Sunset Overdrive

Eury @

11417424097027594872.jpg

8-|
دوباره زدن تو کار هایپ:d

اخه من هنوز چیز بدی از بازی ندیدم :دی گرافیک که عالیه :دی ترکیبی از فنی و هنری هست که هر دو مورد بی نقص بنظر میرسن :دی

کاراکتر ها هم یه Fizzie بسه :دی گیم پلی هم شدید Fun هست و این ایمان رو دارم که اگه تد پرایس و تیمش هر جای بازی رو خراب کنند عمرا گیم پلی بازی رو خراب کنند :دی همه IP های Insomniac بجز پیس افت شت Fuse که اصلا زیر نظر تد پرایس و تیم اصلی نبود همیشه از گیم پلی بازی هاشون شدید تعریف شده :دی

موسیقی و صداگذاری کاراکتر ها هم که خیلی خوب بوده :دی میمونه داستان و اینا و تکرار گیم پلی که بخاطر همین میگم 83 تا 89 :d

اخه من هنوز چیز بدی از بازی ندیدم :دی گرافیک که عالیه :دی ترکیبی از فنی و هنری هست که هر دو مورد بی نقص بنظر میرسن :دی

کاراکتر ها هم یه Fizzie بسه :دی گیم پلی هم شدید Fun هست و این ایمان رو دارم که اگه تد پرایس و تیمش هر جای بازی رو خراب کنند عمرا گیم پلی بازی رو خراب کنند :دی همه IP های Insomniac بجز پیس افت شت Fuse که اصلا زیر نظر تد پرایس و تیم اصلی نبود همیشه از گیم پلی بازی هاشون شدید تعریف شده :دی

موسیقی و صداگذاری کاراکتر ها هم که خیلی خوب بوده :دی میمونه داستان و اینا و تکرار گیم پلی که بخاطر همین میگم 83 تا 89 :d
شاید به خاطر فریم ریت گیر بدن:|

من بین 70 تا 80 فکر می کنم میانگینو
حس میکنم بازی خیلی زیادی دشمناش زیادن! اعصاب خورد کنه! کمی هم حس پوچی رو به بازی و بازیبازش دست می ده

همه اینارو درست میگی ولی کلا این سبک بازی بالای 80 خور نیست.مثل FH2 که اسرار داشتم [با همه ی تعریف هایی که شد ازش] بالای 90 نمیشه:d

یک استریم یک ساعت جدید اومده که Major Nelson بازی میکنه و از اون قبلی خیلی بهتره:d
xbox - Sunset Overdrive with Major Nelson - Twitch
انقدر این استریمارو نگاه می کنی موقع بازی کردن بهت حال میده اصن ؟ :d
من فقط یه تریلر اونم موقع e3 از بازی دیدم :d حتی هنوز گیم پلی هورایزون 2 هم ندیدم :d

انقدر این استریمارو نگاه می کنی موقع بازی کردن بهت حال میده اصن ؟
من فقط یه تریلر اونم موقع e3 از بازی دیدم حتی هنوز گیم پلی هورایزون 2 هم ندیدم

[-( [-( [-( [-( [-(

===

بهرام این رو هم ببین بد نیست . Stallion 83 استریم می کنه :دی 2 ساعت هم هست .

http://www.twitch.tv/stallion83/c/5317348

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or