Take-Two و سکوت در مورد GTA V

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

t2logo.jpg

حدس بزنید چه شده ؟ " Take-Two واقعا علاقه ای به صحبت در مورد GTA V ندارد، " این جوابی است که Strauss Zelnick امشب طی تماسی که در مورد انالیز وضعیت شرکت در Q3 امسال داشته عنوان کرد.

و وقتی از وی درخواست میشود تا اشاره ی به زمان معرفی شدن عنوان بعدی در سری GTA یعنی بزرگ ترین franchise تاریخ داشته باشد وی میگوید: "فعلا قرار نیست ما GTA V رو معرفی کنیم، و همچنین قرار نیست زمانی که قراره بازی معرفی میشه رو هم معرفی کنیم، و قرار هم نیست استراتژی و برناممون در مورد معرفی بازی و یا زمان معرفیش رو هم معرفی بکنیم، و همچنین خبری از معرفی و مشخص کردن استراتژی مون حول معرفی کردن استراتژی هامون هم نداریم !!!!!!!"

"سوال دیگه ای هست ؟"

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
مصرف نکردن الکل قبل از یه تماس رسمی یکی از قوانینیه که ایشون اصلا باهاش اشنا ایی نداره ! lol
ولی واقعا عکس العمل خیلی جالبی داشت !:دی

تا دو سال آینده منتظر Spin Off های بیشمار از GTA باشید...
اگه این Spin off یه چیزی در حد San Anderias که من از GAT IV هم بیشتر قبولش دارم باشه ! من حاضرم تا ده سال دیگه GTA V رو ندن !

آخرین ویرایش:
اگه این Spin off یه چیزی در حد San Anderias که من از GAT IV هم بیشتر قبولش دارم باشه ! من حاضرم تا ده سال دیگه GTA V رو ندن !
من هم با این حرفت موافقم...این بازی پتانسیل بالایی داره و حالا حالاها نیاز به نسخه بعدی نداره
نمیدونم چرا انقدر به نسخه بعدی GTA گیر دادن..!!!

در این بین، مبتنی بر GTA III چندین Spin off خوب عرضه شد که از خود GTA III هم بهتر بودن :)
دکتر جان با این حرفتون کاملا مخالفم .:)
از هر نظر بخوایم نگاه کنیم GTA III یه شاهکاره ! بازی که سبک open world رو خیلی توسعه داد . من خودم با سن اندریاس و وایس سیتی خیلی حال کردم و واقعا اندازه ی یه نسخه ی اصلی ارزش داشتن ولی تو سری GTA هیچ نسخه ای با GTA III قابل مقایسه نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or