Syndicate | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من بازی رو گرفتم
البته یک مرحله کامل ازش نرفتم ولی فکر کنم 8 رو بگیره چون انگاری اکشن و گیم پلی قشنگی باید داشته باشه . گرافیک بازی هم در کل قابل قبوله

درکل بازیهای استار بریز باب میل همه نیست. ریدیک و دارکنس واسه خیلی ها "نفرت انگیز" هست.
برادر فریدون من خودم عاشق کارهای استاربریز ام اما بیشتر اعضای اصلی تیم رفتن یک استودیو زدن به اسم " ماشین گیم " که دارند با idtech 5 یه FPS می سازند. بعد همین بازی هم سه باز از اول ساخته شده.
هر چی باشه حداقل یه شوتر استاندارد و خوب هست و خیلی گیم پلیش از این دارکنس 2 بهتره ولی حیف از استاربریز که خودش رو حروم این کرد.
گودرز و شقایق بود دیگه نه ؟ :دی

خب بازی رو گرفتم یه چند مرحله ایی رفتم جلو ( البته هنوز اولای بازیم )

من انتظار بالایی از بازی نداشتم برای همین خیلی ازش خوشم اومد ، گیم پلی سریع و جذابی داره ، داستان بازی هم تا اینجا که من اومدم جالب به نظر میاد ( و شباهتهایی هم به Deus Ex داره )

Co-op Split Screen هم نداره

برادر فریدون من خودم عاشق کارهای استاربریز ام اما بیشتر اعضای اصلی تیم رفتن یک استودیو زدن به اسم " ماشین گیم " که دارند با idtech 5 یه FPS می سازند. بعد همین بازی هم سه باز از اول ساخته شده.
عجـــــــب !!. درجریان نبودم :دی.

خب بازی همون چیزی هست که فکرشو میکردم :دی
تا اینجا واقعا باهاش حال کردم و از اون مدل بازی هاس که خیلی می پسندم ! :دی مخصوصا اینکه محیط ها و فضای حاکم بر بازی خیلی منو یاد DX:HR میندازه :x:d

بازی چقدر فوق‌العادست!دقیقا حال و هوای بازیهای استاربریز رو داره.نورپردازی عالی،گیم پلی نفسگیر،داستان هیجان انگیز.
من عاشقِ‌ استاربریز‌ام!

کسی این مشکل رو داره؟
همون اول بازی که لوگوی EA میاد،وچند ثانیه بعدش،انگار صدا و تصویر اسلوموشن هستند یکمی.درسته؟یا من توهم زدم؟
.........................
بازی عالیه به نظرم.گرافیکش استایله کیلزون رو داره.(نور پردازیش واقعی نیست)
صدا گزاری محشره.گیم پلی روانی.حتما امتحال کنید....و بگید که اون مشکل بالا رو دارید؟یا نه:-bd
(تاپیک چرا خوابید،بازی به این باحالی)

خب بازی رو گرفتم یه چند مرحله ایی رفتم جلو ( البته هنوز اولای بازیم )

من انتظار بالایی از بازی نداشتم برای همین خیلی ازش خوشم اومد ، گیم پلی سریع و جذابی داره ، داستان بازی هم تا اینجا که من اومدم جالب به نظر میاد ( و شباهتهایی هم به Deus Ex داره )
گرافیک و صداگذاری بازی خوب هستش علی!!:-/

کسی این مشکل رو داره؟
همون اول بازی که لوگوی EA میاد،وچند ثانیه بعدش،انگار صدا و تصویر اسلوموشن هستند یکمی.درسته؟یا من توهم زدم؟
.........................
بازی عالیه به نظرم.گرافیکش استایله کیلزون رو داره.(نور پردازیش واقعی نیست)
صدا گزاری محشره.گیم پلی روانی.حتما امتحال کنید....و بگید که اون مشکل بالا رو دارید؟یا نه:-bd
(تاپیک چرا خوابید،بازی به این باحالی)

کسی نمیخواد به این اقا جواب بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or