Super Meat Boy | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Super Meat Boy
======================
Category: Arcade - 2D Platformer
Developer: Team Meat
Publisher: Team Meat
Platforms : PC - 360 - Wii
Play Modes: Single / Multiplayer
Multiplayer: LAN / Internet
ESRB : E
Release Date: Nov 2010​

supermeatboy.jpg

super-meat-boy.jpg

پسر گوشتی معرکه
=========================
بازی وام گرفته از نسخه ی Flash آن است که در آن پسر گوشتی ما برای نجات دوست دختر نوار چسب زخمی خود از چنگال دکتر Fetus شیطانی, راهی سفری پر ماجرا می شود در حالی که باید با آویزان شدن از دیوارها , از برخورد با buzzsaw ها , نمک و دیگر موانع کشنده عبور کند.​

بازی دارای بیش از 300 مرحله به همراه محتویات قابل آزاد کردن و همچنین حالت چند نفره نیز هست.​

با جمع آوری اشیای مختلف موجود در مراحل مختلف (مانند چسب های زخم) , می توان شخصیت هایی از دیگر بازیها مانند Tim از بازی Braid و Mr. Minecraft از بازی Minecraft
و Captain Viridian از بازی VVVVVV و Josef از بازی Machinarium و حتی مراحل کلاسیکی مانند مراحل 4 بیتی و 6 بیتی را نیز آزاد کرد.​

احتمالا برای نسخه ی PC یک مراحل ساز رایگان نیز ارائه خواهد شد.​

وبسایت رسمی :
http://supermeatboy.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
عزیزجان, من برام امکانش نیست که لینکها رو دونه دونه چک کنم (به علت سرعت پایین) برای همین فقط اسمشو مینویسم که با یک جستجوی ساده میشه به لینکهاش رسید
یعنی واقعا اینکار اینقدر برات سخته ؟!!!
توی همین تاپیک چند صفحه ی پیش من لینک گذاشتم ولی چون چک نکرده بودم, یکی از فایلهاش نبود و من شرمنده شدم
اگه شما خوشت نمیاد, استفاده نکن (مارو باش واسه کیا تلاش میکنیم)

عزیزم،من منظور خاصی نداشتم...فقط قانون این هست که وقتی میخان لینک دانلود بدن اینجوری نیست که بگن برو تو گوگل این رو سرچ کن...قانون این هست که لینک دانلود میذارن...وگرنه من کاری به این کارا ندارم
اینو خودت تست کردی داش ببینی مشکلی نداره یا نه؟
------
من آپدیت 9 رو دانلود کرده بودم و بازی کردم...من فقط لینک دانلود آخرین آپدیت رو گذاشتم...این که به سیستم شما میخوره یا نه رو دیگه نمیدونم

نه فقط میخواستم ببینم مشکلی نداشته باشه (نسخه ی کامل باشه)
من الان یه لینک دیگه پیدا کردم که حجمش 159 مگ ولی اینی که شما گداشتی 170 مگ هر 2تا رو هم نگاه کردم با آپدیت 11 بودن حالا نمی دونم چرا با هم تفاوت حجم دارن!!!!!
راستی سیو ها توی گدام قسمت ذخیره می شن؟؟ فولدر UserData؟؟؟؟
--------
اینطور که این بازی داره پیش میره هر روز براش یک آپدیت داره می اد میخواستم ببینم الان این آپدیت 11 چه امکانات اضافه ای نسبت به نسخه های پایین تر داره؟
-----------
راستی کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟؟ (با اپدیت حل می شه یا مشکل یه چیز دیگست؟)
بعضی اوقات تو بازی وقتی بازی میکنم هر چی دکمه ی Esc میزدم عمل نمی کنه !!!!

آخرین ویرایش:
راستی سیو ها توی گدام قسمت ذخیره می شن؟؟ فولدر UserData؟؟؟؟

بله

الان این آپدیت 11 چه امکانات اضافه ای نسبت به نسخه های پایین تر داره؟

معمولا همراه با هر نسخه ای از هر بازی که منتشر میشه, یک فایل با پسوند nfo هست که داخلش مینوسه که آپدیت چه چیزهایی رو اضافه کرده (با Notepad بازش کن) ولی فکر کنم که گروه tetha اینکار رو نمیکنه...

در ضمن توی آدرس زیر میتونی تغییرات آپدیتها رو ببینی :

اینترنت تموم شده بود:d
دانلود کردم...و تا آخرش هم رفتم...تا همونجایی که دختره میره رو کولش

هیچ مشکلی هم نداشت(آپدیت 11)
داش از کدم لینک دانلود کرد؟؟ تغییری هم نیست به ورژن های پایین تر احساس کردی؟

حجمش 170 بود یا 158 مگ

داش از کدم لینک دانلود کرد؟؟ تغییری هم نیست به ورژن های پایین تر احساس کردی؟

حجمش 170 بود یا 158 مگ

از همون لینکی که خودم صفحه قبل گذاشتم...تغییر خاصی ندیدم نسبت به آپدیت قبلی

170 مگ بود...حالا چرا اینقدر حساسی؟؟ به جای اینا اگه تونستی مرحله آخر رو برو...من دیشب دقیقا 3.30 ساعت مرحله آخر رو بازی کردم آخر تمومش کردم...نمیدونم بازی به این سختی برای کی ساخته بودن:-o:-o

بچه ها یکی به من کمک کنه
بازی رو دان کردم اما میخوام برم تو بازی این ارور رو میده,چیکار کنم؟:(
عزیز جان بهتر نبود مشکلت رو تو مشکلات بازی مطرح میکردی!

به هر حال این ارور از خیلی چیزها میتونه باشه! ولی احتمال داره از خود بازی که دانلود کرده باشی باشه.
میتونی از این لینک دانلود کنی بازی هیچ مشکلی نداره و راحت اجرا میشه.
http://www.mediafire.com/?rqrgeseblc37z65http://www.mediafire.com/?rqrgeseblc37z65

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

تغییرات رو توی ریجستری انجام بده درست میشه.

عزیز جان بهتر نبود مشکلت رو تو مشکلات بازی مطرح میکردی!

به هر حال این ارور از خیلی چیزها میتونه باشه! ولی احتمال داره از خود بازی که دانلود کرده باشی باشه.
میتونی از این لینک دانلود کنی بازی هیچ مشکلی نداره و راحت اجرا میشه.
http://www.mediafire.com/?rqrgeseblc37z65http://www.mediafire.com/?rqrgeseblc37z65
سلام
پسورد فایل چیست ؟

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

تغییرات رو توی ریجستری انجام بده درست میشه.
دوست عزیز این آدرسی که دادی تا policies فقط درسته و گزینه ای به اسم Explorer تو اونجا نیست...:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or