Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام...
امروز يه دوساعتي بازي كردم:
اين سناريو مود واقعا مضخرفه ،هوش مصنوعي اين دختره كه همراهمونه هم خيلي خنده داره،كلا از اين بخش سناريو مد خوشم نيومد اونجوري هم كه من متوجه شدم بايد يه بار كامل سناريو مد رو بري تا بتوني با همه كاراكترها بازي كني!
اين azazel عجب باس مزخرفيه
كلا اين تكن اوني نبود كه برا مولتي شدنش به چند تا از بكس شيريني دادم:biggrin1:
پ.ن:فايتينگ بازي كردن با 360 سخته ها :biggrin1: يا تو اين بازي اينجوريه؟

تنها چيزي كه ادم رو به ادامه بازي ترقيب ميكنه داستان بازي هست:love:
ديشب 45 دقيقه داشتم با جك6 با azazel دست و پنجه نرم ميكردم امشب شانسي بعد 10 دست با پاندا prefect ـش كردم:biggrin1:
چه جوري جون كاراكتر ها رو زياد كنم؟؟؟

دوستان گرافیک بازی چطوریه؟می ارزه خریداری بشه؟
مگه شما تا حالا MGS رو واسه ی گرافیکش میخریدی؟فقط گرافیک که معیار خرید بازی نیست!گرافیک بخش سناریو افتضاحه!اما خب گرافیک Fight ـه بازی به نظر من عالیه!ولی خب بازم میگم گرافیک تنها دلیل خرید یا نخریدن بازی نیستش!

سلام...
اين اليسا رو با كدوم كاراكتر بكشم ؟چه سگ جون شده!:biggrin1:
درکت میکنم!سخت ترین مرحلشه!از لارس استفاده کن و بیشتر از YB ! من خودم اینطوری بردم!آیتم هم حتما روش Equip کن!

سوال

سلام من سناریوی بازی رو تموم کردم و با همه کاراکتر ها بازی رو تموم کردم ولی Devil Jin هنوز باز نشده همراه با کانگورو و موکوجین و یوشیمیتسو چی کار بکنم در ضمن یک خبر بد برای کسانی که آلیسا یه مقداری اذیتشان کرده اینکه باید یک بار دیگر هم اونو بزنید

سلام من سناریوی بازی رو تموم کردم و با همه کاراکتر ها بازی رو تموم کردم ولی Devil Jin هنوز باز نشده همراه با کانگورو و موکوجین و یوشیمیتسو چی کار بکنم در ضمن یک خبر بد برای کسانی که آلیسا یه مقداری اذیتشان کرده اینکه باید یک بار دیگر هم اونو بزنید
اگه به تاپيك اچيومنت بازي بري شهاب جان اونجا توضيح داده;)

همونطور که پاندا یه عزیز گفت :دی توی تاپیک اچیومنت ها توضیح دادم ! :دی در مورد راجر هم اگر خواسی یه پی ام بده تا بهت بگم چجوری باز میشه!شایدم تاپیک اچیومنت هارو ویرایش کردم و اونو اضافه کردم!هر چند اچیومنتی نمیده!:دی

آقا یکی اگه لطف کرد این سوال منو جواب بده . چطور میشه لباسهای شخصیت ها را عوض کرد البته تو قسمت vs . من که تو تریلر ها دیده بودم یا انواع و اقسام لباس بودن الان همشون فقط یه لباس رو تن دارن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or