System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام وقتی PS4 رو میخری هیچ آپدیتی روش نیست و باید آخرین ورژن آپدیت رو روش ریخت میخواستم ببینم باید روز اول آپدیت 700 مگابایتی نصب کنیم یا 300 مگابایتی ؟

سلام وقتی PS4 رو میخری هیچ آپدیتی روش نیست و باید آخرین ورژن آپدیت رو روش ریخت میخواستم ببینم باید روز اول آپدیت 700 مگابایتی نصب کنیم یا 300 مگابایتی ؟
هیچکدوم عزیز
آبدیت 207 مگابایتی که تو پست دوم همین تاپیک هست رو با توجه به ریجن دستگاهت نصب کن

آپدیت که داره ولی V پائینتر است PS4 Firmware v2.01 Update SYSTEM +رجین دستگاهتا آپ کنی

پس شما منوی اصلی 4 رو نمبینید ...... درسته؟

خوب شما با اینکار درست نشد دیگه درسته الان شما بازم وارد حالت ریکاوری بشید و گزینه ی 6 رو بزنید و نتیجه اش رو بگید؟؟
اما اینو بگم تمام سیوها و هرچی دارید پاک میشه .... اگر براتون مهم نیست ....

بله درسته منو کنسول رو ندارم.
پس وارد حالت ریکاوری بشم و 6 رو بزنم
الان این ریکاوری رو از کجا پیدا کنم؟ :دی سیو ها هم مشکلی ندارن

بله درسته منو کنسول رو ندارم.
پس وارد حالت ریکاوری بشم و 6 رو بزنم
الان این ریکاوری رو از کجا پیدا کنم؟ :دی سیو ها هم مشکلی ندارن

وارد سیف مود میشی انتخاب ۶

فایل ریکاوری هم جور با رجین کنسول را از صفحه ۱ پست ۲ دانلود میکنی مثل روشی که نوشتم رو فلش میریزی

ولی به نظر من بجای ۶ از شماره ۷ را انتخاب کن اول هارد را فورمت میکنه سپس آپدیت را منطقل میکنه و ....

عجیبه بعضی از بچه ها تو ورود به استور مشکل دارن؟!
من تا حالا رو هیچ دستگاهی چه مال خودم چه رفقا این مشکلو ندیدم داشته باشن.
صد در صد بستگی به ISP ها در نواحی مختلف داره.
ولی متاسفانه عده ای فکر میکنن تو کشور گل و بلبلن. و اینترنتشون سوپرمنه.

وارد سیف مود میشی انتخاب ۶

فایل ریکاوری هم جور با رجین کنسول را از صفحه ۱ پست ۲ دانلود میکنی مثل روشی که نوشتم رو فلش میریزی

ولی به نظر من بجای ۶ از شماره ۷ را انتخاب کن اول هارد را فورمت میکنه سپس آپدیت را منطقل میکنه و ....

سلام
اقا من هر کاری کردم نتونستم این ریکاوری رو پیدا کنم
گفتم که چون کنسولم ریج ژاپنه اصلا نمیفهمم چی نوشته شده که برم گزینه 6 یا 7 پیدا کنم.

سلام
اقا من هر کاری کردم نتونستم این ریکاوری رو پیدا کنم
گفتم که چون کنسولم ریج ژاپنه اصلا نمیفهمم چی نوشته شده که برم گزینه 6 یا 7 پیدا کنم.

الان شما مشکلت توی چیه ؟ اگه زبان کنسولت کلا ژاپنی تنظیم کردی که خب باید حفظی بری :دی
توی پست اول همین تاپیک فایل ریکاوری 700 مگی رو که مخصوص ریجن ژاپن هست دانلود کن . بریز طبق اموزش توی فلش . بزن به دستگاه . دستت رو بزار روی کلید پاور تا 2 تا بوق بزنه البته با چند ثانیه فاصله بوق میزنه بعله :دی بعدش گزینه اخر رو انتخاب کن و اوکی کن و تمام .
DID U UNDERSTAND DUDE ?

دوستان هیچ کس با آپدیت 2.1 مشکلی نداشته ؟

من امروز فردا کنسول رو میخوام بخرم . بلافاصله آپدیت کنم ؟

با خود دستگاه آپدیت کنم بهتره یا با فلش ؟

نه عزیز اپدیت کن با خیال راحت.
هر دو روش هم بی مشکل کار میده میل خودته با کودوم کار کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or