ماریو گلگسی با هیچ بازی تو دنیا عوض نمیکنم
بازی فوق العادیه
دوستان بهم گفتن 3ds خیلی خوبه انقدر قویه بازیا wii هم روش پورت شده دیدم راست میگن تریلر ماریو 3d لند دیدم خیلی خوشم اومد بنظرم تلفیق ماریو 64 و ماریو گلگسی بود اما وقتی گیم پلی دیدم به کل نظرم عوض شد دوربین ثابت بیشتر شبیه new super Mario جدید شده اس
بعد بازیش وقتیه این خیلی مسخره اس به نظر من مثل این میمونه بگی ماریو گلگسی زمانی کنی کل مراحل یعنی از بازی و محیطش نمیتونی لذت ببری تو گیم پلی که دیدم کسی که بازی میکرد تو 1 دقیقه مراحل تموم میکردم حالا ما بگیم وقط بزاریم سکه ها بگیرم فوقش بشه 4 دقیقه بنظر من خیلی کمه
من تو ماریو گلگسی 1 همون مرحله آب که دریا بود پنگون ها بودن کلی میگشتم از طراحی خارق العاده نینتندو لذت میبردم
اول میخواستم wii بفروشم 3ds بگیرم اما ماریو گلگسی 1 و 2 کجا ماریو 3d لند کجا
تریلر new super Mario 2 دیده بودم قشنگ بود وقتی گیم پلیشو دیدم چیزی جز بارون سکه ندیدم هر چیزی افراطش بده حتی ویتامین a که برای سلامت چشم خوبه و لازم اگه زیاد بخوری کور میکنه همین ویتامین ث تو بدن ذخیره نمیشه بدن بهش احتیاج داره اما زیاد خورده بشه سرطان میگیره آدم تو هر چیزی نباید افراط کرد
new super Mario نسخه wii و ds خیلی قشنگتر از این new super Mario 2 نسخه 3ds بودن
دانکی کونگ کانتری ریترن wii برداشتن پورت کردن رو 3ds خوب منی که روی wii با این بازی زندگی کردم لذت بردم با ویموت و نانچاک بازی بازی کردم چرا بخوام روی 3ds که قابلیتا ویموت و نانچاک نداره بازیش کنم؟
10 تا بازی دیدم بازیا wii بودن که روی 3ds پورت شدن خوب رو wii بازیشون میکنم اونم به تلویزیون وصل میشه همگی میتونن ببینن و با ویموت و نانچاک گروهی بازی کرد
Kirby برای 3ds قشنگه هم تریلرشو دیدم هم گیم پلیشو بازی خیلی خوبیه اما بخاطر یه بازی ارزش نداره آدم یه دستگاهی بخره که اک معمولیش 650 هزاره xl اکش 900 هزار در کنارش 250 هزار پول فلش کارت هک بده که اینم باید در نظر گرفت یه گروهی تونستن بدون فلش کارت برنامه رو 3ds اجرا کنن با همون رم داخلی اگه این هک کامل شه ه میشه فلش کارتی که 250 هزار پولشو دادی دیگه ارزشی نداره کسی ازت نمیخره
خب wii دست دوم در حد آک میشه 300 هزار خرید کپی خورشم کامله بازیاشم که پره تازه کلی شبیه ساز روی wii نصب میشه میتونی بازیاشونو رو wii بازی کنی مثل ps1 . Nintendo 64 . gba و ....................
wii این همه بازی خوب داره من چند ساله wii دارم کلی بازی قشنگ هست هنوز نتونستم بازی کنم
بنظر من همون wii و ds کنار هم خیلی عالیه نظر شخصی من اینه شایدم اشتباه باشه اما خرید 3ds اشتباهه حتی عناوینی مثل دانکی کونگ انحصاری و متروید برای 3ds نیومده که بشه روش فکر کرد بعد از 3 سال عرضه
من که همون ds و wii گه میدارم
اول که با خوندن پستت دیدم همه حرفات درسته و بعضی جاهاش تا حدودی درسته
ماریو گلگسی یکی از خاطره انگیز ترین سری ماریوه که همیشه یاد همه گیمرهایی که بازی کردن میمونه
اون قسمتی که قرمز کردم نوشتی این نظر شخصی منه شاید اشتباه باشه نظر شخصیت به نظر من درسته نمیدونم چرا بعضیا تو این تاپیک خودشونو به درو دیوار میزنن تا بگن نظر شخصیتو عوض کن فلان کنسولو بخر مثل همونایی که منو تشویق کردن گفتن 3ds بخر بازیا آکش حداکثر 80 هزاره دست دومش 50 هزار بعد باهاتم عوض میکنن
وقتی تا یک هفته بعدش 3ds ابند خریدم گفتن بازی گرون شده آکبندش شده 165 هزار تومن دست دوم بازیا 120 هزار منم همون موقع 3ds فروختم
مثل خودت نقل قول میکنم که تو خوندن متنم راحت باشی
نوشتی :
دوستان بهم گفتن 3ds خیلی خوبه انقدر قویه بازیا wii هم روش پورت شده دیدم راست میگن تریلر ماریو 3d لند دیدم خیلی خوشم اومد بنظرم تلفیق ماریو 64 و ماریو گلگسی بود اما وقتی گیم پلی دیدم به کل نظرم عوض شد دوربین ثابت بیشتر شبیه new super Mario جدید شده اس
خب این نظر شخصی خودته یعنی فکر میکردی بازی ترکیب ماریو 64 و ماریو گلگسی بوده همونطور که esisonic . ارتگلی و ...... گفته بودن اما وقتی گیم پلی دیدی فهمیدی این فکر اشتباه بوده
واقعا هم منم همین فکر میکردم گیم پلی دیدم دلمو زد اصلا حالا منو تو خوشمون نیومده ravi و batvam باید ما رو مجازات کنن چرا خوشتون نیومده
درباره بازی new super mario 2 منم باهات موافقم بازی دیگه خیلی افراط کرده تو سکه هر چیز حدی داره
درباره دانکی کونگ هم من تا حدودی باهات موافقم دانکی کونگی که رو wii با ویموت ونانچاک بازی کردم لذت بردم پورت شده روی 3ds بدون قابلیتا ویموت و نانچاک خب بازیش رو wii بود چه لزومی داشت برای 3ds پورت شه اما یه مزیت داره 3d شده بازی واین خودش کلی حال میده و مد خیلی آسان هم به بازی اضافه شده که تو مراحل سخت آخر بازی آسونتر شه
بنظر منم بازیا wii که روی 3ds پورت شدن همون بهتر روی wii بازیشون کرد نه روی 3ds
منم موافقم نینتندو خط تولید کنسول پرفروش wii که فروشش ادامه داشت جمع کرد چون وضع wii u خوب نیست خود نینتندو گفت خط تولید wii متوقف کردیم تا گیمر ها سمت wii u برن این خودش یه نوع کلاه برداری یا اهمیت ندادن به گیمر هایی هست که wii دارن درباره 3ds هم موافقم نینتندو واقعا کم کاری کرده اگر کسی وجدانان مقایسه کنه با کنسولا دستی قبلی نینتندو . نینتندو خیلی کم کاری کرده برای 3ds اونم بخاطر اینکه wii u وضعش خرابه نینتندو همه تمرکزشو گذاشته برای wii u
اصلا نینتندو از خط و برنامه هایی که رو کنسولا دستی قبلیش داشت سر 3ds فاصله گرفته
درباره هزینه کنسول هم درست میگی خیلی از مردم گیمر هستن اما انقدر گرونی وبی پلی هست به زور میتونن یه wii بخرن یه ps2 بخرن همه مثل ravi مرفح بیدرد نیستن نطق صادر میکنه :
در کل توی ایران همه خرید کنسول رو خیلی اقتصادی میبینن و انتظار دارن با کمترین هزینه بیشترین استفاده رو ببرن و اگه غیر از این باشه اون کنسول دستگاه خوبی نیست!
ما الان خیلی راحت 2 میلیون پول گوشی میدیم ولی واسه خرید کنسول بازی انتظارتمون بالا میره!
در کل این پستت نظرت درباره wii و مقایسه اش با 3ds ه که بنظرت کدوم ارزش خرید داره بود من باهمه حرفات موافقم
با بقیه دوستان هستم من تو پست nintendo_3ds اصلا ندیدم اسم یه بازی غیر از انحصاریا نینتندو بیاره چطور شما میگید اصلا بگو ds حدود 10000 هزارتا بازی داره شما چنت بازی کردی؟
چندبار گفت صحبت سر انحصاریا هست نه بازیا دیگه پس لطفا اگه برای nintendo_3ds ارزش قائل نیستید برای شعور بقیه ارزش قائل باشید و موضوع به این واضحی به بیراهه نبرید
واضح درباره انحصاریا صحبت میکنه بعد ravi میگه این همه بازی داره 3ds بعد nintendo_3ds میگه داریم فقط درباره انحصاریا صحبت میکنیم بعد batvam میاد میگه
اصلا ds براش 10000 تا بازی اومده باشه من میخوام بپرسم شما چندتا بازی رو روی اون کنسول بازی کردی؟
واقعا خندم میگیره اصلا فرق انحصاری و بقیه بازیا میدونید طرف درباره انحصاری صحبت میکنه میگه فقط درباره انحصاری داریم صحبت میکنیم بعد یکی دیگه میاد میگه
اصلا ds براش 10000 تا بازی اومده باشه من میخوام بپرسم شما چندتا بازی رو روی اون کنسول بازی کردی؟
ds هر چی باشه زمان لانچش 2 تا kirby داشت wario ware داشت و ...... تا دوسال بعد از لانچ متروید و ...... اومد اما بعد از سه سال عرضه 3ds دانکی کونگ انحصاری داره؟ واریو وار داره؟ و ......... حتی 3 سال گذشته هنوز یه kirby تازه براش اومده
قرار نیست یه بار تو عمرت کنسول نینتندو خریدی خدا همه کنسولا باشه واقعا نینتندو از همه چی کم کاری کرده