Syndicate | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Starbreeze واقعا یکی از غول های ساخت بازی های اول شخص هستش همیشه تبلیغات برای بازیهاش کم میکنه ولی وقتی بازی میاد از اون چیزی که تو فکرمون هستش هم خیلی خیلی بهتره هیچ وقت بازی دارکنس این شرکت یادم نمیره یک شاهکار به تمام معنا بود صد در صد این بازی هم عالی از آب در میاد

تقریبا یک ماه به عرضه مونده و تاپیک اینجوری سوت و کورِ!وقتی اومد و همه کف بر شدن حساب کارِ استاربریز دستتون میاد:dاینم لینکِ تریلر جدیدِ.خواهشا فن ها نزارن تاپیک بخوابه.حیفه.

تریلر جدید

ازون بازی های اعتیاد آور میزنه شدید . کلا Coop 4 نفره شدیدا حال میده حالا هر بازی میخواد باشه :d
گیم پلی بازی را دوست میداریم ! سریع و هیجانی :d

نمیدونم من این بازی رو فراموش کردم یا واقعا خیلی در حقش کم لطفی شده؟!:دی
به هر حال مطمئنم یکی از عناوین موفق امسال خواهد شد این بازی

این دیگه چه بازی من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم ولی تریلرش که می گه حتما یکی از عناوین موفق خواهد بود. خدا کنه امسال(2012) در زمینه ی بازی سازی تحولی عظیم رخ بده. امید وارم.

تقریبا یک ماه به عرضه مونده و تاپیک اینجوری سوت و کورِ!وقتی اومد و همه کف بر شدن حساب کارِ استاربریز دستتون میاد:dاینم لینکِ تریلر جدیدِ.خواهشا فن ها نزارن تاپیک بخوابه.حیفه.

تریلر جدید

بزار بدون هایپ بمونه ، این بازی برای من جز ِ 3 تا بازی برتر سال آیندست یحتمل :دی

سلام
دموی بازی عرضه شده کسی دانلود کرده ببینیم چطوره؟
ارزش دانلود برای کسی که میخواد آفلاین بازی کنه رو داره یا نه؟

سلام
دموی بازی عرضه شده کسی دانلود کرده ببینیم چطوره؟
ارزش دانلود برای کسی که میخواد آفلاین بازی کنه رو داره یا نه؟
شبيه deus ex هست روي ps3 كه از نظر گرافيك زياد جالب نبود ولي گيم پلي خوب بود براي coop هم فكر كنم ٦ تا مپ بود كه يكيش توي اين demo باز هست skill tree داره همچنين ميتونين اسلحه ها رو upgrade بكنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or