بچه ها من ریجنم 2 هست همین EU که یورو هست دان کنم دیگه اره ؟
چجوری بریزمش تو فلش ؟
خوب اگر برایت امکان داره سعی کن با خوده کنسول ابدیت کنی دوسته عزیزدوستان جریان چیه میگن اگر دستگاه رو با فلش دیسک UPDATE کنی دستگا کند میشه!!!!!
داداش بریزم رو cd چطور؟ آخه ps3 خیلی دیرتر از pc تمومش میکنه.خوب اگر برایت امکان داره سعی کن با خوده کنسول ابدیت کنی دوسته عزیز
فرقی نمیکنه زیاد!داداش بریزم رو cd چطور؟ آخه ps3 خیلی دیرتر از pc تمومش میکنه.
فرقی نمیکنه زیاد!
ولی باز بهتره با خوده دستگاه آپدیت تا با CD,Flash,...
برای اینکه این آپدیت خیلی چیز خفنی توش نبوده من الان دارم بازی میکنم با چی!با 2.76 در صورتی که فریمویر های قدیم برای اینکه بازی آنلاین انجام بدیم بایستی حتما آخرین ورژن رو داشته باشیم.ولی این فقط برای بهبود یسری فرمت از این قبیل بود و بس.بچه ها می دونم اینجا جاش نیست اما ببخشید خواستم یه خبر جالب بدم انگاری از بعد 2.76 دیگه psn با آپدیت frimware به هم ربطی ندارن آخه من وارد psn store شدم بعد وارد home شدم اصلا خبر نداشتم که 2.80 هم اومده بعد شانسی زدم آپدیت فریمور دیدم 2.80 اومده واسه دانلود!!!!!!
region consol : ntsc j/asia
اومدنش که میاد ولی تاریخ ندادن هنوز.دوستان درسته میگن FW نسخه 3 میخواد منو رو عوض کنه؟
کی میاد؟
من که حالم از این XMB بهم میخوره کاش عوض شه :biggrin1:اومدنش که میاد ولی تاریخ ندادن هنوز.
کلا تاریخ نمیدن یه هو از خواب بیدار میشید تو بلاگ US PS نوشته مثلا FW جدید اومده!
خب این یه چیزیه خیلی خوب برای تازه کارا منوی خیلی راحتی داره.مثل PSP.من که حالم از این XMB بهم میخوره کاش عوض شه :biggrin1: