Tecmo: پردازنده‌ Wii U ازXbox 360 و PS3 ضعیف‌تر است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
orochi.jpg

آقای Akihiro Suzuki تهییه کننده‌ی بازی Dynasty Warriors به تازگی فاش کرد که پردازنده (CPU) استفاده شده در Wii U از Xbox 360 و PS3 ضعیف تر است؛ وی همچنین توضیح داد که این مسایل و مشکلات باعث سخت تر شدن ساخت بازی روی این پلتفرم می‌شوند.
Suzuki در مصاحبه با Eurogamer اذعان داشته است که پردازنده‌ی Wii U تیم ساخت بازی را با مشکل روبرو ساخته است. وی در این مورد می‌گوید: "یکی از ضعف های Wii U در مقایسه با PS3 و Xbox 360 پردازنده‌ی ضعیف تر آن است؛ بنابراین در بازی هایی مثل سری Warriors که Dynasty Warriors و Warriors Orochi را شامل می‌شوند، هنگامی که تعداد زیادی از دشمنان به سمت شما حمله ور می‌شوند، کارایی و اجرای بازی تحت تاثیر ضعف CPU قرار گرفته که یک چالش بزرگ را برای ما درست کرده است. ساخت بازی روی سخت افزاری جدید و مشخص نمودن تاریخی برای عرضه بر روی Wii U نیز، چالش های بعدی را پدید آورده اند. اما از دید بصری، Wii U گرافیک بهتری نسبت به Xbox 360 و PS3 دارد."
Suzuki همچنین اذعان داشت که Wii U جلوه های بصری بهتری نسبت به همتا های خود پدید می‌آورد؛ وی در این مورد می‌گوید: "اشتباه نکنید، از لحاظ جلوه های بصری، این دستگاه گرافیک بهتری را نمایش می‌دهد، بنابراین چالش دیگر ما این بود که سطح گرافیکی بالاتری را ایجاد کنیم و به خاطر مسایل گفته شده، این مورد را عملی ساختیم."
منبع

خوب این که این همه بحث نمی خواست! گرافیکش در حد همین نسله و بس ! بیشتر نیست!
گیم پلی هم والا من چیزی جز یه سینی نمی بینم!!! اگر نینتندو به سمت هاردکور ها نشونه رفته بعید میدونم موفق شه
والا من نگفتم ضعیف تر هست می گم قوی تر هست حالا بذارید مشخصاتش رو که گفتن می فهمین خودتون به حرف من می رسین
مایکروسافت هم یک سینی داره
در ضمن کدوم سینی انقد پیشرفتست خدا می دونه:|شما هم هنوز دستت نگرفتی
اتفاقا موفق می شه چون داره خوب برای بازی های هاردکورش خرج می کنه

والا من نگفتم ضعیف تر هست می گم قوی تر هست حالا بذارید مشخصاتش رو که گفتن می فهمین خودتون به حرف من می رسین
مایکروسافت هم یک سینی داره
در ضمن کدوم سینی انقد پیشرفتست خدا می دونه:|شما هم هنوز دستت نگرفتی
اتفاقا موفق می شه چون داره خوب برای بازی های هاردکورش خرج می کنه
والا من گیم پلی Batman : AC رو با این سینی دیدم طرف جونش در میومد تا بازی کنه! حتما شما دستت گرفتی می گی خوش دسته!
در ضمن اگر قرار باشه از سخت افزار 7 سال پیش صعیف تر باشه که دیگه باید در شرکتشون رو تخته کنن!{2}

اول سلام و اما بعد:d

1-از اونجا که نینتندو با اعلام نکردن جزئیات سخت افزار WiiU از یک طرف و بازی سازهای عزیز هم با اظهار نظرهای ضدونقیض خودشون از طرف دیگه در حال پیاده روی روی اعصاب ملت هستن. بر خود لازم می دانم که در همین جا بیزاری خودم رو از این حرکت نینتندو (عدم اعلام جزئیات) اعلام کنم.

2-این Temco هم خوشحال میزنه یک حرف رو یک بار میزنن نه 100 بار (توضیح: کپی برابر اصل همین خیر رو کارگردان تیکن قبلاً گفته بود)

3-شخصاً دوستدارم سخت افزار حداقل 2 تا 3 برابر قوی تر از نسل حاضر باشه وگر نه سونی و مایکرو بدشون نمیاد بیشتر این نسل رو کش بدن همین الان سونی اعلام کرده حداقل تا 2015 PS3 رو پشتیبانی میکنه. وای به اینکه WiiU ضعیفتر دربیاد.

ما هم همون روز اول معرفی گفتیم مثل ادم بیاین مشخصات کنسول رو بگین تا حرف و حدیثی باقی نمونه .
گفتن نه!!!! کی به قدرت پردازش اهمیتی میده!!! مگه سر wii هم معرفی کردن!!!!

یه بحث دیگه هم هست نینتندو بازیهای انحصاریش رو نگاه کنید متوجه میشید قدرت این نسل هم برای پردازشش زیاده!!

منتها بحثی که اینجا میمونه و باعث اعصاب خوردی بازی سازها شده بحث پورت کردن بازی هست .اگر قراره بازیهای مولتی برای wii u هم بیاد کار پورت سخت تر میشه چرا؟
طرف میاد طوری برنامه ریزی میکنه از نظر قدرت cpu که فریم بازی تو جاهای شلوغ زیر 30 فریم نیاد حالا وقتی میان همون رو پورت میکنن روی wii u میبینه فریم میاد زیر 30 اینجاست که باید چند نفر بشینن و وقت بزارن برای کمتر کردن فشار پردازش روی cpu که مجبورن تعداد ابجکتها رو کاهش بدن یا یه سری فرمانهای جانبی رو کم کنن که اخرش ختم میشه به باگ یا
چیزی که اخرش در میاد امکان داره روی بازی اثراتی بزاره که ختم بشه به فحش خار مادر برای سازنده بازی و انتقاد که چرا روی این پلتفرم بازی داره اینطوری اجرا میشه؟

بحث cpu بسیار مهمه چون رابطه مستقیم داره با پردازش اصلی بازی و اجرای دستورات مربوطه.
gpu کنسول هر چقدر قدرت داشته باشه فقط میتونه نور پردازی و تکسچرهای بیشتر یا گرافیک بصری بهتری رو نمایش بده اصل ماجرا که کنترل چند ضلعیها داخل محیط سه بعدی هست عملا با کمبود مواجه میشه.
مثال بارزش هم این نسل دیدیم ps3 با قدرت cpu ش همچین بازیهای سنگینی مثل gow3 رو 60 فریم اجرا میکرد که باعث تعجب همه شده بود که این چطوری داره همچین گرافیکی میکشه!

با توجه به گفته های دوستان پس سونی و مایکرو باید مغز خر میل بنمایند و کنسولی با قدرت همین الانشون بدن بیرون تا WII U بهتر باشه............. عجب!!! یعنی از تاپیک طنزی که خودم ایجاد کردم بیشتر خندیدم ...... WII فروشش بیشتره برای اینکه تعداد گیمر های هاردکور نسبت به کسیکه فرق تکسچر و پولیگان رو نمیفهمه غیر قابل مقایسست... WII U به نظر من خیلی بترکونه نسل 7.5 میشه تازه اگه بترکووووووووووووونه

والا من گیم پلی Batman : AC رو با این سینی دیدم طرف جونش در میومد تا بازی کنه! حتما شما دستت گرفتی می گی خوش دسته!
در ضمن اگر قرار باشه از سخت افزار 7 سال پیش صعیف تر باشه که دیگه باید در شرکتشون رو تخته کنن!{2}
اين همه سايت رفتن گرفتن دستشوت مثل نار نجي و گفتن سبك و خوش دسته

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

با توجه به گفته های دوستان پس سونی و مایکرو باید مغز خر میل بنمایند و کنسولی با قدرت همین الانشون بدن بیرون تا WII U بهتر باشه............. عجب!!! یعنی از تاپیک طنزی که خودم ایجاد کردم بیشتر خندیدم ...... WII فروشش بیشتره برای اینکه تعداد گیمر های هاردکور نسبت به کسیکه فرق تکسچر و پولیگان رو نمیفهمه غیر قابل مقایسست... WII U به نظر من خیلی بترکونه نسل 7.5 میشه تازه اگه بترکووووووووووووونه
به نظرت مايكرو سوني دوست دارن مثل نسل قبل شكست بخورن نه پس قيمت كنسولشون بايد پايين باشه و سخت افزارش هم با توجه ب قيمت كنسول ضعيف تر مي شه

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

ما هم همون روز اول معرفی گفتیم مثل ادم بیاین مشخصات کنسول رو بگین تا حرف و حدیثی باقی نمونه .
گفتن نه!!!! کی به قدرت پردازش اهمیتی میده!!! مگه سر wii هم معرفی کردن!!!!

یه بحث دیگه هم هست نینتندو بازیهای انحصاریش رو نگاه کنید متوجه میشید قدرت این نسل هم برای پردازشش زیاده!!

منتها بحثی که اینجا میمونه و باعث اعصاب خوردی بازی سازها شده بحث پورت کردن بازی هست .اگر قراره بازیهای مولتی برای wii u هم بیاد کار پورت سخت تر میشه چرا؟
طرف میاد طوری برنامه ریزی میکنه از نظر قدرت cpu که فریم بازی تو جاهای شلوغ زیر 30 فریم نیاد حالا وقتی میان همون رو پورت میکنن روی wii u میبینه فریم میاد زیر 30 اینجاست که باید چند نفر بشینن و وقت بزارن برای کمتر کردن فشار پردازش روی cpu که مجبورن تعداد ابجکتها رو کاهش بدن یا یه سری فرمانهای جانبی رو کم کنن که اخرش ختم میشه به باگ یا
چیزی که اخرش در میاد امکان داره روی بازی اثراتی بزاره که ختم بشه به فحش خار مادر برای سازنده بازی و انتقاد که چرا روی این پلتفرم بازی داره اینطوری اجرا میشه؟

بحث cpu بسیار مهمه چون رابطه مستقیم داره با پردازش اصلی بازی و اجرای دستورات مربوطه.
gpu کنسول هر چقدر قدرت داشته باشه فقط میتونه نور پردازی و تکسچرهای بیشتر یا گرافیک بصری بهتری رو نمایش بده اصل ماجرا که کنترل چند ضلعیها داخل محیط سه بعدی هست عملا با کمبود مواجه میشه.
مثال بارزش هم این نسل دیدیم ps3 با قدرت cpu ش همچین بازیهای سنگینی مثل gow3 رو 60 فریم اجرا میکرد که باعث تعجب همه شده بود که این چطوری داره همچین گرافیکی میکشه!
عزيز من سخت افزار wii u متغير بوده توي dev kit ها چرا بيان الكي مشخصات رو بگن ولي باز هم بايد مشخصات سخت افزارش رو مي گفتن كه به
خو شان مربوط هست در ضمن ماهنوز نمي دونيم پس نبايد زود قضاوت كنيم

وای به حال نینتندو اگه یه روز سازنده یک بازی مولتی پلتفرم بیاد بگه "بازی ما در هر ۳ پلتفرم یکسان خواهد بود" چون همه ضرر‌های این "نسل عقب برگردون" رو میشه تحمل کرد غیر از اینکه کیفیت بازیهای مولتی پلتفرم فدای این سخت افزار بشه.
البته منظورم همین بازیهای یکی‌ دوسال دیگه هست که wiiu با xbox360/ps3 بازی مشترک خواهند داشت. وگرنه نسل بعد که عمرا بازی مشترک داشته باشن شاید بین برخی‌ بازیها تشابهات اسمی باشه در همین حد!

همه این حرفایی که زدی و باعث شدی تاپیک 10 صفحه بیخودی بیاد جلو یه طرف ولی !!

این نظر کارشناسیت منو نابود کرد استاد :
:blink::blink:
به نظرت مايكرو سوني دوست دارن مثل نسل قبل شكست بخورن نه پس قيمت كنسولشون بايد پايين باشه و سخت افزارش هم با توجه ب قيمت كنسول ضعيف تر مي شه

دوستان "هاردکور" ای که خوراکشون CoD و GeoW و PES هست، دوستان هاردکوری که با بازی های 4 ساعته، داستان های آبکی، گیمپلی های تکراری خیلی ارتباط برقرار میکنن، دوستان هاردکوری که دقدقه ـشون اثبات بهتر بودن CoD نسبت به battl*fi*eld هست، دوستان هاردکوری که سر یک کنسول به هم فحش میدید، دوستان هاردکوری که تعداد ریش های کرکتر ها ارزش بازی رو براشون مشخص میکنه، دوستان هاردکوری که افت میبینن برای خودشون محصولات نینتندو رو بخرن، دوستان هاردکوری که هرسال یک آشغال رو با رنگ جدید میخرن، دوستان هاردکوری که نصفتون به عمرتون بیشتر از 2 ساعت Wii بازی نکردید، دوستان هاردکوری که غرور nerd بودن توی رگهاتون جاریه، دوستان هاردکوری که تو راه مدرسه با دوستتون سر بازیا دعوا میکنید، دوستان هاردکوری که با 30 سال سن هنوز توی تخیلاتتون به سر میبرید، دوستان هاردکوری که با جهل خودتون میخواین coolness خودتون رو به نمایش بزارین.

بزارین ما احمق های کژوال نوب که هیچی از گیم نمیفهمیم، Super Mario Galaxyـمون رو بازی کنیم :)

دوستان "هاردکور" ای که خوراکشون CoD و GeoW و PES هست، دوستان هاردکوری که با بازی های 4 ساعته، داستان های آبکی، گیمپلی های تکراری خیلی ارتباط برقرار میکنن، دوستان هاردکوری که دقدقه ـشون اثبات بهتر بودن CoD نسبت به battl*fi*eld هست، دوستان هاردکوری که سر یک کنسول به هم فحش میدید، دوستان هاردکوری که تعداد ریش های کرکتر ها ارزش بازی رو براشون مشخص میکنه، دوستان هاردکوری که افت میبینن برای خودشون محصولات نینتندو رو بخرن، دوستان هاردکوری که هرسال یک آشغال رو با رنگ جدید میخرن، دوستان هاردکوری که نصفتون به عمرتون بیشتر از 2 ساعت Wii بازی نکردید، دوستان هاردکوری که غرور nerd بودن توی رگهاتون جاریه، دوستان هاردکوری که تو راه مدرسه با دوستتون سر بازیا دعوا میکنید، دوستان هاردکوری که با 30 سال سن هنوز توی تخیلاتتون به سر میبرید، دوستان هاردکوری که با جهل خودتون میخواین coolness خودتون رو به نمایش بزارین.

بزارین ما احمق های کژوال نوب که هیچی از گیم نمیفهمیم، Super Mario Galaxyـمون رو بازی کنیم :)
کسی‌ جلوتون رو گرفته؟ آیا؟

الان اينجا رو دوباره ديدم، برام جالبه بدونم چطور 10 صفحه كش پيدا كرده!
خلاصه اش اينه كه نينتندو عاليه ولی توان فنی كنسولش به گفته همه پايينه و حتی ممكنه از اين نسل هم ضعيف تره باشه!
بحث هاردكور و كژوال چيزيه كه خود فن های نينتندو ربطش دادن به اين خبر.
عزيز من سخت افزار wii u متغير بوده توي dev kit ها چرا بيان الكي مشخصات رو بگن ولي باز هم بايد مشخصات سخت افزارش رو مي گفتن كه به
خو شان مربوط هست در ضمن ماهنوز نمي دونيم پس نبايد زود قضاوت كنيم
dev kit اسمش روشه، كنسول نيست. الان كنسول فاز آزمايشیشم پشت سر گذاشته فقط مونده به بازار عرضه شه.
2 ماه مونده به لانچ نميان سی پی يو و رم رو عوض كنن!
اين فقط يكی از حرفای عجيب غريب شما تو اين چند صفحه بود...بحث هاردكور و كژوال رو هم نمی دونم كی راه انداخته، هيچ ربطی به خبر نداره.

آخرین ویرایش:
الان اينجا رو دوباره ديدم، برام جالبه بدونم چطور 10 صفحه كش پيدا كرده!
خلاصه اش اينه كه نينتندو عاليه ولی توان فنی كنسولش به گفته همه پايينه و حتی ممكنه از اين نسل هم ضعيف تره باشه!
بحث هاردكور و كژوال چيزيه كه خود فن های نينتندو ربطش دادن به اين خبر.

dev kit اسمش روشه، كنسول نيست. الان كنسول فاز آزمايشیشم پشت سر گذاشته فقط مونده به بازار عرضه شه.
2 ماه مونده به لانچ نميان سی پی يو و رم رو عوض كنن!
اين فقط يكی از حرفای عجيب غريب شما تو اين چند صفحه بود...بحث هاردكور و كژوال رو هم نمی دونم كی راه انداخته، هيچ ربطی به خبر نداره.
مگه من می گم چی بوده می گم سخت افزارش یک جورایی متغیر بوده یعنی نینتندو به فکر یک سخت افزار ثابت نبوده از همون اول توی همر دو کیت پیشرفت کرده تا شده این مشخصاتش هم به زودی کامل می شه اقا من این بحث رو پایان می دم
اقا شما برید با سونی و مایکرو حال کنید ما هم با نینتندو حال می کنیم شما که اصلا نمی خوای بخری گیر الکی نده بابا مگه نا نینتندو فن ها میام گیر الکلی می دیم ول کنید

---------- نوشته در 05:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:55 AM ارسال شده بود ----------

کسی‌ جلوتون رو گرفته؟ آیا؟
بله این همه فن سونی و مایکرو که توی ایم صفحات پست دادن

---------- نوشته در 05:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:55 AM ارسال شده بود ----------

همه این حرفایی که زدی و باعث شدی تاپیک 10 صفحه بیخودی بیاد جلو یه طرف ولی !!

این نظر کارشناسیت منو نابود کرد استاد :
:blink::blink:

جناب فکر کردی سونی و مایکرو می رن یک سخت افزار خیلی فوق العاده می زنن برای نسل بعد که قیمتش بره بالا نخیر اگر می خوان نسل بعد رو ببرن باید قیمت کنسولشونا wii u پایین تر باشه یا اگر بالاتر هست خیلی بالا نباشه ملت می رن کنسول ارزان رو می خرن نه کنسول گرون رو خب اگر با خودت فکر می کنی اشتباه این نسل رو تکرار می کنن که می بازن نسل بعد باز هم

من نمیدونم چرا هنوز دستگاهی که هیچ مشخصاتی ازش اعلام نشده چه جای اعتراض یا دفاع داره؟(البته اینکه اسم نسل بعد روش بذاریم خنده داره)
دوستان تموم کنین این بحث بی پایانو.وگرنه من قول میدم تاپیک تا صفحه 80-70 بره چون اظهار نظرهای این sackboy patcher بازیسنتر تمومی نداره.چه میشه کرد جوان استو جویای یه پا داره.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا هنوز دستگاهی که هیچ مشخصاتی ازش اعلام نشده چه جای اعتراض یا دفاع داره؟(البته اینکه اسم نسل بعد روش بذاریم خنده داره)
دوستان تموم کنین این بحث بی پایانو.وگرنه من قول میدم تاپیک تا صفحه 80-70 بره چون اظهار نظرهای این sackboy patcher بازیسنتر تمومی نداره.چه میشه کرد جوان استو جویای یه پا.
داداشم کسی شما رو مجبور نکرده بحث های این تاپیک رو دنبال کنین!اینقدرم جوون جوون نکنین حالمون بهم خورد.

من متوجه منظور این طرف نمیشم.....:|

آخه معمولا هر چی جلوتر میریم معماری CPU پیشرفت میکنه و میتونه توی فرکانس های پایین تر محاسبات قوی تری انجام بده و این که کنسولی که هنوز عرضه نشده CPU از کنسول سال 2005 ماکروسافت ضعیف تره یه خورده به نظرم عجیبه.......!!!

به نظرم اونا نتونستن از قدرت CPU درست استفاده کنند......b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or