Team Fortress 2 مجانی شد

دیگه نمیخواد این همه بازی FPS مجانی بدساخت رو بازی کنید، همین الان بریزید تو سایت زیر و این بازی عالی رو برای steam دانلود کنید و لذت ببرید.

http://www.teamfortress.com/

ببینم باس حتما از خو استیم بگیریم؟ نمیشه از بیرون بخریم مثلا؟
یا این نسخه های Full Rip رو دانلود کنیم؟ :دی.

یادمه COD Bo میگفتن از بیرون میگیری میریزی فلان جا و... هاون؟ :دی

سلام.
من بازی رو دیروز دانلود کردم با حجم 10 گیگ! حدود یه ساعت بازی کردم واقعا حال میده.کسی هنوز دانلود نکرده؟
من دارم ! :دی ولی زیاد بلد نیستم ! :دی
دوستان یکی جواب بده حتما باید از خود استیم دانلود کنیم از جای دیگه نمیشه؟
فکر نکنم ! اگر هم بخوای بخری کلی باید آپدیتش کنی ! چون معمولا بازی رو با آخرین آپدیت نمیفروشن !

بچه ها من کل اورنج باکس رو دارم. ازونجا هم میشه بازی کرد؟ من چون با گارنا هم امتحان کردم نشد. کسی هست بدونه؟

ما در کفیم همچنان ...

ولی بهترین مدل اینه که از خود استیم دانلود کنی .. گارنا نمی خواد .. فقط استیم !

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:48 PM ارسال شده بود ----------

استیم چرا قاتیه؟لینک دانلود بازی هم که هیلتره چی کار کنم دوستان چه جوری دانلود کنم؟

با هیلتر شکن دانلود کن یا V-P-AN :)

توننستم با هزار بدبختی شروع به دانلود کنم یه سوال دارم
کلا سرعت دانلود از استیم پایینه؟ اخه من از سایت های دیگه 250 تا دانلود میگیرم ولی استیم الان داره به من 60 تا سرعت میده

توننستم با هزار بدبختی شروع به دانلود کنم یه سوال دارم
کلا سرعت دانلود از استیم پایینه؟ اخه من از سایت های دیگه 250 تا دانلود میگیرم ولی استیم الان داره به من 60 تا سرعت میده

خود استیم هم سرعت میکشه ... ولی سرعت استیم پایین نیست ... تو بازی Team Fortress 2خیلی باید پینگت عالی باشه !.

• Like
Reactions: Michael Sykes
من که دارم دانلود میکنم تا 8 ساعت دیگه هم تمومه ای دی هم اینه ادم کنید اگه شد بازی کنیم
zeus36078
راستی پینگم بد نیست پینگ خود شما خوبه؟مثلا با 4.2.2.2 چنده من 170

من که دارم دانلود میکنم تا 8 ساعت دیگه هم تمومه ای دی هم اینه ادم کنید اگه شد بازی کنیم
zeus36078
راستی پینگم بد نیست پینگ خود شما خوبه؟مثلا با 4.2.2.2 چنده من 170

ببین از نظر پینگ راحت ترین بازی که کردم همین tf2 بود اصلا با پینگ بالای 200 بازی نکردم هیچ وقت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or