Tales of Vesperia برای PS3 تایید شد!

Cloud Strife

Loyal Member
TOV نیز به PS3 پیوست!

tov1.jpg

این بازی یکی از عناوین برتر انحصاری کنسول X360 بود که توسط شرکت Namco Bandai ساخته و منتشر شده بود.

فامیتسو اعلام کرده است که نسخه PS3 بازی TOV تنها یک پورت ساده نیست و علاوه بر مراحل و غول های جدید، یک شخصیت جدید نیز در بازی وجود دارد که داستان کاملا منحصر به فرد خود را داراست (چهره این شخصیت جدید در اسکن های مجله قابل رویت است!).

tov2.jpg

این دومین عنوان RPG شرکت NB است که پس از مدتی از انحصار کنسول 360 خارج شده و برای کنسول PS3 نیز منتشر میشود!

I HATE 1 ApRIl من به اندازه کافی سر کار رفتم واسه 1 آوریل ولی خدا رو شکر این یکی واسه من فرقی نداره دوستان ps3 دار اگه 1 APrili بود درکتون میکنم

دروغ آوریل چیه!!

من اسکن های مجله فامیتسو رو با خبر گذاشتم!! یعنی کسی اسکن ها رو ندید؟

تو این مجله علاوه بر اینکه بزرگ نوشته "TOV برای PS3 تایید شد"(:laughing:)، عکس هایی از شخصیت جدید معرفی شده رو هم گذاشته!! یک پسر جوونی هست که مثل دزدانه دریایی لباس پوشیده!!

33vc8bt.jpg

در ضمن با این فروش گندی که بازی های JRPG روی X360 دارن اصلا نباید انتظار داشته باشید که انحصاری بمونن، مگه اینکه خود مایکروسافت منتشرشون بکنه یا مثل IU تو ساختش دخیل باشه!! (یا اینکه اصلا ارزش مولتی شدن داشته باشن و به سرنوشت Enchanted Arm دچار نشن!!)

TOV بهترین عنوان JRPG این نسل بعد از VC بود و نسخه PS3 به همراه شخصیت ها و مراحل انحصاری جدید حتی از بازی اصلی هم بهتر باشه.

به قول کیوان بازی که مولتی شد، اخ شد؟

پ.ن: عنوان بعدی که بزودی برای PS3 تایید میشه و از چنگ مایکروسافت در میاد SO4 هست که رسما کارگردانش گفته PS3 داران هم امیدشون رو برای بازی کردن SO4 از دست ندند!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
در ضمن با این فروش گندی که بازی های JRPG روی X360 دارن اصلا نباید انتظار داشته باشید که انحصاری بمونن، مگه اینکه خود مایکروسافت منتشرشون بکنه یا مثل IU تو ساختش دخیل باشه!!
ماکان جان این یه قسمت واسم کمی عجیب بودش... البته نه خیلی خیلی عجبیا ولی من نفهمیدم Lost Odyssey چرا پس واسه PS3 نمیادش؟ فکر میکنم کار ساکاگوچی درست باشه... من همیشه گفتم این بازی اگر اسم FF داشت -که البته واقعا هم برازندش بود- میتونست 2 میلیون نسخه بیشتر فروش کنه.

وقتی حمایت مالی مایکروسافت باعث ساخت LO و BD شده و خودش منتشرش کرده انتظار داری واسه PS3 هم بیاد؟

ولی الان دیگه ساکاگوچی با مایکروسافت قرار داد نداره و اگه دلش بخواد میتونه برای PS3 هم بازی بسازه که فعلا نخواسته!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or