امیدوارم یه سری امکانات جدید به آپدیت اضافه کرده باشن مثل مدیریت صحفه اصلی PS ساخت پوشه و قرار دادن بازی های در پوشه و از اینجور موارد که واقعا نیازه...
امروز سونی 15هومین آپدیت 2.03 به روز رسانی دستگاه PS4 را برای دانلود کردن پخش کرد
لینک اصلی برای دانلود [LTR][h=4]The main features that are updated in version 2.03[/h][FONT=メイリオ]
In some applications, we improve the operating quality.
[/FONT] [/LTR]توجه
Region دانلود با دستگاه باید یکی باشد
انجمن بازی سنتر و من هیچ گونه مسؤلیتی در مورد خرابی های بعد از به روزرسانی از قبیل بالا نیامدن کنسول روشن نشدن آن و رفتن برق در زمان آپدیت و ... نداریم و باید با ساپورت سونی تماس بگیرد . -----------------------------------------
PS4 Recovery v X.XX ریکاوری است حجم 758 مگا بایت
برای فرمت کردن هارد دیسک و یا تعویض آن به کار میره
------------------------------------------------------------------ PS4 Firmware v X.XX Update
یا 207 مگا بایت آپ دیت معمولی است
و ما با این بیشتر با این کار داریم
2014_11_25/sys_eac5e76be085221159ecbbe21e5022c5 FOR USA Download Now
FOR JAPON Download Now PS4 Recovery v2.03 JP ============================================ http://djp01.ps4.update.playstation..../PS4UPDATE.PUP -------------------------------------------- PS4 Firmware v2.03 Update SYSTEM JP
من با دستگاه اپدیت کردم ، دانلود که تموم شد گیر کرد، دوباره شروع کرد از اول دانلود کنه. خدا از سرش نگذره. منم سریع استپش کردم و افلاین اپدیت کردم:d. دویست مگ الکی بضررم شد.