System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو Detail آپدیت که ننوشته PNG هم میتونیم اسکرین شات بگیریم :| یعنی چی؟

5 دقیقه سعی و تلاش بکنید ببینید خودتون میتونید پیدا کنید یا نه، بعد بیاید سریع اینجا پست بدید و بگید فلان چیز ندیدم، فلان چیز نبود و ...

دکمه Share رو بزنید، بعد هم کمه Options رو بزنید، بعد تو Share Settings، یگه واضح زده Screenshot Settings یا همچین چیزی بعد از Image Format تغییر بدید به PNG

امیدوارم فهمیده باشید، یعنی چی!!

5 دقیقه سعی و تلاش بکنید ببینید خودتون میتونید پیدا کنید یا نه، بعد بیاید سریع اینجا پست بدید و بگید فلان چیز ندیدم، فلان چیز نبود و ...

دکمه Share رو بزنید، بعد هم کمه Options رو بزنید، بعد تو Share Settings، یگه واضح زده Screenshot Settings یا همچین چیزی بعد از Image Format تغییر بدید به PNG

امیدوارم فهمیده باشید، یعنی چی!!

وااای که چقدر توهین شد بهت :(

آقای به ظاهر باهوش تو Detail باید همه چیز رو بزنن و وقتی من اینو نوشتم که آپدیت تازه اومده بود :d

مگر اینکه شما خیلی خوب باشی و نتت بتونه تو 5 دقیقه دانلودش کنه

انقدرم باهوشی که نمیفهمی منظور من کلا خود قابلیتش بود ^^ وقتی تو Detail نبود گفتم شاید قعلا نزاشتنش تو این آپدیت ^^

هر موقع فریم‌ور آپدیت می‌کنیم باید منتظر باشیم یه بلایی سرِ کنسولمون بیاد :دی
کنسولِ اولم که وسط آپدیت ترکید، کنسول دومم هم سر آپدیت 2.57 (دقیقاً ده دیقه بعد از آپدیت :دی) مشکل Auto Eject پیدا کرد :دی
دقیقآ چیزی که من از آپدیت میترسم همینه
یادمه زمانی که رو PS3 بازی های INFAMOUS 2 و LA NOIRE اومد یه آپدیت باهاش بود که همه میگفتن باعث داغ شدن دستگاه میشه (FAT سری اول) منم گوش نکردم نصبش کردم
چشتون روز بعد نبینه دستگاه 2 هفته بعد YLOD شد. ماله دوستمم YLOD شد 4 ماه بعد من
امیدوارم این یکی مشکل نداشته باشه

دقیقآ چیزی که من از آپدیت میترسم همینه
یادمه زمانی که رو PS3 بازی های INFAMOUS 2 و LA NOIRE اومد یه آپدیت باهاش بود که همه میگفتن باعث داغ شدن دستگاه میشه (FAT سری اول) منم گوش نکردم نصبش کردم
چشتون روز بعد نبینه دستگاه 2 هفته بعد YLOD شد. ماله دوستمم YLOD شد 4 ماه بعد من
امیدوارم این یکی مشکل نداشته باشه

فت های سری اول مشکل داشتن و ربطی به اپدیت نداشت.

واسه من بعد از 6 روز ترکید بدون اپدیت.

------
در کل اپدیت های فعلی واسه دستگاه های محدودی مشکل ایجاد کرد و متاسفانه جوی که ایجاد شد خیلی فراتر از واقعیت کار به نسبت کل بود.

فت های سری اول مشکل داشتن و ربطی به اپدیت نداشت.

واسه من بعد از 6 روز ترکید بدون اپدیت.

------
در کل اپدیت های فعلی واسه دستگاه های محدودی مشکل ایجاد کرد و متاسفانه جوی که ایجاد شد خیلی فراتر از واقعیت کار به نسبت کل بود.
مسئله ین بود چرا بعد این آپدیت اینطوری شد کنسول من ماله 3 ماه اول 2007 بود ولی سال 2011 بود فکر کنم بعد این آپدیت اکثریتع فتا سری اول نا بود شد

سلام
من الان دستگاه رو اپديت كردم يكم هنگه دستگاه ، توى قسمت ستينگ كه ميرم همينطورى هنگ ميمونه بايد دكمه ps رو بزنم بياد بيرون يا دكمه ps نگه ميدارم تا دستگاه رو خاموش كنم نمياد بالا و مجبور ميشم دكمه ى روى خود كنسول رو بزنم تا خاموش شه. البته بعد از دو سه بارى الان بنظر همه چيز خوبه و اين مشكلات نيست. حالا احتمالا بخاطر اين بود كه تازه نصب شده بود. بنظر من كه كلا بايد يه دستى بكشن به سرو روى ظاهرى رابط كاربرى پلى استيشن يكم شكيل تر و لذت بخش ترش كنن.

سلام
من الان دستگاه رو اپديت كردم يكم هنگه دستگاه ، توى قسمت ستينگ كه ميرم همينطورى هنگ ميمونه بايد دكمه ps رو بزنم بياد بيرون يا دكمه ps نگه ميدارم تا دستگاه رو خاموش كنم نمياد بالا و مجبور ميشم دكمه ى روى خود كنسول رو بزنم تا خاموش شه. البته بعد از دو سه بارى الان بنظر همه چيز خوبه و اين مشكلات نيست. حالا احتمالا بخاطر اين بود كه تازه نصب شده بود. بنظر من كه كلا بايد يه دستى بكشن به سرو روى ظاهرى رابط كاربرى پلى استيشن يكم شكيل تر و لذت بخش ترش كنن.

منم اپدیت کردم و این هنگ کردن رو دارم
اگه برای بقیه هم به همین صورت باشه مطمعنا یه اپدیت دیگه میدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or