System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چشم....صبر هم میکنیم.ولی این قابلیت پاوس رو به جون خودم نداره.:((
هنوز نتونستین با pause کنار بیاین :d یکسال گذشتا خخخخ یه چشم به هم زدن 8 سال میگذره باید منتظر pause برای نسل 9 باشیم =)) خب یا نت رو قطع و وصل کنید یا با PSX دانلود کنید برنامه ها رو دیگه راحت سرعت کامل هم میده دیگه

اقا حال کردی دیدی گفتم اضافه میشه
زود قضاوت نکنین برادران
اپدیت 2روز بعد میاد بعضیا میگن چرا نمیذاره بابا بذار اپدیت بیاد بعد بکن اگه نبود بعد گیر بده

دوستان این اپدیت جدید از امشب در دسترسه یا نه فردا باید دان کنیم؟؟؟؟
آپدیت هاش که همیشه تا اونجایی که من دیدم و روی دستگاه من نسبت به بعضی از دوستان چند ساعتی زودتر میاد که علت اینو نمیدونم واسه من همیشه صبح اومده بین 8-11 جالب اینجاست که برای یکی از دوستام اصلا آپدیت نمیده تا حالا همه آپدیت ها رو 1 هفته بعد از ریلیز آپدیت دستی نصب کرده :d

من دقیقا نمیدونم اما احتمالا بر حسب ساعت UTC آپدیت ریلیز شه که ساعت جهانی گرینویچ هست میتونید انتهای جدول ببینید ساعتش رو :
The World Clock – Time Zones
یعتی از الان حدود 8 ساعت و 15 دقیقه دیگه
البته نظر شخصیمه هیچ مدرک خاصی ندارم فقط اگر سونی دقیق ساعت 00:00:00 آپدیت رو بر حسب ساعت جهانی بده بیرون اینطور میشه

من دقیقا نمیدونم اما احتمالا بر حسب ساعت UTC آپدیت ریلیز شه که ساعت جهانی گرینویچ هست میتونید انتهای جدول ببینید ساعتش رو :
The World Clock – Time Zones
یعتی از الان حدود 8 ساعت و 15 دقیقه دیگه
البته نظر شخصیمه هیچ مدرک خاصی ندارم فقط اگر سونی دقیق ساعت 00:00:00 آپدیت رو بر حسب ساعت جهانی بده بیرون اینطور میشه
:| خدا کنه اینبار ساعت رایگان بده :d
200 مگه شوخی نیست به خدا خخخخ
حالا شاید اینباریه بیشتر هم باشه :|

PS4 Firmware Update 2.00 Detailed in New Video, Pause & Resume Downloads Confirmed
منبع

13399217074748626102.png

آخرین ویرایش:
اگر حسش رو دارید تا 4 بیدار بمونید :D
200 مگ چیه برادرِ من
خخخخخخخ ما که همیشه تا 6 صبح بیداریم داداش :d
اگه خواستی بیا پارتیه ما شبا همیشه هستیم =)) 200 شوخی میکنم :D حالا امشب باید walking dead هم بگیرم :)
ولی امیدوارم که صبح بیاد دیگه

خخخخخخخ ما که همیشه تا 6 صبح بیداریم داداش :d
اگه خواستی بیا پارتیه ما شبا همیشه هستیم =)) 200 شوخی میکنم :D حالا امشب باید walking dead هم بگیرم :)
ولی امیدوارم که صبح بیاد دیگه

اینو راست میگه این جیگررا از3 تا 6 هستن همیشه
ولی قطعا از 194 مگ بیشتره

اینو راست میگه این جیگررا از3 تا 6 هستن همیشه
ولی قطعا از 194 مگ بیشتره

ای ای میری شب نشینی ؟ تو نمیخوای اصلاح کنی خودتو ؟ :دی باو شب باید ادم بخوابه صبح زود پاشه :دی

پ.ن : واقعا دمشون گرم ولی ای کاش میشد اپدیت بازی رو بدون داشتن بازی دانلود کرد . یه بازی مثل این LORD OF FALLEN من 5 گیگ اخه چطوری دانلود کنم تو 1 روز ؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or