Tekken x Street Fighter / Street Fighter x Tekken

Tekken x Street Fighter / Street Fighter x Tekken ،کدومش؟ هردوتا؟ هیچکدوم؟ ش

• Tekken x Street Fighter

رای‌ها: 13 65.0%
  • Street Fighter x Tekken

رای‌ها: 5 25.0%
  • Both of Them

رای‌ها: 2 10.0%
  • None of Them

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    20

The Hoss

کاربر سایت
سلام دوستان.
احتمالاً همتون میدونید که دو تا بازی تا یک دو سال آینده عرضه خواهد شد یکی به نام Tekken x Street Fighter و دیگری Street Fighter x Tekken
یه توضیح در باره ی دوتا بازی اونم اینکه T x SF با موتور پایه ی Tekken ساخته میشه و حال و هوای تکنی داره؛ SF x T هم با موتور Street Fighter توسعه پیدا میکنه و گرافیک و حرکات نزدیک به استریت فایتره.
نظر سنجی ما درباره ی اینه که شما کدومشون رو بیشتر دوست دارید و علاقه به خرید اون دارید؟

SF x T or T x SF

اول خودم بگم.
خیلی انتخاب سختیه چون SF برام نوستالژی داره ولی با Tekken بیشتر همراه دوستان بودم.
چون که بازی کردنش یه مقداری خوش دست تره و به همین خاطر دوستان من بیشتر میپسندنش. علاوه بر این به خاطر علاقه ی فراوانم به Steve Fox خودم Tekken x SF رو میپسندم!

این دو تا بازی یجور رقابت بین دو شرکت هم محسوب میشن.هر دو سعی میکنن محصولشون از شرکت رقیب بهتر دربیاد.
هنوز چیزی از T x SF به نمایش گذاشته نشده و چیزی هم که از SF x T دیدم امیدوار کننده بود
خود من معتقدم Capcom چیز بهتری میسازه ;)

اول خودم بگم.
خیلی انتخاب سختیه چون SF برام نوستالژی داره ولی با Tekken بیشتر همراه دوستان بودم.
چون که بازی کردنش یه مقداری خوش دست تره و به همین خاطر دوستان من بیشتر میپسندنش. علاوه بر این به خاطر علاقه ی فراوانم به Steve Fox خودم Tekken x SF رو میپسندم!
من هم شدیدا باهات موافقم خیلی منتظر T X ST isjl

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or