Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدایا !
روانی شدم بس که این جمله رو گفتم !!!!!
برید به سناریو بعد از رد کردن چند مرحله ، استادیوم سفیدی به نام Arena باز میشه ! اون جا حکم Story Mode سری های قبلی رو داره .
خواهشا 2 3 صفحه قبل رو بخونید ! بخدا ضرر نداره .

آهان:biggrin1:راست میگیا:biggrin1:یادم اومد آره.یه بارم رفتم با LEO اتفاقا ویدیوش هم آزاد شد.شرمندم ببخشید عصبیتون کردم:biggrin1:

چرا پس نمیاد اون CD هه رو هم انداختم بعد دوباره دیسک تیکن رو انداختم نیماد ...یه ارم X360 میاد ...
پست اول رو نگاه بندازید بد نیست بخدا ...
بوت دیسک رو که گذاشتین یه آرم 360 میاد بعدش A رو بزنین ... وقتی اومد توی منو دیسک خوده بازی رو بذارید...
اگرم نشد برین به مغازه پس بدین و ازش نسخه ی اصلی رو بخواین !

پست اول رو نگاه بندازید بد نیست بخدا ...

تو پست اول چیزی در مورد ای چیز ها ننوشته !!!

بعو وقتی که بوت رو میندازی ارم نمیاد نوشته ها ی ژاپنی و انگلیسی میاد و وقتی که تیکن رو میندازی ارم میاد!!

تو پست اول چیزی در مورد ای چیز ها ننوشته !!!

بعو وقتی که بوت رو میندازی ارم نمیاد نوشته ها ی ژاپنی و انگلیسی میاد و وقتی که تیکن رو میندازی ارم میاد!!
اون نوشته های ژاپنی و انگلیسی که اومد یه چند ثانیه(10تا40) صبر کنید.
بعدش دیسک رو در بیارید و دیسک تیکن رو بذارید
روش کارش اینجوریه اگه برای شما نمیاد پس یا دیسک اکتیو خرابه یا بازیتون

یا حق

احتمالا نداره ...چون اگه مغازه ها داشتن دیگه چرا اصلش رو نمیفروختن!؟؟:biggrin1:
(شهاب منظور از اصلش ااورجینال که نیست )

من که موفق به بازی کردن تیکن نشدم!!!:confused:
راه دیگه ای نداره دو باره باید پاشم برم توپ خونه!!;)

احتمالا نداره ...چون اگه مغازه ها داشتن دیگه چرا اصلش رو نمیفروختن!؟؟:biggrin1:
(شهاب منظور از اصلش ااورجینال که نیست )

من که موفق به بازی کردن تیکن نشدم!!!:confused:
راه دیگه ای نداره دو باره باید پاشم برم توپ خونه!!;)
نه منظور نسخه ی خود بازی هست !
این Wave4 ـه ! بدرد اون موقعی میخورد که بازی هنوز به صورت رسمی انتشار نشده بود !
از کدوم مغازه گرفتی ؟!

2 سوال داشتم :
1 - وقتی گرفته میشم چه دکمه ای باید زد که نتونه حریف منو بگیره ؟ یعنی تا طرف میاد بگیرتم من اونو حل بیدم و نذارم منو بگیره
2- وقتی افتاده میشم روی زمین چه دکمه ای بزنم که جفت پا بپره بلند شه ؟ شانسی 2-3 بار شد وقتی میفتم موقع بلند شدن جفت پا با حالت چرخش میره تو صورت حریف تا بلند بشه این حرکت ضربه هم حساب میشه و بدن هم کاملاً افقی میشه و پاها جفت پا هست و با چرخش به صورت حریف زده میشه حالا میشه بگید این حرکت چه جوری باید زد ؟
آقای Trunks شما نمیدونید ؟
ممنون

2 سوال داشتم :
1 - وقتی گرفته میشم چه دکمه ای باید زد که نتونه حریف منو بگیره ؟ یعنی تا طرف میاد بگیرتم من اونو حل بیدم و نذارم منو بگیره
2- وقتی افتاده میشم روی زمین چه دکمه ای بزنم که جفت پا بپره بلند شه ؟ شانسی 2-3 بار شد وقتی میفتم موقع بلند شدن جفت پا با حالت چرخش میره تو صورت حریف تا بلند بشه این حرکت ضربه هم حساب میشه و بدن هم کاملاً افقی میشه و پاها جفت پا هست و با چرخش به صورت حریف زده میشه حالا میشه بگید این حرکت چه جوری باید زد ؟
آقای Trunks شما نمیدونید ؟
ممنون
سلام والا من خیلی درست درمون حرکاتشون رو یادم نیست ولی فکر کنم اینا بشه
1 - باید Counter بزنی ! من خودم وقتی YB رو میزدم ولم میکرد ! بستگی به کرکترم داره !
2 - اینو فکر کنم اگر بخوای سریع پاشی لگد بزنی باید جلو B رو بزنی ! اگر میخوای مدل چرخشی (مثل ادی) بزنی عقب پایین B رو بزن ! من خودم اینارو میزدم و جواب میداد ! بازم میگم بستگی به کرکتر داره !
ببخشید که خیلی بد جواب دادم :blushing: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or