System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان مشکلاتی که میگید برمیگرده به نت مضخرف ما ایرانیا، ربطی به خود PSN نداره.

الان نت مضخرف ما ایرانی ها قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشته از قضای روزگار به محض این که آپدیت جدید اومده نت مضخرف ما ایرانی ها هم مشکل دار شده؟
rofl

الان نت مضخرف ما ایرانی ها قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشته از قضای روزگار به محض این که آپدیت جدید اومده نت مضخرف ما ایرانی ها هم مشکل دار شده؟
rofl
U don't need to roll on the floor :))
خود من بعد از اين آپديت هيچگونه مشكلي از PSN ندارم. شما همچين حرف ميزني انگار كارمند ارتباطات زيرساختي، بهت برخورده :)

دوستان حجم و ريليز ديت فريمور ٣ اعلام نشده؟

آخرین ویرایش:
U don't need to roll on the floor :))
خود من بعد از اين آپديت هيچگونه مشكلي از PSN ندارم. شما همچين حرف ميزني انگار كارمند ارتباطات زيرساختي، بهت برخورده :)

شما مشکل نداری خوش به حالت
اما عقل سالم می گه وقتی عده ای قبل آپدیت مشکلی نداشتن بعد از آپدیت مشکل دار شدن، مشکل از آپدیته نه اینترنت ;)
EZ to Understand bro

این عالیه:

• Screenshots: We’ve listened to your feedback and we’re happy to confirm that PNG format is now an option for Screenshot saves

برای من بهترین ویژگی نسل جدید قابلیت عکس گرفتن از بازی ها هست، چیزی که سال ها منتظرش بودم و همون لحظه ای که اولین شایعه ها در مورد کنترلر PS4 پخش شد کلی حال کردم! :دی خیلی راحت و شیک یه دکمه میزنی و از هر جای بازی که بخوای عکس میگیری و یه آلبوم خوشگل و قشنگ از عکس های دلخواهت جمع میکنی. فقط مشکل اینجا بود که کیفیت عکس ها یه ذره از خود بازی پایین تر میشد و حالا به صورت PNG این مشکل هم برطرف میشه!

دوستان مشکلاتی که میگید برمیگرده به نت مضخرف ما ایرانیا، ربطی به خود PSN نداره.

دوست عزیز مشکلات PSN یه بخشیش از خود سرورهای سونی هست. ملت تو تمام جاهای دنیا مشکلات سرعت پایین دانلود، دیر لود شدن لیست دوستان، دیر ارسال شدن پیام ها و ... رو دارن. تا جایی که تو شبکه های اجتماعی هم یه موجی به اسم BetterPSN# راه افتاده و همه امیدوارن وضعیت PSN بهتر شه.

سلام دوستان،ببخشید بابت اسپم ولی جای دیگه که پرسیدم کسی جواب نداد
آپدیت gta حدود 6.3 گیگه و با این نت نمیتونم مستقیم با ps4 دانلود کنم
psx رو هم امتحان کردم ولی سرعتش اصلا جالب نیست و بعضی وقتا انقدر کند میشه که یهو میبینی دیسکانکت شده
کسی راه دیگه ای رو نمیشناسه؟

این عالیه:

• Screenshots: We’ve listened to your feedback and we’re happy to confirm that PNG format is now an option for Screenshot saves

برای من بهترین ویژگی نسل جدید قابلیت عکس گرفتن از بازی ها هست، چیزی که سال ها منتظرش بودم و همون لحظه ای که اولین شایعه ها در مورد کنترلر PS4 پخش شد کلی حال کردم! :دی خیلی راحت و شیک یه دکمه میزنی و از هر جای بازی که بخوای عکس میگیری و یه آلبوم خوشگل و قشنگ از عکس های دلخواهت جمع میکنی. فقط مشکل اینجا بود که کیفیت عکس ها یه ذره از خود بازی پایین تر میشد و حالا به صورت PNG این مشکل هم برطرف میشه!
خیلی بیشتر از یه ذره :دی کلا نابود می‌کرد کیفیت رو که هیچ، AA رو هم حذف می‌کرد. کاش برای ویدیو هم یه فکری کنن، الان کیفیت ویدیو های ضبط شده افتضاح ـه ولی حجمش بالاس :|

خیلی بیشتر از یه ذره :دی کلا نابود می‌کرد کیفیت رو که هیچ، AA رو هم حذف می‌کرد. کاش برای ویدیو هم یه فکری کنن، الان کیفیت ویدیو های ضبط شده افتضاح ـه ولی حجمش بالاس :|

امیر ویدئوی فول اچ دی و با بیت ریت بالا بخواد کپچر کنه، کلی پردازش CPU میطلبه + RAMـه کنسول هم بخش زیادیش درگیر میشه. توی PC هم وقتی کپچر میکنی متوجه افت پرفرمنس توی بازی‌ها می‌شی مگر این که کارت کپچر جداگونه داشته باشی. در کل بعید میدونم تو اون مورد بهبودی حاصل شه :دی

من تا جايي كه فهميدم و حس كردم كپچر ويدئو بعد از خروجي هاي اصلي تصويري انجام ميشه يعني يه جورايي فرض كنيد انگار داره از خود نمايشگر فيلم مي گيره من يه چند وقتي ريموت پلي دارم بازي مي كنم و مشكل اينه كه عكس ميتونم بگيرم حتي ويدئو ساده هم ميشه گرفت اما تا برم توي بتل 4 سريع قابليت فيلم برداري از كار مي افته در صورتي كه اگر از خروجي هاي خام تر تصويري بخواد براي كپچر كردن استفاده كنه همچين اتفاقي نخواهد افتاد

دوستان عزیز برای من ایمیل اومده که میتونم آپدیت BETA 3.00 رو نصب کنم .
یک کد 12 رقمی اومده برام که وارد کنسول کنم و از آپدیت بتا استفاده کنم ...
دوستان کسی تست کرده ؟؟ به نظرتون نصب کنم یا نه ؟؟

نظر من اينكه شما ادم خوش شانسي هستي كد رو بزن لذتش رو ببر يا اينكه pm ش كن واسه من :d

فعلا که بتاس. به نظرم بهتره صبر کنی و هر موقع نسخه ی نهایی ریلیز شد اونموقع اپدیت کن. :d

مشکل اینجاست که یه عده تعصب روی چیز خاصی دارن و حاضر نیستند حرف حق رو قبول کنن
منم حرف شما رو تایید میکنم
کنسول من قبل از اپدیت 2.57 تقریبا مشکل خاصی نداشت ولی از وقتی اپدیت جدید ریختم در بازی ویچر 3 روزی دو سه باری ریست میشه و بازی بسته میشه
البته خود بازی ویچر هم باگ داره ولی چرا در اپدیت قبلی بازی بسته نمیشد؟
دلیلش کاملا گویاست

ضمن اینکه تاریخ نشون داده هر اپدیت جدید لزوما به معنای بهتر شدن نیست و کاملا مشخصه که اپدیت جدید مشکلاتی داره و در صفحات مختلف بسیاری از دوستان این مورد رو تایید کردن
حالا یه سری بیان و بگن اقا مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or