System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام.
من مستقیم از 1.76 به 2.01 آپدیت کردم با خوده کنسول ، اما الان مثله بقیه دوستان ، توی استور please wait میده و نمیره توش ، رست مود هم مشکلی نداره . . .
یکی از دوستان دو سه صفحه قبل گفته بود بزارین 24 ساعت از آپدیت بگذره بعد برید اکانتتون رو primary کنید درست میشه .
حالا منتظریم 24 ساعت بگذره ببینیم چی میشه ....:|

آقا خودش خود بخود درست شد :)

دوستان من دستگام 1.76 هست...با اون دردسرایی که توی آپدید 2.0 بود بیخیالش شدم و آپدیت نکردم.

الان که 2.01 اومده مشکلی نداره که یه راست همین آپدیت آخری رو دانلود کنم و با فلش نصب کنم ؟؟ :|

دوستان من دستگام 1.76 هست...با اون دردسرایی که توی آپدید 2.0 بود بیخیالش شدم و آپدیت نکردم.
نه آپ راحت آپ کن

الان که 2.01 اومده مشکلی نداره که یه راست همین آپدیت آخری رو دانلود کنم و با فلش نصب کنم ؟؟ :|

آپ کن مشکلی نیس

جلل خالق :|

من قبلا با اپدیت 1.6 مشکل اتو ایجکت داشتم اما بعد اپدیت بعدیش دیگه نداشتم تا امروز ، دیروز اپدیت 2.01 رو ریختم اینجوری شد :|

دوستان کسی دیگه مشکل منو نداره ؟

سلام
من از وقتی اپدیت 2.00 رو ریختم کنسولم کلا قاتی کرده و همش در Safe mode هستش.
کنسول رو روشن میکنم و میگه کابل رو به کنترلر وصل کن دیگه نه منویی و نه چیزی
الان هم با فلش اپدیت 2.01 رو که می خوام روش نصب کنم وسط راه ارور میده و میگه سیستم رو ریست کن و وقتی ریست میکنم با هیچی درست نمیشه.
حتا وقتی خود کنسول هم اتوماتیک 2.01 رو اپدیت میکنه باز ارور میده :(

چه خاکی به سرم بریزم؟ :((

جلل خالق :|

من قبلا با اپدیت 1.6 مشکل اتو ایجکت داشتم اما بعد اپدیت بعدیش دیگه نداشتم تا امروز ، دیروز اپدیت 2.01 رو ریختم اینجوری شد :|

دوستان کسی دیگه مشکل منو نداره ؟

منم همین مشکلو بعد از ریختن آپدیت پیدا کردم!

البته با اون راهی که خود سونی گفته بود مشکلو حل کرده!

به 2.01 آپدیت کردم هیچگونه تغییر ظاهری که نکره.آپشن جدیدیم اضافه نشده.من در آپدیت 2 به خاطر مشکلاتی که گفتن از ریست مود استفاده نکردم ولی الان با این آپدیت 2.01 امتحان کردم ریست مود مشکلی نداشت.در ضمن سریع به فروشگاه سونی وصل شد و رو please wait گیر نکرد.

عزیزان ریست نه(reset)
رست(rest) درسته.

- - -ویرایش - - -

آقا سلام.
من مستقیم از 1.76 به 2.01 آپدیت کردم با خوده کنسول ، اما الان مثله بقیه دوستان ، توی استور please wait میده و نمیره توش ، رست مود هم مشکلی نداره . . .
یکی از دوستان دو سه صفحه قبل گفته بود بزارین 24 ساعت از آپدیت بگذره بعد برید اکانتتون رو primary کنید درست میشه .
حالا منتظریم 24 ساعت بگذره ببینیم چی میشه ....:|

بخدا نمیدونم سخته یا شما کم کارین؟؟؟
من ps4 رو خریدم همون روز بدون هیچ اطلاعاتی (تاکید میکنم هیچی) کنسول قبلیم ps2 بود،رفتم psn و ساختم همیشه هم با wifi نصبه
512 مخابرات هم هست،یه سری اطلاعات شهر و کشور میخاست رو گوگل سرچ کردم
شما اونارو درست وارد کنید مطمینا سریع میاره
الانم توی تمام ساعات شلوغی و فیلان هم اوکیه

سلام
من از وقتی اپدیت 2.00 رو ریختم کنسولم کلا قاتی کرده و همش در Safe mode هستش.
کنسول رو روشن میکنم و میگه کابل رو به کنترلر وصل کن دیگه نه منویی و نه چیزی
الان هم با فلش اپدیت 2.01 رو که می خوام روش نصب کنم وسط راه ارور میده و میگه سیستم رو ریست کن و وقتی ریست میکنم با هیچی درست نمیشه.
حتا وقتی خود کنسول هم اتوماتیک 2.01 رو اپدیت میکنه باز ارور میده :(

چه خاکی به سرم بریزم؟ :((

سلام بر برادر .....
شما داخل سیف مود بشید و گزینه ی ریبولد دیتا بیس رو بزنید .... ببینید جواب میگیرید یا نه که من به شما بگم چیکار کنید ....

سلام بر برادر .....
شما داخل سیف مود بشید و گزینه ی ریبولد دیتا بیس رو بزنید .... ببینید جواب میگیرید یا نه که من به شما بگم چیکار کنید ....

تشکر برادر
والا نسخه کنسول من ریجن ژاپن هستش و چون کنسول رو ریست کردیم و به منو دسترسی ندارم با هزار بدبختی اون گزینه ریبوت دیتا بیس رو پیدا کردم و یس زدم
یدونه رسیتارت شد و ولی باز همون شکل موند و به ارور USb هم میده با این کد: ce-30784-2

تشکر برادر
والا نسخه کنسول من ریجن ژاپن هستش و چون کنسول رو ریست کردیم و به منو دسترسی ندارم با هزار بدبختی اون گزینه ریبوت دیتا بیس رو پیدا کردم و یس زدم
یدونه رسیتارت شد و ولی باز همون شکل موند و به ارور USb هم میده با این کد: ce-30784-2

پس شما منوی اصلی 4 رو نمبینید ...... درسته؟

خوب شما با اینکار درست نشد دیگه درسته الان شما بازم وارد حالت ریکاوری بشید و گزینه ی 6 رو بزنید و نتیجه اش رو بگید؟؟
اما اینو بگم تمام سیوها و هرچی دارید پاک میشه .... اگر براتون مهم نیست ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or