دوستان من بازی رو از روش گیم شرینگ ریختم اپدیت کنم بازی قفل میشه یا نه کسی اپدیت کرده که تو روش شرینگ بوده
اتفاقا سرعت وصل شدنش برای من بسیار سگی شده !! . جدی میگم خودم بارم نمیشه :dمنم ریجن دو ژاپن هستم. با خود دستگاه آپدیت کردم. توی حالت Prepare for install مونده بود. دوباره اومدم وارد PS Store بشم، پیام داد که باید آپدیت کنی. Update Now رو که زدم شروع کرد به آپدیت.
فقط از وقتی آپدیت کردم به PSN وصل نمیشه. باتشکر فراوان از سونی
باید کنسول رو آپدیت کنی به ورژن جدیدنمی تونم به psn کانکت بشم. ارور معروف nw-31201-7 رو میده. انگار دوباره اوور لود شده و دان.
ببینید شما هم این مشکل رو دارید
به psn وصل نمیشم شما میتونید کانکت بشید؟
منم با خوده ککنسول اپدیت کردم بی مشکل و سریع.منم ریجن دو ژاپن هستم. با خود دستگاه آپدیت کردم. توی حالت Prepare for install مونده بود. دوباره اومدم وارد PS Store بشم، پیام داد که باید آپدیت کنی. Update Now رو که زدم شروع کرد به آپدیت.
فقط از وقتی آپدیت کردم به PSN وصل نمیشه. باتشکر فراوان از سونی
باید کنسول رو آپدیت کنی به ورژن جدید
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ما میتونسم نظرمون رو بگیم تا کمکی کرده باشیم طلب کار نباش رفیقچشم بسته غیب میگی؟ بعد از آپدیت اینجور شد
اینکه کجا اومده کجا نیومده رو نمی دونم اینا لینک هایی هست که همه سایت ها گذاشتن خودمم از همین لینک دانلود کردم رجین usa رو مشکلی نداشتهبا مدرسان شریف :d با کارو تلاش و کوشش بسیار موفق با انجام اینکار شدم
به psn وصل نمیشم شما میتونید کانکت بشید؟