CAP\MortezA63
کاربر سایت
سلام عزیز همین ارور رو هم ما داشتیم 2 نفر بعد از کاری که گفتم درست شد ببین عزیز بازم برمیگرده به DNS نمیدونم چرا باید به DNS ما گیر بده ! یا چی باعث میشه ! ولی راه حل ها :سلام کسی میدونه این error برای چی هست..؟
80710b23
بريز دوست عزيزسلام به همگی اینجا کسی پیدا میشه که اپدیت هنوز واسش نیومده باشه؟ مثه من:d
من اپدیت رو از کامپوتر دانلود کردم ولی دودلم بریزم تو دستگاه یا نه
دوستان سلام من یه سوال داشتم ببینین این اپدیت هنوز تو پی اس ان واسه من نیومده منتها من از سایته خوده سونی دانلودش کردم بنظرتون من اگه از طریق فلش اپدیت کنم دستگاهم رو مشکلی ایجاد میشه یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنین راستی من دستگام روهک نکردم وارجینال استفاده میکنم
ریجن 2 رو دانلود کن. کلا هماهنگ با ریجن دستگاه باشه.دوستان برای هر ریجن باید حتمآ firmware همون ریجن رو گرفت ؟ یعنی نمیشه firmware 3.56 us رو برای کنسول pal استفاده کرد و فقط باید نسخه uk رو بگیرم ؟ (میخوام از اینترنت دانلود کنم نه خود PS3)
جاش اینجا نبود بپرسی ولی تو پایتخت ریخته !!! ( اگه تهران هستی )بچه ها چرا دیگه کسی بازی اورجینال نمیاره من میخوام کپی نکنم ولی هیچ جا بازی نیوردن شما میشناسین جایی رو که بیاره با هر قیمتی من میخوام حتما؟
بچه ها چرا دیگه کسی بازی اورجینال نمیاره من میخوام کپی نکنم ولی هیچ جا بازی نیوردن شما میشناسین جایی رو که بیاره با هر قیمتی من میخوام حتما؟
دوستان برای هر ریجن باید حتمآ firmware همون ریجن رو گرفت ؟ یعنی نمیشه firmware 3.56 us رو برای کنسول pal استفاده کرد و فقط باید نسخه uk رو بگیرم ؟ (میخوام از اینترنت دانلود کنم نه خود PS3)