TEKKEN 6 | PS3

و حالا نتیجه چی
حالا یاد گرفتی چه جوری میشه استفاده کرد
بعد من هم شانسی ازش استفاده میکنم بعد بهم بگو که چه جوری میتوانم ازش استفاده کنم:d

و حالا نتیجه چی
حالا یاد گرفتی چه جوری میشه استفاده کرد
بعد من هم شانسی ازش استفاده میکنم بعد بهم بگو که چه جوری میتوانم ازش استفاده کنم:d

ببخشید تو پست قبلی یادم رفت لینکشو بزارم.:dاینم لینکش http://www.youtube.com/watch?v=-FZlrIHOylo یا http://r22.dfw06s04.c.youtube.com/videoplayback?ip=94.0.0.0&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor&fexp=907315&algorithm=throttle-factor&itag=34&ipbits=8&burst=40&sver=3&expire=1288216800&key=yt1&signature=1306262A6AF26568C6F3B4323A004A82B788214A.35EBA034D27E808791D9F7B0E4CCAD63A6016EE0&factor=1.25&id=f85665ac81ceca5a&st=lc

بعد میشه بگی چجوری lars رو costomize(اگه املاش غلط ببخشید:d)کنم که جونش زیاد بشه؟

آخرین ویرایش:
خوب همینه دیگه اینجا باید انگلیسی بلد باشی مثلا بعضی از لباس ها هم جون و حمله را افزایش میدند
راستی بچه ها هر کی میخواد انلاینش را بازی کنه خیلی سخت میشه اصلا رحم نمی کنند کلا عوض میشه و حتی ایتم های بیشتری و بهتری میدند خیلی خوبه

خوب همینه دیگه اینجا باید انگلیسی بلد باشی مثلا بعضی از لباس ها هم جون و حمله را افزایش میدند
راستی بچه ها هر کی میخواد انلاینش را بازی کنه خیلی سخت میشه اصلا رحم نمی کنند کلا عوض میشه و حتی ایتم های بیشتری و بهتری میدند خیلی خوبه

بابا آنلاين ماله من از بازي ميزنه بيرون

مردم تا تونستم 10 بازي انجام بدم ، فقط مونده اون ترافي 30 بازي تا پلات بشه !!! :((

بي دروغ با استاد بائكم همه رو ميزنم دو راند اول ولي اينترنتم نميزاره :((

اگه جوين هم بشيم به نظرتون رفع ميشه ؟

بابا آنلاين ماله من از بازي ميزنه بيرون

مردم تا تونستم 10 بازي انجام بدم ، فقط مونده اون ترافي 30 بازي تا پلات بشه !!! :((

بي دروغ با استاد بائكم همه رو ميزنم دو راند اول ولي اينترنتم نميزاره :((

اگه جوين هم بشيم به نظرتون رفع ميشه ؟
نه سعی کن جوین بشی بهتره چون سرور تکن خیلی بده و به سختی میشه بازی کرد انلاین
و بعد من اونجا نمی گم اونجا را میگم که میری توی شهر مبارزه میکنی اگر اونجا بری بازی کنی بازی اگر روی حالت نرمال باشه دو برابر سختر میشه
اگر باور نمی کنید خودتان برید امتحان کنید و ببینید چه جوریه بازیش

چرا میشه با دوستان هم بازی کرد
البته باید توجه داشته باشید که سرعته زیادی میخواد برای این کار
چون واقعا افتضاحه سرور تکن

خوب انگلیسیم که بدک نیست ولی تو تلویزیون چیز زیادی معلم نیست:((

دوستان خواهشا من رو ادد كنيد ، يه بار كه با هم بالا بوديم كمكم كنيد اين 20 بازي بعدي آنلاين رو بازي كنم كه پلات كنم بازي رو . :x

PsN iD : kanan_GOW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or