Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه منظورت اینه که با هر شخصیت بریم و داستانش رو ببینیم آره. اصلا بازی Fighting بدون همچین چیزی معنی نداره:biggrin1:
دقیقا !:biggrin1:
مثال واضحش ::biggrin1:
داستان آنا ویلیامز توی تکن 4 و از همه مهمتر پایان هیجانی !:biggrin1::biggrin1:

به نظرم نبايد انتظار شاهكار داشته باشيم،اينم يه تكن هست منتها براي 360مياد،در غير اين صورت بي دليل نااميد ميشيم و لذتي از بازي نمي بريم.بازي مياد تموم ميشه! حالا اين وسط سوال بي جواب موند هم فرقي نمي كنه.

به نظرم نبايد انتظار شاهكار داشته باشيم،اينم يه تكن هست منتها براي 360مياد،در غير اين صورت بي دليل نااميد ميشيم و لذتي از بازي نمي بريم.بازي مياد تموم ميشه! حالا اين وسط سوال بي جواب موند هم فرقي نمي كنه.

اتفاقا برعکس باید انتظار یه شاهکار رو داشته باشیم...نزدیکه 2 سال مردم رو الاف کردن...تو این مدت هر شرکتی میتونه یه بازی شاهکار درست کنه...چه برسه به این که بهترین فایتینگ تاریخ هست

اتفاقا برعکس باید انتظار یه شاهکار رو داشته باشیم...نزدیکه 2 سال مردم رو الاف کردن...تو این مدت هر شرکتی میتونه یه بازی شاهکار درست کنه...چه برسه به این که بهترین فایتینگ تاریخ هست

اگه بخوایم این جوری حساب کنیم توی دو سال می تونستن یه پیشرفت خوب توی گرافیک داشته باشن در حالی که الان می بینیم چندان فرقی نکرده ، توی گیم پلی هم نوآوری داره اما نه در حدی که واقعا متفاوت به نظر برسه، نمیگم بازی بدی از آب در میاد اما فکر نمی کنم مثل بعضی از نسخه هاش اون حالت به یاد ماندنی رو داشته باشه.

اگه بخوایم این جوری حساب کنیم توی دو سال می تونستن یه پیشرفت خوب توی گرافیک داشته باشن در حالی که الان می بینیم چندان فرقی نکرده ، توی گیم پلی هم نوآوری داره اما نه در حدی که واقعا متفاوت به نظر برسه، نمیگم بازی بدی از آب در میاد اما فکر نمی کنم مثل بعضی از نسخه هاش اون حالت به یاد ماندنی رو داشته باشه.
ببین تکن همینطوری ـه. مثلا 2 خوب بود ولی 3 فوق العاده بود بعد 4 افتضاح شد بعد Tekken Tag بد نبود بعد 5 عالی شد. حالا مونده 6 هم مثل 4 عمل بکنه یا نه :دی.

اقا باز من رفتم نبودم حرف از تکن زدین ؟ :biggrin1: زشته اقای من زشته :دی
22 روز مونده دیگه ! یسری که اواتارارو برداشتن ولی باز اواتارارو بزارین چون فکر نکنم 3 هفته به کسی فشار بیاره :biggrin1:

اقا باز من رفتم نبودم حرف از تکن زدین ؟ :biggrin1: زشته اقای من زشته :دی
اقای بشدت "تکن پنکه" خودت هر 50 روز یک بار سرمیزنی اینجا، طلب کار هم هستی! :cheesygri.
حالا سامی بیا این رو ببین:

Exclusive Alisa Bosconovitch Trailer

جیگره (:biggrin1:) البته بعد از Asuka-san :love:.

ببین تکن همینطوری ـه. مثلا 2 خوب بود ولی 3 فوق العاده بود بعد 4 افتضاح شد بعد Tekken Tag بد نبود بعد 5 عالی شد. حالا مونده 6 هم مثل 4 عمل بکنه یا نه
اول Tag بود بعد 4!من نمیدونم چرا انقدر به این بدبخت 4 گیر دادن!بخدا انقدر هم بد نبود!

من که هر چی تریلر از این بازی دیدم چیزه خاصی ندیدم.
اسمشو بزاریم تکن hd بهتره.
تکن HD خیلی وقت پیش به نام TEKKEN : DR منتشر شد برادر ! نمیدونم چرا همه انتظارشون از بازی فقط گرافیک ـه ! شما این همه کارکتر جدید + لباس های جدید + قابلیت ادیت کردن پیشرفته + مکان های جدید + داستان جدید + فن ها و کمبو های جدید و ... رو نمیبینی و فقط به ظاهر قضیه نگاه میکنی ! به نظر من این بازی با وجود اینکه گرافیکش تعریفی نداره ولی عالی عمل خواهد کرد . بعضیا هم توقع یک بازی جدید رو دارن ! یعنی میخوان کلا بازی عوض بشه ! ببخشید اونجوری که نامکو یک IP جدید بزنه سنگین تره !
خلاصه گیر ندین به بازی که وقتی منتشر میشه میبینمتون که تعریفاتون رو از بازی راه انداختین ... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or