Team Fortress 2 مجانی شد

دیگه نمیخواد این همه بازی FPS مجانی بدساخت رو بازی کنید، همین الان بریزید تو سایت زیر و این بازی عالی رو برای steam دانلود کنید و لذت ببرید.

http://www.teamfortress.com/

بچه ها هیچکی جواب منو نداد ها! من می گم کل The Orange Box رو دارم. با اونم میشه؟! اگه آره بگین تا به بقیه ی اونایی که تهران هستن هم بدم دیگه! البته 9 گیگه اورنج باکس که فشرده شده ست و باز که میشه، میشه 26 گیگ!

بچه ها هیچکی جواب منو نداد ها! من می گم کل The Orange Box رو دارم. با اونم میشه؟! اگه آره بگین تا به بقیه ی اونایی که تهران هستن هم بدم دیگه! البته 9 گیگه اورنج باکس که فشرده شده ست و باز که میشه، میشه 26 گیگ!

معلوم نیست باید حجم بازی TF2 رو ببینی باید آپدیت هم بشه شاید هم کرکی باشه معلوم نیست باز هم .....

ولی برای Lan توی گیم نت جواب میده ..

اقایون من می خوام شوروع کنم به دانلود احتمالا یکی دو هفته طول میکشه! البته اگه زمانی که دانلود مفته دان کنم 1تا6
می خواستم بدونم ارزشش رو داره یا نه؟!!!!!

اقایون من می خوام شوروع کنم به دانلود احتمالا یکی دو هفته طول میکشه! البته اگه زمانی که دانلود مفته دان کنم 1تا6
می خواستم بدونم ارزشش رو داره یا نه؟!!!!!

اگه بتونی پینگه خوبی بگیری و بدونه لگ بازی کنی 100% ارزش داره.

بازی بصورت چند فایل gcf در فولدر steamapps نصب میشه. این لیست فایل هاش:
Multiplayer OB Binaries.gcf
Source 2007 Shared Materials.gcf
Source 2007 Shared Models.gcf
Source 2007 Shared Sounds.gcf
Team Fortress 2 Content.gcf
Team Fortress 2 Materials.gcf
Team Fortress 2 Client Content.gcf
Source Materials.gcf
Source Models.gcf
Source Sounds.gcf
OrangeBox Media.gcf

بازی بصورت چند فایل gcf در فولدر steamapps نصب میشه. این لیست فایل هاش:
Multiplayer OB Binaries.gcf
Source 2007 Shared Materials.gcf
Source 2007 Shared Models.gcf
Source 2007 Shared Sounds.gcf
Team Fortress 2 Content.gcf
Team Fortress 2 Materials.gcf
Team Fortress 2 Client Content.gcf
Source Materials.gcf
Source Models.gcf
Source Sounds.gcf
OrangeBox Media.gcf
بنابراین اگه من از این نسخه های کرکی تو بازار بگیرم تو کدوم پوشه باید برزم تا خودش هر چی رو لازمه دانلود کنه؟
ممنون.

یه آپدیت 1/4 GB برای TF2 اومده.مردیم بخدا شبی 1gb هر بازیو باید بذاریم آپدیت شه. الان آپدیت skyrim رو نخوایم باید کی رو ببینیم! :|

دوست عزیز بازی رو دیر به دیر اپدیت میکنی اینجوری میشه دیگه اگرنه هر سری مقدار خیلی کم هست حجم اپدیت ها.

سلام آقا
من این بازیو یکی دوستام واسم بک آپ گرفت بعد سیدیشو داد حالا که نصب میکنم درسته یه 100 مگ آپدیته آپدیت میکنم اما بعد از چند روز یا 1 هفته یهو یه آپدیت 3 گیگی یا 1 گیگی میده
مشکل از کجاست؟این بک آپ بازی هم از آخرین آپدیت بود و وقتی که با این آپدیتا مواجه میشم بقیه دوستام که از خود استم بازیو دانلود کردن فقط 100 مگ آپدیت براشون اومده
:-*

استیم بعضی وقت ها قاطی میکنه و یک دفعه کلی از فایل های بازی رو پاک میکنه. اونم به خاطر اینترنت داغون ما هست که اینجوری میشه. بهترین کار اینه وقتی که بازی آپدیت هست, ازش یک کپی بگیرید که اگه دوباره این اتفاق افتاد فایل ها رو بر گردونید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or