Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرگ بر الیشا :((.دیروز اشکم رو در آورد.آخرم شانسی زدمش.هم خون زیاد میکنه هم موشک داره هم اره برقی داره وقتی هم که قاطی میکنه اصلا نمیشد بهش نزدیک شد.هدف سازنده این قسمت رفتن روی اعصاب بازیکن بود :laughing:

بالاترین Rank چیه؟
من با Devil jin یه مبارزه دادم، Rankـش Overlord بود. کاملا قیافش عوض شده بود. شکل یه هیولای واقعی بود( قرمز بود، دم و سُم داشت، سرش هم شکل گرگ بود).

واقعا چقدر شما لطفتون زیاده :biggrin1:
آقا یکی اگه لطف کرد این سوال منو جواب بده . چطور میشه لباسهای شخصیت ها را عوض کرد البته تو قسمت vs . من که تو تریلر ها دیده بودم یا انواع و اقسام لباس بودن الان همشون فقط یه لباس رو تن دارن .

آقا یکی اگه لطف کرد این سوال منو جواب بده . چطور میشه لباسهای شخصیت ها را عوض کرد البته تو قسمت vs . من که تو تریلر ها دیده بودم یا انواع و اقسام لباس بودن الان همشون فقط یه لباس رو تن دارن .
فکر کنم اگر همون Customize رو انجام بدید توی Vs هم بحساب بیاد!شاید اشتباهی یه لباس دیگه رو بر میدارید!

من از لارس استفاده کردم و فقط و فقط از YB ! چشما و بستم و تا تونستم YB زدم!:biggrin1:

من رو حرف شما لارس رو ورداشتم و YB رو با هم زدم ... ولی فقط یه مشت معمولی میزد ...:confused:
الان دو هفته ای میشه که اینجا گیر کردم ...

چرا همه سرش گیر کردن؟:دی
من از لارس استفاده کردم و فقط و فقط از YB ! چشما و بستم و تا تونستم YB زدم!:دی
آخه اونم شد فن؟:biggrin1:
با Jack 6 رفتم لهش کردم:biggrin1: (همون چشم بسته:-")
مرحله آخرشم که دیگه ترکونده بود. 17 تا باس باید میزدی. ولی بالاخره تموم شد.
داستانش خوب بود ولی خوب Scenario Mode کلا چیز چرتی بود. بازی فایتینگو برداشتن چیکار کردن!:evil:

آخه اونم شد فن؟:biggrin1:
با Jack 6 رفتم لهش کردم:biggrin1: (همون چشم بسته:-")
مرحله آخرشم که دیگه ترکونده بود. 17 تا باس باید میزدی. ولی بالاخره تموم شد.
داستانش خوب بود ولی خوب Scenario Mode کلا چیز چرتی بود. بازی فایتینگو برداشتن چیکار کردن!:evil:
من اونطوری زدمش!:دی مرحله آخرشم ته خنده بود با 5 تا باس بتل میکردی!:دی ولی خب چون پارتنر داشتی و دورورت اسلحه بود زیاد سخت نبود!داستان بازی خیلی خوب بود ولی خب تا حدی با حرفت موافقم!ورداشتن بازی ـه فایت رو کردن Beat em Up ! هر چند احتمالا یکی از دلایلش حجم بیش از حد داستان بود که با 4 تا دمو نمیشد خلاصش کرد!

من آلیسا را با خود لارس زدم.زدنش هم فقط به یک ذره دقت احتیاج داره.اول هم اون دو تا آدم همراهش را بزنید تا مرغ ها را آزاد کنید.حتما custumize درست انجام بدید.به طوری که هر 5 تا آپدیتی که می تونید انجام بدید به درستی انتخاب کرده باشید.از 2 تا حالت الکتریکی که در محیط گذاشته حتما استفاده کنید.
چند تا سوال که دقیق نمی دونم.الان سناریو را تمام کردم.اما 4 تا آزاد نشده.Devil Jin و موکوجی و کانگرو و یوشیمیتسو:love: .Devil Jin را به نظرم بدونم چه جوری میشه.یک مرحله باز کرده که باس آخرش خودش هست که اون جا باز میشه.به نظرم سخت ترین مرحله است و با آپگرید عالی به نظرم رد میشه.
اون سه تا دیگه را دقیق نمی دونم.تو اینترنت برای یوشیمیتسو را خوندم اما نه دقیق .فردا دقیق می خونم و ردش می کنم.(به نظرم یکی از مراحل را باید روی هارد یک جائی اش را کاری کرد تا آزاد بشه.موکوجی هم به نظرم همین طور بود.حالا کسی از بچه ها 3 تا اش را دقیق می دونه بزاره.)
یادم رفت بگم.لارس و آلیس هم باز نشده.اون ها چه طور باز میشه.
سوال بعدی:biggrin1::شما مگه شخصیت های دیگه را آپگرید کرده بودید که با اون آلیس را زدید مگه اینکه از اول با شخصیت دیگه رفته باشید.
این آپگرید ها تو مبارزات عادی و به حالت فایتینگ اثری داره یا فقط تو سناریو اثر داره (منظورم اینه که مثل 5 فقط جنبه زیبایی داره؟)آخه هنوز مود فایتینگ معمولی اش را نرفتم.گذاشتم همه آزاد بشن بعد برم.:biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or