خب آخرش به حرف من رسیدین که !!!
بازار چرا نیست !؟؟؟! میتونین دقیق تر توضیح بدین چرا بازار نیست !!؟؟ دلایل به وجود اومدن یه بازار چی هستش !!؟؟ دوستانی که میرن خارج از کشور فقط به دلیل نبود بازاره ؟؟!! فقط به همین دلیل ؟!!
برای به وجود اومدن یه بازار چه چیزایی نیازه ؟؟!
رسانه آزاد ، اقتصاد پویا ، نبود محدودیت ها ، نبود دخالت های سیاسی ، زور چپان نکردن یه ایده ئولوژی خاص ، خصوصی سازی ، قانون کپی رایت ، امنیت شغلی ( مثل بیمه و حقوق خوب و دورنمای خوب برای زندگی و .... ) ، امنیت اون کشور و منطقه مربوطه ( الان خاور میانه و ایران کلا رو هوان و هر لحظه تو این خاور میانه امکان داره شب بخوای و صبح بیدار بشی ببینی کل مملکت و خاور میانه رفته هوا ) ، بازار امن برای سرمایه گذار های خارجی و امنیت مالی و جانیشون ( الان بانک های ایران که هیچی دربارش صحبت نکنم بهتره و ورشکسته کامل هستن و پول شویی اینا که بماند و سرمایه گذاری خارجی بیاد ایران بعد یه باره پولاشونو ببندن و بعدش هم انگ جاسوسی و نفوذ فرهنگ کثیف غربی و .... ) سرمیه گذار های داخلی ما از کشور زدن رفتن اون وقت سرمایه گذار خارجی !!!
الان سونی و مایکرو تو ایران نمایندگی دارن ؟؟؟ الان رابطه ما آمریکا و اشتراکات علمیمون چقدره ؟ با اروپا چه طور ؟ کی میتونیم بریم تو صف خرید پلی استیشن 5 و از نمایندگی رسمی اینا کنسول بگیریم ؟ کی خدمات رسمی ناشرین و کنسول ساز های بزرگ تو ایران راه میفته ؟ کی جز اعلام شدگان رسمی خرید کنسول و بازی در جهان میشیم ؟
اتفاقا ما اول باید بازار داخلی ایران و علاقه مندی داخل ایران رو در نظر بگیریم و بعد بریم بچسبیم به بازار خارجی و خارجی ها !!!
حالا گیم باشه !!! دوستان میگن گند میزنن به اسطوره های ما !! اینم درست !!! پس فیلم سازی چی ؟؟ من واقعا نمیتونیم تو صنعت فیلم سازی فیلم تاریخی خوب بسازیم ؟! چرا از ایران باستان این همه سال یه فیلم درست حسابی ساخته نشده ؟؟!! بهرام بیضایی که شوت شد رفت بیرون !!! استاد ساختن فیلم های تاریخیه !!
بودجه فیلم سازی ما کجا رفت ؟؟؟! فیلم پیامبر مسلمان ها رو بودجه زیاد مگه ندادن ؟ این همه فیلم مربوط به پیامبر های مسلمان و عربی ساخته شد ! این همه فیلم !!! آخرش چی شد ؟؟؟
حالا چی میشه از شاهنامه بسازن ؟؟!! اصلا چرا نباید از شاهنامه بسازن ؟؟؟!!! پس از چی بسازن ؟؟ شاهنامه و ایران باستان یعنی ایده ! یعنی ایده ناب ! یعنی فرهنگ باستان کشورمون ! واقعا چه جوری یه عده نمیتونن تجزیه تحلیل کنن ؟؟؟!!!
میرین بازی میسازن و الگو برداری از کیلزون ومکس پین میکنن !!! بعد میگن از شاهنامه و ایران باستان نسازیم !!! میگم بخشی از بازیسازی ما باید باشه !! نمیگم کل بازیسازیمون شاهنامه باشه !! ای خدا باید یه حرف رو هزاران بار توضیح داد !!! اصلا من چی دارم میگم و یه عده چی دارن مینویسن و قشنگ به بیراهه رفتن !!!
40 ساله گذشته و هنوز هیچ چیزی از ایران باستان و فرهنگ ملی ما ساخته نشد و یه سری میگن چرا باید اصلا از شاهنامه بازی ساخته بشه ؟؟!!! ( انگاری که تو این سال ها 500 تا فیلم و بازی ساخته شده از موضوعات ملی ما ) من پوزش میخوام و باشه یه صد سال دیگه میام یه درخواست کوچیکی میکنم که اگه لطف کنید یه بازی یا فیلمی از شاهنامه و ایران باستان یکی لطف کوچیکی کنه و بسازتش !!!
تا فردا صبح برین بازی موبایلی بسازین !!! یه ارگانی هستش که اسم نمیبرم و میدونید دارم کدوم ارگان قدرتمند تو ایران رو میگم !! اون ارگان کل مملکت دستشه !! وقتی تمام مملکت دست اون ارگانه شما فکر میکنین اینا اصلا بهتون اجازه میدن خصوصی سازی بشه ؟، اجازه میدن مستقل فکر کنین ؟؟!! اجازه میدن سرمایه دار های داخلی و خارجی بیان ایران راحت کار کنن ؟
خب به من بگید کی میتوینم بازی AAA بسازیم !!؟؟ یه زمانی بگین دیگه !!! 10 سال ؟ 20 سال 30 سال ؟ 40 سال ؟ 50 سال ؟ 60 سال ؟ 70 سال ؟ یه زمانی بگید !!! کی بازی استراتژی درست حسابی میسازیم ؟ و کی ...... !!!
یه زمانی بگید و ما باشه منتظر میمونیم و هیچ اشکالی هم نداره !! به هر حال این رو قبول دارم راه صد ساله رو یه شبه نمیشه رفت !! ولی برای هر کاری یه برنامه ریزی و یه زمان بندی هستش !! درسته !؟!؟ ما بیسواد و شما دوستان بازیساز باسواد ! ما نادان و شما دانا ! فقط لطف کنید به من بیسواد بگید کی به چنین سطحی میرسیم که بتونیم بازی هامون رو در سطح جهانی معرفی کنیم !!!؟؟؟ شما که تو این کارین باید بدونید دیگه !
مثلا همین آلمان ها !! دقیقا از سال 2000 تصمیم به دوباره سازی فوتبالشون گرفتن و من دقیقا یادمه میگفتن ما 20 سال دیگه این طرفا قهرمان جهان میشیم !! تازه 20 سال نشد و 14 سال بعد دقیقا قهرمان جهان شدن !!! گرفتین چی شد ؟؟!! این یعنی برنامه ریزی بلند مدت و به مردم گفتن ما برناممون چیه !!!
آلمان وقتی تو کشور آلمان جام جهانی 2006 سوم شد مردم آلمان اصلا ناراحت نشدن و اتفاقا خوشحال هم بودن از سومی تیمشون چون و آلمان فهمونده بودن که برای قهرمان شدن دوباره یه مدتی باید صبر کرد و زمان بندی رو هم حتی گفته بودن !!
کسایی که استاد هستن و بازیسار و مارو خارج گود نسشته !!!!!!!! ( تا ما ها نباشیم که بازیساز هم باید بازیشون رو به کی بدن بازیکنن پس ؟؟!!! پس بیخود تیریپ استاد و بازیساز در نیارین و ما هم بخشی از جامعه گیمری هستیم !! ) بیان الان به من بگن کی بازی AAA میسازیم !!! تاریخش رو لطف کنن اعلام کنن !! نمیگم تاریخ دقیق !! میگم یه تاریخ نسبی با دلیل و مدرک اگه لطف کنن و بگن برنامه ریزی بلند مدت صنعت گیم در ایران چیه !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کلمه صنعت گیم گفته میشه من همش خندم میگیره !!! صنعت !!!؟؟؟
اگه تاریخی اعلام نشه و نگین چه برنامه ای و افقی در صنعت گیم ایران هستش یعنی همه چیز پشم !!! تا صد سال دیگه یه بازی موبایل !!!! میسازیم و میگیم به به چقدر داریم کار میکنیم !!!
یادش بخیر !!! یاد خود کفایی گندم
و صنعت اتومبیل سازی افتادم !!! صنعت اتومبیل سازی ما کجا رفت !!؟؟
اینم روش .....اگه عمری باشه و من زنده باشم شک ندارم 15 سال دیگه بیام این جا پست بذارم بازم همین مشکلاتی که در بالا گفتم هست و هیچ چیزی حل نشده و ما هنوز داریم بازی موبایل میسازیم و .......
در ضمن میبخشید ، کوروش غلطه و کورش درسته ..... البته پوزش میخواما !!