Tales of Vesperia برای PS3 تایید شد!

Cloud Strife

Loyal Member
TOV نیز به PS3 پیوست!

tov1.jpg

این بازی یکی از عناوین برتر انحصاری کنسول X360 بود که توسط شرکت Namco Bandai ساخته و منتشر شده بود.

فامیتسو اعلام کرده است که نسخه PS3 بازی TOV تنها یک پورت ساده نیست و علاوه بر مراحل و غول های جدید، یک شخصیت جدید نیز در بازی وجود دارد که داستان کاملا منحصر به فرد خود را داراست (چهره این شخصیت جدید در اسکن های مجله قابل رویت است!).

tov2.jpg

این دومین عنوان RPG شرکت NB است که پس از مدتی از انحصار کنسول 360 خارج شده و برای کنسول PS3 نیز منتشر میشود!

ماکان تو رو خدا بیخیال شو... این چند روز اصلا خبر نذار تا شر اول آپریل از سرمون کم بشه... من که هر خبری رو میبینم همش میگم دروغ اول آوریل هستش... اینم دروغه؟؟؟:confused:

لینک این خبر در VG247 هست:
http://www.vg247.com/2009/04/01/tales-of-vesperia-for-ps3-tons-of-other-tales-stuff-in-jump/

اما نویسنده ی خبر در پایان خبر گفته که این خبر راست است و ربطی به دروغ اول آپریل نداره!!!اما در نظرات همین خبر در سایت VG247 بعضی ها گفتند که این خبر دروغ می باشد و در سایت های دیگر تایید نشده!!!

به نظر من اینم دروغه:biggrin1::-"

من اين عنوانو رو 360 بازي كردم و واقعا زيباست. به همه ي Ps3 داران JRPG دوست (:biggrin1:) پيشنهاد ميكنم اين بازي رو تجربه كنن.
هنوز نه به دار نه به باره ! شما اومدی به همه پیشنهاد میدی که بازی کنن ! ؟ :biggrin1:
نه خو پست من دوبعدي بود.:biggrin1:
اگه راست بود به حرفم گوش بدن اگرم دروغ اول آپريل بود خوب پس منم دروغ گفتم.:-":biggrin1:

آخرین ویرایش:
اگر تایید بشه که خبر خوبی برای PS 3 داران هست به نظرم بزرگترین JRPG این نسل تا به حال همین TOV بوده
البته فكر ميكنم تو ايران بيشتر كسايي كه بخوان اين بازي رو تجربه كنند يا روي X360 تجربه كردن يا بهتر همون روي X360 تجربه كنند :biggrin1:.

بجز اون صداي قدم زدن افراد روي چمن و... كه روي مخ بنده ميرفت به نظرم بازي معركه اي بود يادش بخير ، ماه رمضوني چقدر از صبح تا عصر بازيش ميكرديم :biggrin1: ولي من كه با LO يك نموره بيشتر حال كردم.

به نظرم تا 5 اپریل بخش خبر بازی سنتر رو فقط توی شایعه ادامه بدید بهتره
هم تاپیک الکی زده نمیشه- و
هم هر کسی(مثل من):biggrin1: جو خبر گزاشتن نمیگیرتش- لطفا محدودش کنید

نه خیر April Fool فقط مربوط به روز اول ماه April ـه....

این خبر کاملا تایید شدست.

حالا هم که برای PS3 معرفی شده اَخ شده دیگه.

کاملا حق با شما هست. این خبر تایید شده. نکته ی جالب هم اینجا هست که این بازی برای PS3 میادش و Tales of Graces نیز قرار هست برای PSP و Wii نیز تایید شد. خبر خوشی باید باشه برای RPG دوستان.
موفق و پیروز باشید.

خیلی خبر جالبی بود .من به شخصه این بازی رو انجام ندادم اما به نظر از بقیه بازیهای JRPGکه تا حالا اومدن و در حد MID بودن بهتره.
خبر دیگه دروغ نیست .
بعد از اون در آوردن عناوین انحصاری سونی توسط مایکروسافت حالا قضیه داره عوض میشه!
البته این وسط کنسول PSP خیلی داره حال میکنه!

يكي ميشه اين شخصيت جديد رو عكس رو اينجا بزاره ؟ اين عكس هاي ماكان پيوست شده هست كه ما از ديدن پيوست هم محروم هستيم ...

فکر کنم از این به بعد باید منتظر مولتی شدن عناوین انحصاری X360 باشیم.:laughing:
كلا بعد از يك سال ديگه ... در كل به جز اون يك مورد صداي راه رفتن روي چمن زار و... كه رو ايشون رو اعصاب راه ميرفتند بقيه موارد اين بازي معركه بود من عاشق flynn با اون صداي معركش بودم اگر اشتباه نكنم صداي شخصيت POP بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or