Take Two سورپرایز بزرگی در E3 خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
آیا «Rockstar» می‌خواهد از عنوان جدیدی رونمایی کند؟ در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

75dsj2j8pjsoj3jwzuiu.jpg

به نظر می‌رسد «Take Two»، کمپانی مادر دو مجموعه «Rockstar» و «2K»، درحال آماده سازی برای «E3» است، البته این کمپانی مانند «Ubisoft» و «EA»، کنفرانسی نخواهد داشت ولی به گفته «Strauss Zelnick»، مدیرعامل Take Two، مراسم E3 سال 2016 برای آنها بزرگ خواهد بود: «ما به شکل وسیعی در E3 حضور خواهیم داشت.»

Take Two امسال دو عنوان «Battleborn» و «Mafia 3» از استدیوهای «Gearbox» و «Hanger 13» را خواهد داشت. Battleborn در 13 ماه می عرضه خواهد شد ولی هنوز تاریخ انتشار Mafia 3 معلوم نیست. همچنین باید منتظر عناوین سالیانه 2K مانند «WWE» و «NBA» نیز باشیم، پس به نظر می‌رسد معرفی یک IP جدید یا ادامه‌ای از عنواین موفق Take Two در E3 دور از ذهن نخواهد بود.

منبع

یه DLC Story واسه GTA V بدن حسابی طولانی باشه ... چرخ زدن تو لوس سانتوس بدون استوری فاز نمیده

لوس سانتوس دیگه خیلی تکراری شده و با توجه به بازه زمانی دیگه واقعا دیره بخواد حالت استوری خیلی بزرگی داشته باشه دیگه بعد 2013 واقعآ باید 2017-18 شاهد GTA VI باشیم GTA IV 2008 اومد DLC هاش هم 2009/10 اومد

جدا از کار جدید راکستار که طبیعی هست همه منتظرش هستیم و به نظرم قطعا سال 2016 هم معرفی میشه، من خیلی دوست دارم اگر قراره T2 سورپرایزی برای E3 داشته باشه اون نسخه سوم The Darkness باشه... من قسمت اول رو بازی نکردم، قسمت دوم هم نمی خوام بگم شاهکار بود، نه اتفاقا متوسط بود اما به نظرم شوتر متفاوتی بود، جای کار داشت می تونست بهتر بشه به همین خاطر امیدوارم کنار گذاشته نشه و قسمت سوم هم ساخته بشه، الان به نظرم زمانی هست که جای خالی یه شوتر تو سبک Darkness احساس میشه.

در مورد بایوشاک هم به شخصه اشتیاق زیادی نسبت بهش وقتی قراره بدون لوین و Irrational ساخته بشه ندارم، اگر بجای این تایید بشه اون کار جدید لوین AAA هست و Irrational هم دوباره به اندازه یه استدیو بزرگ نیرو جذب کرده باشه دیگه واقعا چیزی نمی خوام ...

لوس سانتوس دیگه خیلی تکراری شده و با توجه به بازه زمانی دیگه واقعا دیره بخواد حالت استوری خیلی بزرگی داشته باشه دیگه بعد 2013 واقعآ باید 2017-18 شاهد GTA VI باشیم GTA IV 2008 اومد DLC هاش هم 2009/10 اومد

یه ترس عجیبی گرفتم سر اینکه شاید همین GTA V تنها عنوان GTA واسه نسل 8 باشه ! اخه جوری که بوش میاد اینا طبق عادت باید یه DLC داستانی بدن که هنوز ندادن،اگه بدن باید یه اختلاف خیلی زیادی بین این DLC و نسخه ی بعدی هم باشه که بعید میدونم به این نسل کنسولا برسه ...

یه ترس عجیبی گرفتم سر اینکه شاید همین GTA V تنها عنوان GTA واسه نسل 8 باشه ! اخه جوری که بوش میاد اینا طبق عادت باید یه DLC داستانی بدن که هنوز ندادن،اگه بدن باید یه اختلاف خیلی زیادی بین این DLC و نسخه ی بعدی هم باشه که بعید میدونم به این نسل کنسولا برسه ...

دقیقآ منم همین حسو دارم ممکنه حتی موقع معرفی PS5 بازی و واسه PS4 ریلیز کنن ولی با توجه به این نسل PS2 سه تا GTA داشتیم PS3 دوتا و احتمالا این نسل یکی ولی واقعآ واسه DLC دیره اگه قراره هم بدن باید سال بعدش GTA VI رونمایی شه
الا *R خیلی از نظر پروسه عقبه از RED DEAD 3 بگیر تا BULLY 2 و AGENT و MIDNIGHT CLUB 5 یا حتی MAX PAYNE
میدانیت کلاب خودش از سال 2008 تا حالا نیومده فقط یه دست و روی سال 2010 روش کشیدن
RED DEAD هم 6 سال از آخرین نسخه میگذره
BULLY که من بچه بودم
و..............

از اونجایی که عرضه Red Dead برای Xbox One لیک شد، بعید نیست که شماره دوم معرفی بشه و تو E3 هم بگن نسخه Xbox One شامل نسخه Red Dead Redemption هم میشه. ولی از اون طرف راک استار کلا با E3 رابطه خوبی نداره :d
DLC برای GTA هم ممکنه باشه، هر چند من Red Dead ترجیح می دم.
اما در آخر به احتمال بسیار زیاد ادامه بایوشاک معرفی می کنن.

الان راکستار یک سر داره هزار سودا ! کدوم ip ببره جلو ؟ البته بایوشاک که ربطی به راکستار کلا نداره و همون وظیفه ساختش رو شونه های 2k Games هست که اونم چیز جالبی در نمیاد وقتی فکر کن لوین نباشه توش عین 2 اش میشه که هیچی نداشت ..
اون بازی midnight club هم که به خاطرات پیوست کلا و تموم شده اس.
بین max payne . Bully .red deqd
من امیدوارم فقط red dead باشه که رکورد ها رو میزنه اومدنش بی انصافیه که راکستار بیشتر از این منتظر بزاره

از اونجایی که عرضه Red Dead برای Xbox One لیک شد، بعید نیست که شماره دوم معرفی بشه و تو E3 هم بگن نسخه Xbox One شامل نسخه Red Dead Redemption هم میشه. ولی از اون طرف راک استار کلا با E3 رابطه خوبی نداره :d
DLC برای GTA هم ممکنه باشه، هر چند من Red Dead ترجیح می دم.
اما در آخر به احتمال بسیار زیاد ادامه بایوشاک معرفی می کنن.

اتفاقا احتمال عرضه اکسپنشن برا GTA V خیلی زیاده ( شان فانتنو تو لباس کار و ... ) یا عکسا و نشانه ها از زامبی مود بازی :دی هرچی بدن من استقبال میکنم ولی اگه رددد باشه خیلی خوب میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or