Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این گوست بتل تمومی داره؟ یا صرفا جهت ارتقاء درجه هست ؟؟

بعد از pugilist چند دانِ دیگه مونده تا استادی؟
تمومی که داره، احتمالا آخرین درجش هم Tekken Lord یا God of Tekken هست،pugiiist هم که تازه وسط راهه، من الان خودم یه روزه روی Vanquisher موندم.

این رنک ها توی آنلاین خیلی سخته. من الان دان 2 ـم چون اصولا سطح پلیرها 10 برابره سینگله
مسلما همینطوره، چون اونجا بحث پتانسیلها هست، مثلا من که الان آفلاین دان 16 هستم وقتی بیام اونجا بالاخره باید از دان یک شروع کنم دیگه، اونوقت اونجا یکی میاد میگه از یه دان یکی دوبار پرفکت خوردم.

سلام به همگی.

آقا تو این بازی کارکترهایی هستن که بشه با رفتن مراحل آزادشون کرد. ( کدوم قسمت باید بریم ؟! )

یا اینکه باید وصل بشیم به xbox live و از اونجا دانلودش کنیم. ( یک راهنمایی کنید یک دنیا ممنون میشم. )

تمومی که داره، احتمالا آخرین درجش هم Tekken Lord یا God of Tekken هست،pugiiist هم که تازه وسط راهه، من الان خودم یه روزه روی Vanquisher موندم.
من ونکوییشر رو رد کردم ! :d
دیگه واقعا از این به بعد بالانس بازی به هم میریزه !!
اصلا نمیذارن بیوفتی روی زمین که بخوای بلند بشی یا حتی تَگ کنی !!
فقط رو هوا میزننت

چرا این ghost mode تموم نمیشه راحت شیم بره؟

چند روزه دارم بازی میکنم رسیدم به دان 11 هنوز تموم نشده؟

هر بازی دیگه بود تا حالا از رو رفته بود ولی این یکی واقعا خیلی پر رو هست که تموم نمیشه !

چند دان هست کلا تا اخرین درجه؟
من تا دان 24 دیدم
=======================
خودم فهمیدم
29th Dan: Emperor
30th Dan: Tekken Lord (Achivement!)
31th Dan: Tekken Emperor
32th Dan: Tekken God
:|
حالا حالاها علّافیم
-----------------------
ویرایش:
انقدر بازی اشغاله سالی یکبار هم کسی نمیاد نظر بده !! :d

آخرین ویرایش:
چند دان هست کلا تا اخرین درجه؟
من تا دان 24 دیدم
=======================
خودم فهمیدم
29th Dan: Emperor
30th Dan: Tekken Lord (Achivement!)
31th Dan: Tekken Emperor
32th Dan: Tekken God
:|
حالا حالاها علّافیم
-----------------------
ویرایش:
انقدر بازی اشغاله سالی یکبار هم کسی نمیاد نظر بده !! :d

من که رفتم سراغ این بازی مبارزه ای جدیدی که اومده : dead or live 5 مثل اینکه میگن از لحاظ گیم پلی و گرافیک تیکن رو میزاره تو جیبش....

نخواستیم اقا تیکن رو میبوسیم میزاریم کنار.

مسلما همینطوره، چون اونجا بحث پتانسیلها هست، مثلا من که الان آفلاین دان 16 هستم وقتی بیام اونجا بالاخره باید از دان یک شروع کنم دیگه، اونوقت اونجا یکی میاد میگه از یه دان یکی دوبار پرفکت خوردم.

البته از beginner شروع میکنی.
من که رفتم سراغ این بازی مبارزه ای جدیدی که اومده : dead or live 5 مثل اینکه میگن از لحاظ گیم پلی و گرافیک تیکن رو میزاره تو جیبش....
یه درصد اگه DOA بخواد واقعا تکن رو بذاره تو جیبش...

این Ghost Battle تمومی نداره اصلا! یعنی شما میخواید یه اندینگ آخرش ببینید؟ حتی وقتی GOD هم میشید بازم میتونید بازی کنید. با آرکید فرق داره کلا.

ببخشید سروراش چطوره؟ آنلاین پس نیاز داره یا نه؟ چندتا credit میخواد؟

سرورهاش خوبه بستگی به پینگت هم داره البته. آنلاین پس هم نیاز داره ولی فکر کنم بتونی بخری. اونم نمیدونم چون من رو PSN میزنم. ولی DLCهایی که میاد همه فری خواهند بود.

ببخشید سروراش چطوره؟ آنلاین پس نیاز داره یا نه؟ چندتا credit میخواد؟

آنلاین پس میخواد 800 پوینت هم هست.
کسی نمیدونه این شخصیتهای دی ال سی رو کی میشه دانلود کرد؟
دوستان چقد فاز منفی میدین به این بازی.خوب از تکن خوشتون نمیاد بازی نکنین مجبور که نیستین.هی روزی 6 ساعت بازی میکنین بعد میاین اینجا داد و بیداد میکنین :d

یه درصد اگه DOA بخواد واقعا تکن رو بذاره تو جیبش...
شهاب اصلا نمیخوام تاپیک رو X Vs Y به حاشیه بکشونم. هر کسی با یک سری بازیهای فایتینگ بزرگ شده و علاقه مند شده و استدلالهای خاص خودش رو داره. ولی اینکه از DOA خوشت نمیاد یا باهش نتونستی ارتباط برقرار کنی ربطی به بد بودن بازی نداره. البته در اینکه doa بخواد tekken رو بزاره تو جیبش موافق نیستم و خیلی جمله ی احساساتی بودش ولی من که ازین سری بازی تا حالا خیلی لذت بردم و نمیدونم چرا نتونستم با تیکن ارتباط برقرار کنم. اگر الان DOA جایگاهی در اندازه تیکن نداره و شناخته شده نیست بنظر من بخاطر مسائل فنی نیست بخاطر سیاستهای احمقانه Team Ninja بودش که بحثش در اینجا نمیگنجه !

بازی هیچ بالانس نیست !!!
:d
این مسخره بازی که وقتی روی زمین هم هستی زرت زرت میزنن لهت میکنن هم خیلی اسیب میزنه به بازی و اعصاب !
نه فرصت داری خودتو جمع و جور کنی نه تَگ بزنی نه حتی بلند بشی !!!
حالا شانس بیاری این زمین افتادنت هم نزدیک در و دیوار نباشه که دیگه هیچی !!!!!!!!!
دوتا دان دیگه بگذرونم اچیومنتشو بگیرم و بازی رو از بنجره اتاقم بندازم تو کوچه جلو سگ و گربه ها !!! 8-|

بازی هیچ بالانس نیست !!!
این مسخره بازی که وقتی روی زمین هم هستی زرت زرت میزنن لهت میکنن هم خیلی اسیب میزنه به بازی و اعصاب !
نه فرصت داری خودتو جمع و جور کنی نه تَگ بزنی نه حتی بلند بشی !!!
حالا شانس بیاری این زمین افتادنت هم نزدیک در و دیوار نباشه که دیگه هیچی !!!!!!!!!
دوتا دان دیگه بگذرونم اچیومنتشو بگیرم و بازی رو از بنجره اتاقم بندازم تو کوچه جلو سگ و گربه ها !!! 8-|

خب فدات شم تو اگه با یکی دعوات بشه وقتی بیافته زمین منتظر میشی بلند شه؟ :d
چه محله با کلاسی دارین که سگ و گربه هاتونم ایکس باکس دارن.
ولی خوب قشنگیش به همین کمبوهاشه دیگه،بگذریم که من اصلا تو کمبو زدن تو هیچ بازی استعداد ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or