Sunset Overdrive

ببخششید منظورتون رو از اینکه همین نسخه ۱ منتشر میشه و اینکه چرا بقیش رو باید توی کنسول بازی کنی متوجه نشدم.
\به خاطر فروش نسبتا کم کنسول!چرا گیرز1 برای pc منتشر شد ولی نسخه های بعدی عرضه نشدن؟؟برای اینکه مایکرو میخواست PC باز هارو با گیرز1 اشنا بکنه!!نمونش خود من!!به خاطر GEARS2 کنسول خریدم!!چون عاشق نسخه اول شده بودم

توی یک کلام میگم بازی فان هست به معنی واقعی کلمه !
از همه لحاظ ! کلا هرکس بازی نکنه از کفش رفته ، واقعا می ارزید به پیش خرید و پول حجم دانلودی که دادم :))

اگه تا همین دو ماه پیش ازم میپرسید اصلا نمی دونستم این چه بازی چی هست ، به طور اتفاقی اینو گرفتم ، در کلام واقعا عاشق بازی شدم:x
ازون بازیهایی هست که باهاش زندگی خواهم کرد .
7ea7fc6a728e2d868aab63f7add7002b.jpg

راستی:
783267ab98e0fa98eb92f8d6dee7092d.jpg
=))

Last edited by a moderator:
دوستان امروز بازی رو انجام دادم و بسی خر کیف شدم :X میدونستین سوار هلیکوپتر هم میشه ؟ یکی از مرحله هاشو باید با هلیکوپتر انجام بدین ای حال داد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ایشالا فردا میریم تو کارش:d
بازی برخلاف انتظارم نمرات ـش خیلی خوب شد و وقتی این سبک نمره بالا میگیره توی خریدش نباید شک کرد.
فقط دوستان این نسخه ی day one چه تفاوتی با نسخه ی معمولی داره؟
افت فریم که بازی نداره؟؟

من یه چند وقتی سرم شلوغه BC نمیام یهو اومدم دیدم گویا امتیازات بازی از 75 بیشتره:d یادمه ما با یه آقای محترمی سر متای بازی شرط بسته بودیم صحبت از آواتار یه بنده خدایی بود. ولی از شانس قوزی ما مثل اینکه طرف بن شده. حالا من بدین وسیله اعلام میکنم اگر طرف مورد نظر تحت هر عنوانی در BC حضور داره بیاد به صورت خود جوش خودشو معرفی کنه و من رو از نگرانی در بیاره:d

من یه چند وقتی سرم شلوغه BC نمیام یهو اومدم دیدم گویا امتیازات بازی از 75 بیشتره:d یادمه ما با یه آقای محترمی سر متای بازی شرط بسته بودیم صحبت از آواتار یه بنده خدایی بود. ولی از شانس قوزی ما مثل اینکه طرف بن شده. حالا من بدین وسیله اعلام میکنم اگر طرف مورد نظر تحت هر عنوانی در BC حضور داره بیاد به صورت خود جوش خودشو معرفی کنه و من رو از نگرانی در بیاره:d

اون بنده خدا هنوزم هست ولی بعد از E3 شرط رو باطل کرد :دی

بچه هایی که خریدن بعد بیان اعلام حضور کنن که بریم توی کار co-op ـش چون فکر میکنم یه چیزی اونور تر از فان بشه بازی :d
این نسخه ی day 1 هم انگار گیر بیا نیست و باید رفت تو کار معمولی ـش :|
یکی از دوستان هم گفت 25 ساعت بازی بدون چلنج هاشه که میشه مطمئن بود حالا حالا ها سرگرمیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or