Tecmo: پردازنده‌ Wii U ازXbox 360 و PS3 ضعیف‌تر است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
orochi.jpg

آقای Akihiro Suzuki تهییه کننده‌ی بازی Dynasty Warriors به تازگی فاش کرد که پردازنده (CPU) استفاده شده در Wii U از Xbox 360 و PS3 ضعیف تر است؛ وی همچنین توضیح داد که این مسایل و مشکلات باعث سخت تر شدن ساخت بازی روی این پلتفرم می‌شوند.
Suzuki در مصاحبه با Eurogamer اذعان داشته است که پردازنده‌ی Wii U تیم ساخت بازی را با مشکل روبرو ساخته است. وی در این مورد می‌گوید: "یکی از ضعف های Wii U در مقایسه با PS3 و Xbox 360 پردازنده‌ی ضعیف تر آن است؛ بنابراین در بازی هایی مثل سری Warriors که Dynasty Warriors و Warriors Orochi را شامل می‌شوند، هنگامی که تعداد زیادی از دشمنان به سمت شما حمله ور می‌شوند، کارایی و اجرای بازی تحت تاثیر ضعف CPU قرار گرفته که یک چالش بزرگ را برای ما درست کرده است. ساخت بازی روی سخت افزاری جدید و مشخص نمودن تاریخی برای عرضه بر روی Wii U نیز، چالش های بعدی را پدید آورده اند. اما از دید بصری، Wii U گرافیک بهتری نسبت به Xbox 360 و PS3 دارد."
Suzuki همچنین اذعان داشت که Wii U جلوه های بصری بهتری نسبت به همتا های خود پدید می‌آورد؛ وی در این مورد می‌گوید: "اشتباه نکنید، از لحاظ جلوه های بصری، این دستگاه گرافیک بهتری را نمایش می‌دهد، بنابراین چالش دیگر ما این بود که سطح گرافیکی بالاتری را ایجاد کنیم و به خاطر مسایل گفته شده، این مورد را عملی ساختیم."
منبع

طرف یه عمره بازی سازه داره میگه cpu تو جاهای شلوغ کم میاره یه عده میگن بازی رو 1080 اجرا میشه چه ربطی داره این دو تا به هم؟

خاک عالم تو سر نینتندو با این cpu انتخاب کردنش که IPS پردازنده مرکزی از ایکس باکس360 هم کمتر هست.
دادا نینتندو خیلی بهتر از من و شما و مایکروسافت سونی بلده کنسول درست و صد البته پردزانده انتخاب کنه(با توجه به قدمت شرکت و موفقیتش تو فروش میگم)

دوستان خودتون قضاوت کنید
من فن هیچ کدوم از این بازی ها نیستم اتفاقا بیشتر بازی Mario رو ترجیح میدم اما به گرافیک این دو بازی خوب دقت کنید یکیش ماله سال 2008 ه و اونیکی قراره 2012 بیاد یعنی امسال
تو رو خدا هی نگید گیم پلی گیم پلی ، ما داریم وارد نسل بعد میشیم میخام به این دوستمون نشون بدم نینتندو جونش چه زحمتی واسه نسل بعد کشیده :

Little Big Planet سال 2008

LittleBigPlanet1.jpg

new Super Mario U سال 2012
gallery_1_64_78604.jpg

=))
1-ماریو هیچ لودینگی نداره
2- رنگ بندی رو نگاه کن متوجه می شی
ماریو ها زیاد از سخت افزار های کنسول های نینتندو کار نمی کشن بلکه با یک رنگ بندی سعی می کنن شما رو فریب بدن

=))
1-ماریو هیچ لودینگی نداره
2- رنگ بندی رو نگاه کن متوجه می شی
ماریو ها زیاد از سخت افزار های کنسول های نینتندو کار نمی کشن بلکه با یک رنگ بندی سعی می کنن شما رو فریب بدن
واقعا واسه این نظر فوق العادت متاسفم
کم کم داره از اینکه رفتم 3DS خریدم و با گیمرهای فوق حرفه ای نینتندو مثل جنابعالی همنشین شدم از خودم بدم میاد

دوستان خودتون قضاوت کنید
من فن هیچ کدوم از این بازی ها نیستم اتفاقا بیشتر بازی Mario رو ترجیح میدم اما به گرافیک این دو بازی خوب دقت کنید یکیش ماله سال 2008 ه و اونیکی قراره 2012 بیاد یعنی امسال
تو رو خدا هی نگید گیم پلی گیم پلی ، ما داریم وارد نسل بعد میشیم میخام به این دوستمون نشون بدم نینتندو جونش چه زحمتی واسه نسل بعد کشیده :

Little Big Planet سال 2008

new Super Mario U سال 2012
لطفا سایز کوچیک بزارین و تو اسپویلر!
استیل گرافیکی این دو بازی با هم فرق میکنه این چه مقایسه ایه؟؟؟
نمی دونم شما چه اسراری دارین که نسل بعد نسل گرافیک چند برابره!!!داد یه چیزی یادت باشه یه بازی اگه گرافیکش در حد آواتار هم باشه اگه گیم پلی نداشته باشه به درد نمیخوره(منظورم لیتل بیگ پلانت نتیس یه وخ شبه پیش نیاد)بر عکس یه بازی اگه گرافیکش متوسط باشه اما گیم پلی فوقالعاده ای داشته باشه ۱۰۰٪ موفقه!امار فروش ماریو هم این حرف رو کاملا تایید میکنه!

واقعا واسه این نظر فوق العادت متاسفم
کم کم داره از اینکه رفتم 3DS خریدم و با گیمرهای فوق حرفه ای نینتندو مثل جنابعالی همنشین شدم از خودم بدم میاد
خب بابا ماریو فقط رنگ بندی داره گرافیک انچنانی نداره شما رنگ بندی رو نگاه کن ماریو wii که الکی گرافیکش عالی نبود رنگ بندی داشت این رو توی هر نقدی می بینید

حیفه واسه شرکتی که Dynasty Warriors رو ساخته 7 تا صفحه هدر بدیم اونم تو این اوضاع گرونی کاغذ.یارو برداشته یه گیم 480p ساخته(بنظرم پایین ترین رزولیشن رو تو این نسل داشت) حالا بایدم بناله.اونا که عرضه ساخت بازی واسه یه کنسول 8 هسته ای رو ندارن بهتره که برن بمیرن

اصلی ترین عنصر هر گیم گیم پلی هست عزیز من وقتی بازی گیم پلی نداشته باشه ارزش بازی کردنش هم پایین میاد
اما اگر بازی گیم پلی داشته باشه ولی گرافیک انچنانی زیادتاثیر گذار نیست
پس limo به خاطر گرافیکش موفق شد نه

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:58 PM ارسال شده بود ----------

اگر هر نسل فقط گرافیک رو پیشرفت بدن خب بهتر هست این صنعت نابود بشه
ولی در عوض اگر گیم پلی رو بهتر کنن این صنعت پیشرفت خواهد کرد
ناتی داگ به جای این که همون گیم پلی انچارتد رو برای tlou ارائه بده اومد گیم پلی رو به کل تغییر داد در صورتی که خودم فکر نمی کردم
نسل بعد باید هوش مصنوعی رو ارتقا بدن حتی از tlou بهتر و صد البته گیم پلی رو ادم تا چقدر می تونه از گرافیک بذت ببره ولی لذت گیم پلی دائمی هست خودم u2 رو بیشتر از چندین بار تمام کردم نه به خاطر گرافیکش به خاطر گیم پلی

sackboy فهمیدیم وی یو بهتره اینقد ما رو نخندون!
نمی گم بهتر هستش می گم قوی تر از این نسل هستش حالا نزدیک به لانچ داریم می شیم بالاخره مشخصات کاملش میاد می بینیم کی راست
والا تا اینجا که دوستان شما ما رو خندون

هر دفعه میبینیم که یه مشت فوق نوب میان تو این تاپیک ها و دارن نینتندو رو ترول میکنن ( نینتندو آشغاله کنسولش به درد نمیخوره بازیاش واسه بچه هاست.... :| )
همین wii فروشش از ps3 و 360 خیلی بیشتر بود حتی 3ds که کلا ویتا له کرد و هنوز هم فروش خیلی خوبی داره یه از چیز هایی که نینتندو خیلی بهش اهمیت میده بازیهای های آموزشی هست
که برای 3ds عرضه میکنه ( مثل یه سری بازی که برای تقویت زبان و اینا بود ) ولی ما ندیدیم مایکروسافت سونی از این کارا بکنن ! :|
این سیاست های نینتندو هرچی که هست خیلی عالیه و تا الان هم پیشفروش WII U واقعا عالی بوده امیدوارم همینطوری ادامه بده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or