Captain Bl4ck3 کاربر سایت Mar 28, 2009 #661 نوشته شده توسط MGS: این دو اصلا ربطی به هم ندارن بیشتر... پس حزف نمیشن سیو بازیها و تروفی ها آره؟؟؟؟:cheesygri:cheesygri حالا جدی جدی قراره بیاد این 2.7 ؟؟
نوشته شده توسط MGS: این دو اصلا ربطی به هم ندارن بیشتر... پس حزف نمیشن سیو بازیها و تروفی ها آره؟؟؟؟:cheesygri:cheesygri حالا جدی جدی قراره بیاد این 2.7 ؟؟
kawa-ps3 کاربر سایت Mar 29, 2009 #662 نوشته شده توسط _hedayat_: سوني اعلام كرده 2.7 امروز يا فردا مياد. پ.ن: حالا اگه نيومد يقه ي منو نگيرين. فريدون تو همون تاپيك گفته بود!:biggrin1: بیشتر... حالا این UPDATE جدید چی داره جدید ؟؟؟
نوشته شده توسط _hedayat_: سوني اعلام كرده 2.7 امروز يا فردا مياد. پ.ن: حالا اگه نيومد يقه ي منو نگيرين. فريدون تو همون تاپيك گفته بود!:biggrin1: بیشتر... حالا این UPDATE جدید چی داره جدید ؟؟؟
Hodor کاربر سایت Mar 30, 2009 #663 چیزی ازش لو نداده اما شایعات ساپورت کردن mkv و برطرف کردن مشکلات dlna تایید کردن
Captain Mitchell کاربر سایت Mar 30, 2009 #664 نوشته شده توسط mohammad_66: چیزی ازش لو نداده اما شایعات ساپورت کردن mkv و برطرف کردن مشکلات dlna تایید کردن بیشتر... اميدوارم اين ساعت لعنتی رو بشه ورداشت..... ميره رو اعصاب !!!!!!!
نوشته شده توسط mohammad_66: چیزی ازش لو نداده اما شایعات ساپورت کردن mkv و برطرف کردن مشکلات dlna تایید کردن بیشتر... اميدوارم اين ساعت لعنتی رو بشه ورداشت..... ميره رو اعصاب !!!!!!!
Download off کاربر سایت Mar 30, 2009 #665 این ساعت چه اشکالی داره که بهش گیر دادی.چیز بدی هم نیستااااااا
M Meysam کاربر سایت Mar 30, 2009 #666 نوشته شده توسط Captain Mitchell: اميدوارم اين ساعت لعنتی رو بشه ورداشت..... ميره رو اعصاب !!!!!!! بیشتر... چه گیری دادی رو این ساعت تورج؟ یکم چسب برق بزن رو اون قسمت از tv که ساعتو نبینی!:biggrin1:
نوشته شده توسط Captain Mitchell: اميدوارم اين ساعت لعنتی رو بشه ورداشت..... ميره رو اعصاب !!!!!!! بیشتر... چه گیری دادی رو این ساعت تورج؟ یکم چسب برق بزن رو اون قسمت از tv که ساعتو نبینی!:biggrin1:
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Mar 30, 2009 #667 بابا از همه مهمتر این mkv است. خدا کنه ساپورت کنه. دیگه دارم دیونه میشم فیلمای HD رو نمیتونم رو TV و با دالبی ببینم/
بابا از همه مهمتر این mkv است. خدا کنه ساپورت کنه. دیگه دارم دیونه میشم فیلمای HD رو نمیتونم رو TV و با دالبی ببینم/
Captain Bl4ck3 کاربر سایت Mar 30, 2009 #668 حالا چند روز دیگه قراره بیاد این آپدیت جدید؟؟؟؟:confused:
kawa-ps3 کاربر سایت Mar 30, 2009 #669 نوشته شده توسط farhad_aria: حالا چند روز دیگه قراره بیاد این آپدیت جدید؟؟؟؟:confused: بیشتر... mkv چیه ؟:blushing:
نوشته شده توسط farhad_aria: حالا چند روز دیگه قراره بیاد این آپدیت جدید؟؟؟؟:confused: بیشتر... mkv چیه ؟:blushing:
Hodor کاربر سایت Mar 30, 2009 #670 Matroska Video File یه فرمت فوق پیشرفته که تقریبا بهترین فرمت برای فایلهای ریپ شده از بلوری هست!
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Mar 30, 2009 #671 اقا این اپدیت جدید دقیقا کی میاد دقیقا:confused:
Captain Mitchell کاربر سایت Mar 30, 2009 #672 نوشته شده توسط se.phi.roth: اقا این اپدیت جدید دقیقا کی میاد دقیقا:confused: بیشتر... زمان دقيقی اعلام نشده!
نوشته شده توسط se.phi.roth: اقا این اپدیت جدید دقیقا کی میاد دقیقا:confused: بیشتر... زمان دقيقی اعلام نشده!
A Astiak کاربر سایت Mar 30, 2009 #673 .ای اگر MKV رو ساپورت کنه خیلی خیلی عالی میشه . دیگه از این تبدیل راحت میشیم . اگر MKV تایید بشه میشه یکی از بهترین خبرهای 2009 واسه من :biggrin1:
.ای اگر MKV رو ساپورت کنه خیلی خیلی عالی میشه . دیگه از این تبدیل راحت میشیم . اگر MKV تایید بشه میشه یکی از بهترین خبرهای 2009 واسه من :biggrin1:
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 2, 2009 #674 این فریم ویر ریلیز نشده ؟؟؟؟ آخه فکر کنم تو نمایشگاه گفتن ریلیز شده. :confused:
Robin Hood کاربر سایت Apr 2, 2009 #675 firmware جدید قراره به زودی ریلیز بشه :biggrin1: Sony Announces Firmware 2.70