نه منم مثل شما رو 30% هم تموم شد فعلا که مشکلی ندارمدوستان من 170 mb رو نصب کردم. مشکلی که نداشت؟ فرمور قبلی هم 3.50 بود.
نه منم مثل شما رو 30% هم تموم شد فعلا که مشکلی ندارمدوستان من 170 mb رو نصب کردم. مشکلی که نداشت؟ فرمور قبلی هم 3.50 بود.
دوستان الان اخرین فریمور چند هست
میشه نسخه NTSC/J asia رو بزارین (فقط لطفا NTSC/J asia باشه نه J only)
با تشکر
با تشکر
ظاهرا لینکا خرابه ، لطفا لینک سالم اروپا رو قرار دهید . با تشکر
سونی به خاطر مسئله کپی خور شدن این فایلها رو حذف کردهاین لینکها غیر فعالن .
اگه میشه یه لینک دیگه بزارین .
البته من چند روزی آنلاین نبودم . با عرض معذرت .
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=1222131&postcount=1714
با تشکر
دوست عزيز هر فريمويري رو ميتوني بريزي روي دستگات.
مثلا من خودم كنسولم پاله ولي هميشه فريموير UC ميريزم هيچ مشكلي هم پيش نمياد
منم مثله شما یک دستگاه دیگه دارم اونم ریجن پاله ولی نمیشناسه اولین بارمه این طوری شدهسلام
من این 60 مگی رو دانلود کردم،ریختم رو فلش پوشه هام به این شکل بود:PS3 ===> UPDATE <===مموری یا حافظه ی فلش اسم فایلم عوضم کردم با PS3UPDAT.PUP ولی نمشناسه!!!
فریم ویر خودم 3.5،ریجن دستگاهم پال !
منم مثله شما یک دستگاه دیگه دارم اونم ریجن پاله ولی نمیشناسه اولین بارمه این طوری شده
اگر برای شما امکان پذیر هست با خوده دستگاه ابدیت کن
من که نمیتوانم با دستگاه ابدیت کنم چون دستگاهم مشکل داره فعلا
خب مثل اینکه با دانلود این حل میشه!امشب که حسش نیست ولی فردا دانلود میکنم!منم مشکل شمارو داشتم، فریمور 170مگی رو دانلود کن بریز حله.
شما بستگی به خودتت داره اگر دستگاهت دمه دقیقه به اینترنت وصله و هی میخواهی انلاین بازی کنی پس بهتره که ابدیتش کنی بره ولی نه اگر انلاین بازی نمی کنی ولش کن تا یک ابدیته درسته حسابی بیاد بعد ابدیتش کن:dاقا يه سوال ساده
آخر من اين آپديت 3.55 رو نصب كنم يا نه؟؟؟
الان 3.50 نصب هستم و تمام بازي هام اورجينال هستن و دستگاه هك شده نيست و مدلش هم اسليم 250 گيگ هستش
چه كنم اگه الكي هستش ولش كنم؟؟؟
چون هي آپديت جديد مياد ولي هيچ فرقي من كه تو اين همه آپديت قبلي نديدم....
نه شما نگران نباشید چون اگر هم بن بکنه اکانت را مبینده و شما میتوانید یک اکانته دیگه بسازیدسلام دوستان من دستگاهم روتازه خریدم این دستگاه قبلاهک شده بود.ولی من به خاطر اینکه میخوام آنلاین بازی کنم میخوام هکش روازبین ببرم.پرسیدم گفتن باید اول فرمت کنی بعد هم آخرین فرمویر رونصب کنی.من الان دستگاه رو ازطریق quite formatفرمت کردم وطبق آموزش صفح ی اول هم آپدیت 3.55رو نصب کردم.حالا سوالم اینجاست که عیبی نداره که من ازطریق full format دستگاه رو فرمت نکردم؟؟؟آخه میگفت 14ساعت زمان میبره!!!!وبااین توضیحات من الان میتونم آنلاین بازی کنم ودیگه ازبن شدن خبری نست؟؟خیلی شرمنده که زیاد شد.وخیلی ممنون ازجوابتون.