Take Two سورپرایز بزرگی در E3 خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
آیا «Rockstar» می‌خواهد از عنوان جدیدی رونمایی کند؟ در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

75dsj2j8pjsoj3jwzuiu.jpg

به نظر می‌رسد «Take Two»، کمپانی مادر دو مجموعه «Rockstar» و «2K»، درحال آماده سازی برای «E3» است، البته این کمپانی مانند «Ubisoft» و «EA»، کنفرانسی نخواهد داشت ولی به گفته «Strauss Zelnick»، مدیرعامل Take Two، مراسم E3 سال 2016 برای آنها بزرگ خواهد بود: «ما به شکل وسیعی در E3 حضور خواهیم داشت.»

Take Two امسال دو عنوان «Battleborn» و «Mafia 3» از استدیوهای «Gearbox» و «Hanger 13» را خواهد داشت. Battleborn در 13 ماه می عرضه خواهد شد ولی هنوز تاریخ انتشار Mafia 3 معلوم نیست. همچنین باید منتظر عناوین سالیانه 2K مانند «WWE» و «NBA» نیز باشیم، پس به نظر می‌رسد معرفی یک IP جدید یا ادامه‌ای از عنواین موفق Take Two در E3 دور از ذهن نخواهد بود.

منبع

این الان سورپرایز بزرگیه که توی E3 معرفی بشه؟ :-/:d

بسی سورپرایز بزرگی خواهد بود مخصوصا واس کسایی که pc و ps4 داشتن و نتونستن red dead رو برن :bighug:
Red dead یکی از کامل ترین بازیهایی بود که تجربه کردم و واقعا بی نقص بود.جای این بازیای مزخرفی که متاشون زیر 80 بعد 10 تا نسخه goty و ultimate و complete از یک سال عرضه میکنن ریمستر شدن رد دد بهانه جدیدی برای ما خواهد بود که دوباره این شاهکارو تجربه کنیم
البته ی احساسی بهم میگه سورپرایز جدید هیچ ربطی به red dead نحواهد داشت فوق فوقش یه street nba معرفی کنن که روال nba هم یکنواخت نشه :d

دیگه 3 ساله از آخرین بازی راکستار گذشته قائدتا باید امسال یه چیزایی واسه عرضه داشته باشن.من میگم یه عنوان کاملا تازه و همچنین یه DLC داستانی بزرگ واسه GTA V سال 2016 عرضه میکنن:x

پ.ن; روی اون دوتا موردی که اشاره کردم یه ریمیک RDR هم منتشر کنن دیگه میرم تو افق تا سال بعد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or