Super Meat Boy | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Super Meat Boy
======================
Category: Arcade - 2D Platformer
Developer: Team Meat
Publisher: Team Meat
Platforms : PC - 360 - Wii
Play Modes: Single / Multiplayer
Multiplayer: LAN / Internet
ESRB : E
Release Date: Nov 2010​

supermeatboy.jpg

super-meat-boy.jpg

پسر گوشتی معرکه
=========================
بازی وام گرفته از نسخه ی Flash آن است که در آن پسر گوشتی ما برای نجات دوست دختر نوار چسب زخمی خود از چنگال دکتر Fetus شیطانی, راهی سفری پر ماجرا می شود در حالی که باید با آویزان شدن از دیوارها , از برخورد با buzzsaw ها , نمک و دیگر موانع کشنده عبور کند.​

بازی دارای بیش از 300 مرحله به همراه محتویات قابل آزاد کردن و همچنین حالت چند نفره نیز هست.​

با جمع آوری اشیای مختلف موجود در مراحل مختلف (مانند چسب های زخم) , می توان شخصیت هایی از دیگر بازیها مانند Tim از بازی Braid و Mr. Minecraft از بازی Minecraft
و Captain Viridian از بازی VVVVVV و Josef از بازی Machinarium و حتی مراحل کلاسیکی مانند مراحل 4 بیتی و 6 بیتی را نیز آزاد کرد.​

احتمالا برای نسخه ی PC یک مراحل ساز رایگان نیز ارائه خواهد شد.​

وبسایت رسمی :
http://supermeatboy.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
دوستان من بازی را دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک کردم برای نصب می کفت فایل d3dx9_42.dll را نداری.بعد من این فایلو دان کردم<حالا که روش کلیک می زنم یه صفحه سفید باز می شه بعد از چند ثانیه می نویسهSuper meat boy has stopprd working.ویندوزم هم سون 32 بیت هستم چیکار کنم؟

من بازی رو دان کردم روی xp sp2 32 bit جواب داد بازی کردم بعد یه مشکل پیش اومد ویندوز عوض کردم حالا اجرا نمی شه دنت سند میده.. همون نسخه ویندوز نصب کردم الان هرچی ابدیت و برنامه روی کامپیتر بوده پاک شده نمی دونم کدومو می خواد بازی روی سون 64 هم اجرا شده روی کامپیتر خودم نه ؟؟؟؟

دوستان من بازی را دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک کردم برای نصب می کفت فایل d3dx9_42.dll را نداری.بعد من این فایلو دان کردم<حالا که روش کلیک می زنم یه صفحه سفید باز می شه بعد از چند ثانیه می نویسهSuper meat boy has stopprd working.ویندوزم هم سون 32 بیت هستم چیکار کنم؟
باید آخرین نسخه ی Directx رو نصب یا دانلود کنی.در ضمن d3dx9_42.dll رو هیچ وقت دانلود نکنین چون نه تنها مشکل رو حل نمیکنه بلکه در اکثر موارد یه ویروسه.

دوستان آخرین آپدیتی که براش اومده چی بوده؟؟؟(فکر کنم تا آپدیت 11 بود یا 12 منتشر شد بود) بعد از اون باز هم اومده؟؟؟
اگه کسی آخرین آپدیت بازی رو داره تک لینک بزاهر(مدیافایر باشه که چه بهتر)

دوستان آخرین آپدیتی که براش اومده چی بوده؟؟؟(فکر کنم تا آپدیت 11 بود یا 12 منتشر شد بود) بعد از اون باز هم اومده؟؟؟
اگه کسی آخرین آپدیت بازی رو داره تک لینک بزاهر(مدیافایر باشه که چه بهتر)
آخرین آپدیت همون 11 هستش

این هم اسم لینک - اگه بلد نیستی لینکشو پیدا کنی برو تو تاپیک دانلود بازیهای کامپیوتری :

Super Meat Boy Incl. Update 11 RIP-Unleashed

یکی به من بگه من چطور این بازی چالش دار رو از دست دادم!!!! :d
من خوره ی همین بازی های سختم. اون هم چه سختی ... یاد بازی های سخت کنسول های قدیمی مثل میکرو افتادم. حتی از اون هم سخت تر. یه عالمه رفتم تازه بعدش فهمیدم که shift رو بزنیم میره تو dark world و تازه چالش اصلی شروع میشه!!!!!!!!!! :((
سوال: اون بانداژ ها به چه دردی میخورن ؟! من خودمو کشتم همشونو گرفتم.
در ضمن موسیقی بازی به معنی کلمه فوق العادست !!!!!!!! الکتریک و 8 بیتی رو با هم قاطی کرده یه چیز مشتی شده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or