راستش اول که دیدم GS بهش 4.9 داده پشیمون شدم. بعدش یادم افتاد که به GS نمیشه اطمینان کرد.
بازی نقص زیاد داره. ولی اگه درست بازی کنین خیلی حال میده. عین یه نینجای واقعی! ظاهر شخصیت بازی رو هر جور بخواین میتونین انتخاب کنین. Stealth Kill هم که دیگه استاده!
من این بازی رو به هر کس که دوست داره جای یه نینجا باشه پیشنهاد میکنم. آخه دلم میسوزه وقتی میبینم GS اینقد کم بهش داده.
تاکید میکنم: این بازی فقط برای کسی خوبه که بخواد درست مثل یه نینجا بازی کنه. وگرنه مسلما ازش خوشتون نمیاد. مشکل GameSpot هم همینه. کسی که بازی رو review کرده از این سبک خوشش نمیاد و بلد هم نیست چطوری اینو بازی کنه.
چاکریم.