*Anonymous*
کاربر سایت
سلام وقتی PS4 رو میخری هیچ آپدیتی روش نیست و باید آخرین ورژن آپدیت رو روش ریخت میخواستم ببینم باید روز اول آپدیت 700 مگابایتی نصب کنیم یا 300 مگابایتی ؟
هیچکدوم عزیزسلام وقتی PS4 رو میخری هیچ آپدیتی روش نیست و باید آخرین ورژن آپدیت رو روش ریخت میخواستم ببینم باید روز اول آپدیت 700 مگابایتی نصب کنیم یا 300 مگابایتی ؟
سلام وقتی PS4 رو میخری هیچ آپدیتی روش نیست و باید آخرین ورژن آپدیت رو روش ریخت میخواستم ببینم باید روز اول آپدیت 700 مگابایتی نصب کنیم یا 300 مگابایتی ؟
این مشکل please waitـه store فقط مشمول گذر زمان میشه؟ من چند ساعتی هست باهاش درگیرم ولی درست نشده!
گندش بزنن میخواستم آیزاک رو بزارم دانلود واسه فردا :d کسی هم لینکشو نزاشتهآره. خودش درست میشه. بگیر بخواب، فردا صبح چک کن درست شده احتمالاً
پس شما منوی اصلی 4 رو نمبینید ...... درسته؟
خوب شما با اینکار درست نشد دیگه درسته الان شما بازم وارد حالت ریکاوری بشید و گزینه ی 6 رو بزنید و نتیجه اش رو بگید؟؟
اما اینو بگم تمام سیوها و هرچی دارید پاک میشه .... اگر براتون مهم نیست ....
بله درسته منو کنسول رو ندارم.
پس وارد حالت ریکاوری بشم و 6 رو بزنم
الان این ریکاوری رو از کجا پیدا کنم؟ سیو ها هم مشکلی ندارن
صد در صد بستگی به ISP ها در نواحی مختلف داره.عجیبه بعضی از بچه ها تو ورود به استور مشکل دارن؟!
من تا حالا رو هیچ دستگاهی چه مال خودم چه رفقا این مشکلو ندیدم داشته باشن.
وارد سیف مود میشی انتخاب ۶
فایل ریکاوری هم جور با رجین کنسول را از صفحه ۱ پست ۲ دانلود میکنی مثل روشی که نوشتم رو فلش میریزی
ولی به نظر من بجای ۶ از شماره ۷ را انتخاب کن اول هارد را فورمت میکنه سپس آپدیت را منطقل میکنه و ....
سلام
اقا من هر کاری کردم نتونستم این ریکاوری رو پیدا کنم
گفتم که چون کنسولم ریج ژاپنه اصلا نمیفهمم چی نوشته شده که برم گزینه 6 یا 7 پیدا کنم.
دوستان هیچ کس با آپدیت 2.1 مشکلی نداشته ؟
من امروز فردا کنسول رو میخوام بخرم . بلافاصله آپدیت کنم ؟
با خود دستگاه آپدیت کنم بهتره یا با فلش ؟