آخرین فریمور 3.66 هست.اگه میخوای با pc دانلود کنی رجین دستگاتو بگو تا من برات لینکشو بزارم.اخرین فریمور چه شماره ای هستش؟ من خیلی وقته که حتی دستگاهم رو روشن نکردم میخوام دوباره برم انلاین...
چرا پیش میاد. دیگه دستگات از حالت کپی خارج میشه.دیگه نمیتونی کپی استفاده کنی.من میخوام با خود دستگاه از اینترنت دانلود کنم ورژن 3.66 خواستم ببینم بعد از آپدیت مشکلی تو اجرای بازیهای کپی پیش نمیاد ؟
چرا پیش میاد. دیگه دستگات از حالت کپی خارج میشه.دیگه نمیتونی کپی استفاده کنی.
راهی وجود نداره. باید وایستیم تا 3.60 هک بشه بعد بیان سراغ 3.66 . حالا حالا حا باید واسه هک 3.60 به بالا باید وایستیم.بعد از آپدیت از چه راهی کپی خور کنم ؟
فریمور من الان ورژن 3.55 هست چطور میتونم psn رجیستر کنم بدون اینکه نیاز به آپدیت فریمور باشه ؟
آخرین فریمور 3.66 هست.اگه میخوای با pc دانلود کنی رجین دستگاتو بگو تا من برات لینکشو بزارم.
بله از همین جا باید دانلود کنید.فرمت فلشی که من زدم fat32 بود و کار کرد.2 pal هستش البته من این لینک رو پیدا کردم نمیدونم همینه یا نه.
http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm
فرمت فلش باید چی باشه که دستگاه قبولش کنه؟ من قبلا بعضی فلش هارو میزدم قبول نمیکرد.
بله از همین جا باید دانلود کنید.فرمت فلشی که من زدم fat32 بود و کار کرد.
نه داداش.این سایت واسه قسمت اروپای سونی هست واسه رجین 2 ها. اون هایی که رجین 1 یا 3 هستن از سایت های دیگه سونی دانلود میکنن. شما چون رجین 2 هستی از اینجا دانلود کن.اخه اینجا رجیون بندی نداره !
چطوریه؟ همه ی کنسولها با هر رجیونی که باشن باید این رو دانلود کنن؟!
نه داداش.این سایت واسه قسمت اروپای سونی هست واسه رجین 2 ها. اون هایی که رجین 1 یا 3 هستن از سایت های دیگه سونی دانلود میکنن. شما چون رجین 2 هستی از اینجا دانلود کن.