این پست منه
اونجا که قرمز کردم تازه گفتم نظر شخصیمه شاید اشتباه کنم
حالا که باید بزرگ شه تویی یه چیز خریدی مثل بچه ها میزنن تو سر هم مال من بهتره
برو دنبال بازیت برو
اولشم بری در بیاری میبینی من به پست احسان جواب دادم نه تو ولی اومدی خودت رو انداختی وسط....
بعدشم من به نظر شخصیت کار ندارم.من میگم چیزی رو که بازی نکردی چطور از روی دوتا تریلر میگی بده؟
منم wii دارم.DS Lite هم داشتم و دادم به خواهرزادم.این چه ربطی اره که کسی وقتی چیزی خرید بیاد بگه خوبه.من ویتا هم داشتم ولی چرا نمیگم خوبه؟
چون واقعا 3DS کنسول خوبیه.DS هم خوبه.wii هم خوبه.اصلا کی گفت اینا آشغالن و فقط 3DS خوبه؟
من یه سوال کردم که کی گفته super maro galaxy بده که هنوز نشونم ندادیش...
از احسان هم که در پاسخ یکی از دوستان گفت پس super mario galaxy آشغاله و super mario 3dland علیه هم این سوال رو دارم که کی گفت super mario galaxy آشغاله؟
چون ما گفتیم Super mario 3dland بازی خویه یعنی از super mario galaxy بدمون میاد؟یعنی تو جهان نمیشه دو بازی خوب پیدا کرد؟
بازم میگم بحث من نظر شخصیت نبود بلکه در مورد بازیهای کنسول بود که هم معتقدم به اندازه کافی بازی داره و هم اینکه بازیهاش کیفیت بالایی دارن...
- - -ویرایش - - -
کسی که بی ربط گفته مطمعنا تو بودی من پستشو گذاشتم نظرمم گفتم مشکل داری داشته باش نمیتونی موفقیت و بازیا بینظیر wii منکر بشی
اصلا wii اشغال خوبه؟ برو با 3ds خودت بازی کن لذتشو ببر با ما چیکار داری تاپیک به این زیبایی Mario galaxy به گند کشیده شد
اصلا یه خدا یه Mario 3d land بقیه نخاله خوب ما چیکاره ایم؟
100 سالت هم که باشه هنوز بچه ای چون هیچ کس نگفت wii بده...
با این حرفهات که اصلا wii آشغاله بحث رو نپیچون...
چند ساعت پیش تو پخ چی رد و بدل میکردیم؟سوالاتی که ازت کردم معنایی از بد بودن wii داشت؟
تو فقط نشون بده کی گفته super Mario galaxy بازی بدیه؟
اینکه کسی میگه 3DS خوبه یعنی بقیه کنسولا آشغاله؟
تو برو حرفهای خودت رو بخون اومدی گفتی گفتن کنسول بخر بعد خریدم گفتن بازیهاش گرون شده.حالا این میتونه دلیلی بر بد بودن 3DS بشه؟
مثل این میمونه کسی بگه FIFA 14 آشغاله چون نمیتونم روی PC راحت کرکش کنم...