System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من الان صد باره دارم فایل آپدیت 7 رو چه از طریق کنسول چه از طریق پی سی میگیرم موقع نصب پیام میاد که فایل خرابه، چکار کنم؟ اینترنت ایرانسل دارم ورشکست شدم بسکه هی 500 مگ 500 مگ دانلود کردم.

دوستان من الان صد باره دارم فایل آپدیت 7 رو چه از طریق کنسول چه از طریق پی سی میگیرم موقع نصب پیام میاد که فایل خرابه، چکار کنم؟ اینترنت ایرانسل دارم ورشکست شدم بسکه هی 500 مگ 500 مگ دانلود کردم.
از طریق usb میخوای استفاده کنی؟؟

خوب با خود کنسول دان کن. یا حداقل با نت همراه اول دان کن. منم با ایرانسل میزنم خراب میکنه دیتا رد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام
من برای اولین باره که میخوام کنسول رو با usb اپدیت کنم و فایلی که از سایت سونی دانلود کردم PS4UPDATE.pup هستش در حالی که تو اموزش گفته باید اسم فایل PS4.UPDATE.PUP باشه (پسوند فایل من با حروف کوچک هستش)
خواستم ببینم دلیلش چیه و مشکلی نداره ؟ (من زیاد از کامپیوتر سر در نمیارم)

سلام
من برای اولین باره که میخوام کنسول رو با usb اپدیت کنم و فایلی که از سایت سونی دانلود کردم PS4UPDATE.pup هستش در حالی که تو اموزش گفته باید اسم فایل PS4.UPDATE.PUP باشه (پسوند فایل من با حروف کوچک هستش)
خواستم ببینم دلیلش چیه و مشکلی نداره ؟ (من زیاد از کامپیوتر سر در نمیارم)
فرمت فلش fat32باشه یه فایل با حرف بزرگ PS4 بسازید بعد یه فایل دیگه به اسم UPDATE با حروف بزرگ بسازید فایل دانلود شده رو انتقال بدین و از طریق سيف مود آپدیت کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or