Tecmo: پردازنده‌ Wii U ازXbox 360 و PS3 ضعیف‌تر است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
orochi.jpg

آقای Akihiro Suzuki تهییه کننده‌ی بازی Dynasty Warriors به تازگی فاش کرد که پردازنده (CPU) استفاده شده در Wii U از Xbox 360 و PS3 ضعیف تر است؛ وی همچنین توضیح داد که این مسایل و مشکلات باعث سخت تر شدن ساخت بازی روی این پلتفرم می‌شوند.
Suzuki در مصاحبه با Eurogamer اذعان داشته است که پردازنده‌ی Wii U تیم ساخت بازی را با مشکل روبرو ساخته است. وی در این مورد می‌گوید: "یکی از ضعف های Wii U در مقایسه با PS3 و Xbox 360 پردازنده‌ی ضعیف تر آن است؛ بنابراین در بازی هایی مثل سری Warriors که Dynasty Warriors و Warriors Orochi را شامل می‌شوند، هنگامی که تعداد زیادی از دشمنان به سمت شما حمله ور می‌شوند، کارایی و اجرای بازی تحت تاثیر ضعف CPU قرار گرفته که یک چالش بزرگ را برای ما درست کرده است. ساخت بازی روی سخت افزاری جدید و مشخص نمودن تاریخی برای عرضه بر روی Wii U نیز، چالش های بعدی را پدید آورده اند. اما از دید بصری، Wii U گرافیک بهتری نسبت به Xbox 360 و PS3 دارد."
Suzuki همچنین اذعان داشت که Wii U جلوه های بصری بهتری نسبت به همتا های خود پدید می‌آورد؛ وی در این مورد می‌گوید: "اشتباه نکنید، از لحاظ جلوه های بصری، این دستگاه گرافیک بهتری را نمایش می‌دهد، بنابراین چالش دیگر ما این بود که سطح گرافیکی بالاتری را ایجاد کنیم و به خاطر مسایل گفته شده، این مورد را عملی ساختیم."
منبع

هر وقت Wii u اومد من ثابت می کنم که قوی تر از این نسل هست هر وقت 2014 رسید من ثابت می کنم نینتندو می خواد هاردکور ها رو جذب کنه

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------

اولندش من سیاست کلی Nintendo رو گفتم نه جز به جز کنسولاشو (دقیقا منتظر بودم یکی برگرده GameCube رو مثال بزنه ).

دوما کسی نگفت Wii U واسه هارد کورا نیست !

چه حرف بی معنی میزنی شما !!! من بگم سخت افزار Xbox بعدی وPS4 چی هست ؟؟ وقتی حتی یه عکس هم ازشون منتشر نشده ،لازم نیست پای اونا رو هم وسط بکشی !!! در ضمن همه این نظرات بر پایه وهم و خیال ما نیست بر پایه اظهار نظر سازنده های بازیهاست !!!!

شما نباید قول بدی !! این Nintendo هست که باید قولی رو بده مگر اینکه شما سهام دار کارخونه یا عضو هیئت مدیره این شرکت باشی!!!!

در آخر هم بگم اگه شما پست دوستان رو با دقت بخونید ،مجبور نیستید حرفاتونو تکرار کنید که هیچ کدوم جواب حرفای ما نیست!!!!!!

شما نسل 8 نسل 8 می کنید خب با مدرک حرف بزنید
نینتندو قولش رو داده منابعش هم هست
گیم کیوب جز سیاست های کلی حساب نمی شه فقط wii جز سیاست های کل حساب می ش نه
شما هیچ کدوم از حرف هاتون با مدرک نیست و لی من دارم با مدرک حرف می زنم

نمیدونم چرا سیاست های Nintendo اینجوریه !!!!

همیشه برام جای سوال بود که چرا اینقدر اصرار داره از کنسول های زمان خودش ،یه نسل عقب تر باشه !!!

یعنی واقعا طراح های Wii U ،یه بار هم به این مساله فکر نکردن که این کنسول هرچی باشه ،حداقل باید از X360 و PS3 از هر نظر قویتر باشه تا لااقل بشه بهش گفت نسل هشتمی ؟!!!!

شاید شما بگید در عوض Nintendo ، اهل خلاقیت و نوآوریه ،ولی این مساله با سخت افزار قوی و پیشرفته هیچ منافاتی نداره ! یعنی عیبی داره بازی مثل The Legend Of Zelda با کیفیت بهتری از هر نظر ساخته بشه و یا خیلی بازی های انحصاری دیگه این کنسول؟؟!!

استفاده از یه فرمول همیشگی برای موفقیت ،خطرناکترین کار ممکنه !!! ولی انگار Nintendo ، ظرفیت این مساله رو نداره .اینکه از Wii به عنوان یه کنسول به ظاهر نسل هفتمی استقبال خوبی شد ،لزوما به این معنی نیست که این موفقیت در نسل بعدی با همون سیاست قبلی ،تکرار بشه !!!!!!

در کل Nintendo در زمینه خلاقیت خیلی خودشو جدی گرفته و واسه خودش زیادی نوشابه باز میکنه .طوری که با ارائه همون کنترل تبلت مانند (فن ها توجه کنند :نمگیم این کنترل بده!!!) بازم خواست لقب خلاقیت رو به انحصار خودش دربیاره و بعد از مدتی یه کنترل با شباهت فوق العاده ای به کنترل X360 ، معرفی میکنه تا با یه تیر دو نشون بزنه .

بهتون قول میدم ارائه کنترل و سخت افزار های جانبی از طرف Nintendo همچنان ادامه خواهد داشت تا این شرکت ثابت کنه ،ظرفیت هیچ تعریف و تمجیدی رو نداره !!!!

بابا تعریف تمجید چیه.نینتندو چندین و چند ساله پرچم داره خلاقیت تو صنعت گیم هستش.دسته pro رو ارایه کرد و هی لقب کژوال بهش ندن.اون دسته تبلت مانند هم قراره تجربه جدیدی رو تو صنعت گیم واسه ماها به ارمغان بیاره.فرمول همیشگی؟؟این که هر دفه یه چیز جدید بیاد که همه ازش استقبال کنن میشه فرمول تکراری؟؟متای ۹۷ سوپر ماریو گالاکسی ۲ نشون داد که نینتندو تو زمینه خلاقیت کم نداره!در مورد کنترلر خیلی بحث شده بخدا دیگه نا ندارم حرف بزنم.

امار پیش فروش wii uرو ندارید بیش تر مغازه ها wii u برای فروش ندارن دیگه این معنی پیروزی رو می ده نه شکست

---------- نوشته در 05:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:04 PM ارسال شده بود ----------

دسته ی 3600 و کنترل pro بحثش قبلا شده و معلوم شد دسته ی 360 هم همچین کارخود مایکرو نبوده

هر وقت Wii u اومد من ثابت می کنم که قوی تر از این نسل هست هر وقت 2014 رسید من ثابت می کنم نینتندو می خواد هاردکور ها رو جذب کنه

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------

آقا جان عزیزت یه دیقه گوش کن! همین جوری 6 صفحست تاپیک رو داری می بری جلو یک تنه و پنبه کردی تو گوشت فقط نقل قول می کنی و حرف خودت رو میزنی. اولا که با استناد به تمامی مدارکی که تا حالا اومده قدرت سخت افزاری WiiU از PS3 و X360 پایین تره، شما می گی نیست؟ باشه ما قبول می کنیم. اما نکته اینه، این کنسول پیغمبر نینیتندو، برای چند سال در نظر گرفته شده؟! اصلا 2014 که X8ox و PS4 می آن، کسی می تونه جلوی استفراغ خودش رو بگیره که کیفیت بازیهای WiiU رو تحمل کنه؟
شما الان حاضری با PS2 بازی کنی مثلا؟
دیگه اگر می خوای بگی اونقدری WiiU قدرتمنده (المائو) که می تونه با X8ox و PS4 هم رقابت کنه یه بحث دیگست!

آخرین ویرایش:
مایکروسافت اومد کینکت رو داد کنترل حرکتی رو اورد به 360 این نشد تقلید تبلتی زد که می شه توی بازها ازش استفاده کرد این نشد تقلید سونی اون move رو زد نشد تقلید بعدش شباهت دسته pro و360 که همچین هم کار مایکرو نیست شد تقلید

مطمئنا SONY و Microsoft کنسولای نسل بعدشون هر چی باشه ،از لحاظ سخت افزار قویتر خواهد بود . نه واسه اینکه پیغمبر خدا باشن .واسه اینکه بعد از انتشار Wii U دست به انتشار کنسولای خودشون میزنن !!!!!

ثانیا اگه میگم نسل 8 نسل 8 ،واسه خاطر اینه که هر کسی که بلد باشه 1تا 10 رو بشمره ،میدونه بعد از 7 ،باید بگی 8 !!!:d Wii U هم کنسول نسل هشتم محسوب میشه .اگه جز اینه بگو !!!!!

من اصلا ادعای خاصی نکردم که بخوام مدرک بیارم .در ضمن تا زمانی که Xbox بعدی و PS4 ساخته نشن ،مدارک شما هم به درد نمیخورن :d همچنین قول Nintendo باید عملی بشه تا بفهمیم قولش قوله .همون طوری که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه !!!!!!!!!

گیم کیوب هم با وجود اینکه کنسول خوبی برای نسل ششم بود ولی زود میدونو ترک کرد .اونم به خاطر سیاست های عجیب Nintendo بود که دوست داشت با همه فرق کنه وگرنه Game Cube همون غولی بود که قرار بود RE4 با اون کیفیت به صورت انحصاری واسش بیاد

آفا جان عزیت یه دیقه گوش کن! همین جوری 6 صفحست تاپیک رو داری می بری جلو یک تنه و پنبه کردی تو گوشت فقط نقل قول می کنی و حرف خودت رو میزنی. اولا که با استناد به تمامی مدارکی که تا حالا اومده قدرت سخت افزاری WiiU از PS3 و X360 پایین تره، شما می گی نیست؟ باشه ما قبول می کنیم. اما نکته اینه، این کنسول پیغمبر نینیتندو، برای چند سال در نظر گرفته شده؟! اصلا 2014 که X8ox و PS4 می آن، کسی می تونه جلوی استفراغ خودش رو بگیره که کیفیت بازیهای WiiU رو تحمل کنه؟
شما الان حاضری با PS2 بازی کنی مثلا؟
دیگه اگر می خوای بگی اونقدری WiiU قدرتمنده (المائو) که می تونه با X8ox و PS4 هم رقابت کنه یه بحث دیگست!

خب گوش می کنم عزیز برادر
برای سخت افزار بازی های این نسل رو وقتی بهتر اجرا می کنه و رمش 4 برابر کنسول های این نسل هست شد ضعیف
حالا کی گفته 2014 میان مگه شما از مشخصاتشون با خبری که این حرف ها رو می زنی حتی اگر خیلی قوی تر هم باشن گیم نسل بعد در دسته ی wii u نهفته هستش اره حاضرم بازی کنم و الان هم دارم بازی می کنم gta3 رو
کلا باز هم مثل نسل قبل نینتندو سونی و مایکرو رو به زمین می زنه بعدش هیچی باز میان همین حرف ها رو می گین

مطمئنا SONY و Microsoft کنسولاشون هر چی باشه ،از لحاظ سخت افزار قویتر خواهد بود . نه واسه اینکه پیغمبر خدا باشن .واسه اینکه بعد از انتشار Wii U دست به انتشار کنسولای خودشون میزنن !!!!!

ثانیا اگه میگم نسل 8 نسل 8 ،واسه خاطر اینه که هر کسی که بلد باشه 1تا 10 رو بشمره ،میدونه بعد از 7 ،باید بگی 8 !!!:d Wii U هم کنسول نسل هشتم محسوب میشه .اگه جز اینه بگو !!!!!

من اصلا ادعای خاصی نکردم که بخوام مدرک بیارم .در ضمن تا زمانی که Xbox بعدی و PS4 ساخته نشن ،مدارک شما هم به درد نمیخورن :d همچنین قول Nintendo باید عملی بشه تا بفهمیم قولش قوله .همون طوری که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه !!!!!!!!!

گیم کیوب هم با وجود اینکه کنسول خوبی برای نسل ششم بود ولی زود میدونو ترک کرد .اونم به خاطر سیاست های عجیب Nintendo بود که دوست داشت با همه فرق کنه وگرنه Game Cube همون غولی بود که قرار بود RE4 با اون کیفیت به صورت انحصاری واسش بیاد

خب مدرک بیار که کنسول های نسل بعد از wii u قوی ترن
بله نسل 8 هست منظورم دیگر نسل 8 ها بود
سیاست هاش رو درست کرده خواستی سیاست های قشنگ مایکور و سونی عزیز رو هم بگم

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 PM ارسال شده بود ----------

شما چیو با چی مقایسه میکنی ؟!!!!:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/تکنولوژی کینکت زمین تا آسمون با بیل بیلکای Wii متفاوت و بسیار پیشرفته تره
مگه کینکت کنترل جرکتی نبود کنترل حرکتی هم نینتندو با wii اوردش اما قبل از wii هم بود اما به صورت کاملا سطحی
اگر wii نبود مایکرو و سونی به ذهنشون می رسید که باید کنترل های حرکتی بدن

طرف یه عمره بازی سازه داره میگه cpu تو جاهای شلوغ کم میاره یه عده میگن بازی رو 1080 اجرا میشه چه ربطی داره این دو تا به هم؟

خاک عالم تو سر نینتندو با این cpu انتخاب کردنش که IPS پردازنده مرکزی از ایکس باکس360 هم کمتر هست.

کلا باز هم مثل نسل قبل نینتندو سونی و مایکرو رو به زمین می زنه بعدش هیچی باز میان همین حرف ها رو می گین
کلا میدونی تعریف زمین خوردن چیه ؟!!!!!!!!
سونی و مایکرو زمین بخورن ؟!!!!!!!!:|
این شرکتا دارن صنعت بازی رو بجلو هل میدن
دارن هر نسل تعاریف جدیدی از بازی ارائه میدن انوقت نینتندو جونت سالی یه MArio میکنه تو پاچه مردم ( با کمترین نو آوری)، به ریشه همه هم میخنده
لزومی نداره تعداد صفحات تاپیک رو همین جوری جلو ببری ما فهمیدیم تو Wii U دوس داری اجازه بده بقیه هم صحبت کنن

طرف یه عمره بازی سازه داره میگه cpu تو جاهای شلوغ کم میاره یه عده میگن بازی رو 1080 اجرا میشه چه ربطی داره این دو تا به هم؟

خاک عالم تو سر نینتندو با این cpu انتخاب کردنش که IPS پردازنده مرکزی از ایکس باکس360 هم کمتر هست.

اقا بیا بگو کی دیگه من هستم
کرایتک میاد می گه 50 درصد قوی تر از 360 هست حساب نیست
اقا وقتی نینتندو مشخصات رو کامل کرد اون موقع می شه یک بحث درست و حسابی کرد

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

دارن هر نسل تعاریف جدیدی از بازی ارائه میدن انوقت نینتندو جونت سالی یه MArio میکنه تو پاچه مردم ( با کمترین نو آوری)، به ریشه همه هم میخنده
لزومی ندراه تعداد صفحات تاپیک رو همین جوری جلو ببری ما فهمیدیم تو Wii U دوس داری اجازه بده بقیقه هم صحبت کنن
منظورم توی نسل قبل بود که زمین خوردن و این نسل هم احتمال زمین خوردنشون هست
من اجازه می دم به شرطی که با منبع حرف بزنید
نه geow نواوری داره ماریو نواری اصلا نداره

لزومی نداره تعداد صفحات تاپیک رو همین جوری جلو ببری ما فهمیدیم تو Wii U دوس داری اجازه بده بقیه هم صحبت کنن
مایکروسافت که داره فقط صنعت بازی رو همراهی میکنه فک نکنم چیزی رو عقب جلو کنه:)) سونی بله با عناوین first party ش تونس چیزای جدید رو به دنیای گیم عرضه کنه!
آقا سامان فقط شما رو به متای ۹۷ سوپر ماریو گالاکسی۲ ارجاع میدم تا بفهمین نوآوری تو بازی ینی چی؟؟
در ضمن هرکسی از چیزایی که مورد علاقش هست دفاع میکنه

والا تا اونجایی که می دونم 99 درصد شما ها عمرا کنسول رو بخرید خب وقتی نمی خواین بخرین خواهشا گیر الکی ندید بابا ماهایی که می خوایم بگیریم باید نگران باشیم که نیستیم شما ها برید با نسل بعد کنسول های مایکرو و سونی حال کنید ما هم با wii u
این بحث هم تا زمانی که مشخصاتش کامل نشده بی فایده هستش

دوستان خودتون قضاوت کنید
من فن هیچ کدوم از این بازی ها نیستم اتفاقا بیشتر بازی Mario رو ترجیح میدم اما به گرافیک این دو بازی خوب دقت کنید یکیش ماله سال 2008 ه و اونیکی قراره 2012 بیاد یعنی امسال
تو رو خدا هی نگید گیم پلی گیم پلی ، ما داریم وارد نسل بعد میشیم میخام به این دوستمون نشون بدم نینتندو جونش چه زحمتی واسه نسل بعد کشیده :

Little Big Planet سال 2008

LittleBigPlanet1.jpg

new Super Mario U سال 2012
gallery_1_64_78604.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or