Take-Two و سکوت در مورد GTA V

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

t2logo.jpg

حدس بزنید چه شده ؟ " Take-Two واقعا علاقه ای به صحبت در مورد GTA V ندارد، " این جوابی است که Strauss Zelnick امشب طی تماسی که در مورد انالیز وضعیت شرکت در Q3 امسال داشته عنوان کرد.

و وقتی از وی درخواست میشود تا اشاره ی به زمان معرفی شدن عنوان بعدی در سری GTA یعنی بزرگ ترین franchise تاریخ داشته باشد وی میگوید: "فعلا قرار نیست ما GTA V رو معرفی کنیم، و همچنین قرار نیست زمانی که قراره بازی معرفی میشه رو هم معرفی کنیم، و قرار هم نیست استراتژی و برناممون در مورد معرفی بازی و یا زمان معرفیش رو هم معرفی بکنیم، و همچنین خبری از معرفی و مشخص کردن استراتژی مون حول معرفی کردن استراتژی هامون هم نداریم !!!!!!!"

"سوال دیگه ای هست ؟"

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
دکتر جان با این حرفتون کاملا مخالفم .:)
از هر نظر بخوایم نگاه کنیم GTA III یه شاهکاره ! بازی که سبک open world رو خیلی توسعه داد . من خودم با سن اندریاس و وایس سیتی خیلی حال کردم و واقعا اندازه ی یه نسخه ی اصلی ارزش داشتن ولی تو سری GTA هیچ نسخه ای با GTA III قابل مقایسه نیست .
البته به نظر من هیچ نسخه ای با VC قابل مقایسه نیست!

از هر نظر بخوایم نگاه کنیم GTA III یه شاهکاره ! بازی که سبک open world رو خیلی توسعه داد . من خودم با سن اندریاس و وایس سیتی خیلی حال کردم و واقعا اندازه ی یه نسخه ی اصلی ارزش داشتن ولی تو سری GTA هیچ نسخه ای با GTA III قابل مقایسه نیست .

خوب اگه بخوایم سلیقه رو کنار بذاریم، میشه گفت حرف شما درسته.
در واقع منم جز این نگفتم؛ همونطور که میگیم نسخه های Vice City یا San Andreas وابسته و Spin off نسخه سوم بودن، در واقع داریم میگیم که نسخه سوم از هر جهت کاملتر شده.

اگه GTA III رو یه انقلاب بدونیم و Spin off ها رو رئوس قدرت این انقلاب بدونیم، میشه بگیم که در واقع هرکدوم از این قدرت ها به بزرگ و برتر شدن این انقلاب کمک کردن.
اگه قراره مقایسه ای بشه، باید بین IV و III (وحتی با San Andreas) انجام بشه.

گرچه نظر شخصی من اینه که San Andreas بهترین نسخه هست حداقل از سری GTA III :)

نمیخوام پستمو طولانی کنم اما سن آندریاس واقعا پیشرفت قابل توجهی داشت نسبت به GTA III
من چند وقت پیش برخلاف عرضه این بازی ها، اونا رو بازی تموم کردم(SA بعد VC بعد III) و واقعا میشد کمبود ها رو حس کرد.
داستان، دیالوگ ها، شخصیت پردازی، گیم پلی، وسعت، وسایل نقلیه، آبجکتیو ها، غیر خطی تر شدن(حداقل در مورد وضعیت جسمی و بصری کاراکتر، GF ها و ...) از مواردی بودن که در San Andreas به اوج چیزی که میشد برسند، رسیدند.

اگه بحثی مونده فکر کنم منتقلش کنیم به تاپیک مربوطه بهتر باشه ;)

و وقتی از وی درخواست میشود تا اشاره ی به زمان معرفی شدن عنوان بعدی در سری GTA یعنی بزرگ ترین franchise تاریخ داشته باشد وی میگوید: "فعلا قرار نیست ما GTA V رو معرفی کنیم، و همچنین قرار نیست زمانی که قراره بازی معرفی میشه رو هم معرفی کنیم، و قرار هم نیست استراتژی و برناممون در مورد معرفی بازی و یا زمان معرفیش رو هم معرفی بکنیم، و همچنین خبری از معرفی و مشخص کردن استراتژی مون حول معرفی کردن استراتژی هامون هم نداریم !!!!!!!"
شیر فرهاد:هاااا...ایییی که الان گفتی یعنی چه؟!؟!:biggrin1:

قل مراد:هااا،.....پشه!ملوس.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
معرفی

سلام

t2logo.jpg

حدس بزنید چه شده ؟ " Take-Two واقعا علاقه ای به صحبت در مورد GTA V ندارد، " این جوابی است که Strauss Zelnick امشب طی تماسی که در مورد انالیز وضعیت شرکت در Q3 امسال داشته عنوان کرد.

"سوال دیگه ای هست ؟"

منبع
موفق باشید
بابا این یارو معرفه قشنگ معرفی کرده از تعریفش از معرفی بازی میشه معرفت رو معرفی کرد
اگه بازی تعریفی دیگه ای دارید معرفی کنید حتما معرفی کنید :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

بابا این یارو معرفه قشنگ معرفی کرده از تعریفش از معرفی بازی میشه معرفت رو معرفی کرد
اگه بازی تعریفی دیگه ای دارید معرفی کنید حتما معرفی کنید :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
میشه اینی که نوشتین معنی کنید و بزارید.:confused:

با حرفات کاملا موافقم

شماره 3 بازی خیلی متفاوت بود از بعضی جهات و شبیه بازی مافیا شده بود
طرفدارا تو ذوقتون نزدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or