Amino-Danger
کاربر سایت
اگه می خواین FW 3.66 رو دانلود کنین واسه ریجن اروپا(2) از لینک زیر دانلود کنین، تست ـش کردم درست بود:
FW 3.66 FOR R2(Eur)
FW 3.66 FOR R2(Eur)
سوني هم كلا حركت ميزنه! از سايت اسياي پلي استيشن كه نوشته بود 3.66 دانلود كردم موقع اپديت ديدم 3.65 هست! ديگه به خود سايت اصلي هم نشه اعتماد كرد پس چه بايد كرد؟
كسي براي REGION 3 ASIA داره؟ لينك تست شده!
این ریجن 3 تست شده !سوني هم كلا حركت ميزنه! از سايت اسياي پلي استيشن كه نوشته بود 3.66 دانلود كردم موقع اپديت ديدم 3.65 هست! ديگه به خود سايت اصلي هم نشه اعتماد كرد پس چه بايد كرد؟
كسي براي REGION 3 ASIA داره؟ لينك تست شده!
خداییش من یه بار گذاشتم دیدم 1 ساعت بعد دستگاه خاموشه روشنش کردم دیدم دوباره پیغام ـه آپدیت رو داده !از خود دستگاه اپ کنید بره:d
من تا الان دوبار هست از دستگاه استفاده میکنم این جور نشدم:-oخداییش من یه بار گذاشتم دیدم 1 ساعت بعد دستگاه خاموشه روشنش کردم دیدم دوباره پیغام ـه آپدیت رو داده !
آقا من دیروز خواستم آنلاین برم گفت آپدینت میخواد....میخواستم بدونم این همین جدیدست دیگه ؟اگه می خواین FW 3.66 رو دانلود کنین واسه ریجن اروپا(2) از لینک زیر دانلود کنین، تست ـش کردم درست بود:
FW 3.66 FOR R2(Eur)
آقا من دیروز خواستم آنلاین برم گفت آپدینت میخواد....میخواستم بدونم این همین جدیدست دیگه ؟
..دوستان یک سئوالی
من واسه اولین باز میخوام از usb دستگار و آپدیت کنم بعد دستگاه من که pal هستش باید از سایت uk.playstation بگیرم آپدیت و دیگه , درسته ؟
البته لینک و پیدا کردم توی همین سایت فقط میخواستم همین و بدونم.
ممنون.
دوستان یک سئوالی
من واسه اولین باز میخوام از usb دستگار و آپدیت کنم بعد دستگاه من که pal هستش باید از سایت uk.playstation بگیرم آپدیت و دیگه , درسته ؟
البته لینک و پیدا کردم توی همین سایت فقط میخواستم همین و بدونم.
ممنون.
ممنون از پاسختون یه سئوال دیگه واسم پیش اومد از طریق usb مشکلی که پسش نیماد ؟
چون بالاخره راه دوم هستش مثلاً ویروسی از usb بره به دستگاه و از اینجور چیزا !
ممنون