خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
دوباره زدن تو کار هایپ:d
شاید به خاطر فریم ریت گیر بدناخه من هنوز چیز بدی از بازی ندیدمگرافیک که عالیه
ترکیبی از فنی و هنری هست که هر دو مورد بی نقص بنظر میرسن
![]()
کاراکتر ها هم یه Fizzie بسهگیم پلی هم شدید Fun هست و این ایمان رو دارم که اگه تد پرایس و تیمش هر جای بازی رو خراب کنند عمرا گیم پلی بازی رو خراب کنند
همه IP های Insomniac بجز پیس افت شت Fuse که اصلا زیر نظر تد پرایس و تیم اصلی نبود همیشه از گیم پلی بازی هاشون شدید تعریف شده
![]()
موسیقی و صداگذاری کاراکتر ها هم که خیلی خوب بودهمیمونه داستان و اینا و تکرار گیم پلی که بخاطر همین میگم 83 تا 89 :d

شاید به خاطر فریم ریت گیر بدن![]()
من یه دونه تریلر دیدم یه ذره داشت اما امار دقیق ندارم!جایی گفته شده بازی مشکل فریم ریت داره ؟
من تا حالا تو تریلر ها ندیدم همچین چیزی رو .

من یه دونه تریلر دیدم یه ذره داشت اما امار دقیق ندارم!
تو تریلرهای اولی داشت، ولی توی تریلرهای آخری که من متوجه چیزی نشدم :dاِ ! ، پس هیچی!الکی شایعه پراکنی نکین خواهشاًتو تریلرهای اولی داشت، ولی توی تریلرهای آخری که من متوجه چیزی نشدم :d
همه اینارو درست میگی ولی کلا این سبک بازی بالای 80 خور نیست.مثل FH2 که اسرار داشتم [با همه ی تعریف هایی که شد ازش] بالای 90 نمیشه:dاخه من هنوز چیز بدی از بازی ندیدمگرافیک که عالیه
ترکیبی از فنی و هنری هست که هر دو مورد بی نقص بنظر میرسن
![]()
کاراکتر ها هم یه Fizzie بسهگیم پلی هم شدید Fun هست و این ایمان رو دارم که اگه تد پرایس و تیمش هر جای بازی رو خراب کنند عمرا گیم پلی بازی رو خراب کنند
همه IP های Insomniac بجز پیس افت شت Fuse که اصلا زیر نظر تد پرایس و تیم اصلی نبود همیشه از گیم پلی بازی هاشون شدید تعریف شده
![]()
موسیقی و صداگذاری کاراکتر ها هم که خیلی خوب بودهمیمونه داستان و اینا و تکرار گیم پلی که بخاطر همین میگم 83 تا 89 :d
انقدر این استریمارو نگاه می کنی موقع بازی کردن بهت حال میده اصن ؟ :dیک استریم یک ساعت جدید اومده که Major Nelson بازی میکنه و از اون قبلی خیلی بهتره:d
xbox - Sunset Overdrive with Major Nelson - Twitch
انقدر این استریمارو نگاه می کنی موقع بازی کردن بهت حال میده اصن ؟
من فقط یه تریلر اونم موقع e3 از بازی دیدم حتی هنوز گیم پلی هورایزون 2 هم ندیدم