Sunset Overdrive

58070261289812833137.jpg

20 دقیقه اول بازی رو دیدم بقیه رو هم به صورت Fast Forward (!) :دی اولین نکته شخصی سازی هست که گزینه های خیلی زیادی داره و برای یه بازی Action از عالی هم اون ورتره :دی دومین نکته داستان بازی هست که تو این ویدئو مشخص نیست در چه حدی هست ولی تعداد Cut Scene ها مناسب به نظر میاد و حس اینکه بی هدف میفتیم وسط مپ و دشمن ها رو می ترکونیم به آدم دست نمیده :دی گیم پلی هم خیلی خوب به نظر میاد و تو همین ویدئو یکی دو تا ماموریت فرعی هم داشت. در کل به نظرم اگه بتونن از تکراری شدن بازی جلوگیری کنن متاش به راحتی بالای 80 میشه.

20 دقیقه اول بازی رو دیدم بقیه رو هم به صورت Fast Forward (!) :دی اولین نکته شخصی سازی هست که گزینه های خیلی زیادی داره و برای یه بازی Action از عالی هم اون ورتره :دی دومین نکته داستان بازی هست که تو این ویدئو مشخص نیست در چه حدی هست ولی تعداد Cut Scene ها مناسب به نظر میاد و حس اینکه بی هدف میفتیم وسط مپ و دشمن ها رو می ترکونیم به آدم دست نمیده :دی گیم پلی هم خیلی خوب به نظر میاد و تو همین ویدئو یکی دو تا ماموریت فرعی هم داشت. در کل به نظرم اگه بتونن از تکراری شدن بازی جلوگیری کنن متاش به راحتی بالای 80 میشه.
دقیقا دیدم فکر خیلی نویی تو بازی هست از این نظر فوق العادست ولی به نظرم کسل کننده بود

اين استريم يك ساعت خوب انجام نشد:d
كلا يك جوري Brandon Winfrey بازي كرد كه انگار بار اولشه كه مي خواد Sunset Overdrive بازي كنه.
حتي اون قسمت كه مربوط به Amp ها بود، نمي دونست چكار كنه و چند دقيقه منتظر بود و از اخر هم كنترلر داد به يك نفر ديگه
يا براي ماموريت فرعي هم پرت شد تو آب و سوتي زياد داد اونجا:|:d
بازي هم مشكل خاصي نداشت البته نمي دونم براي چي ماموريت هاي بازي با تاخير شروع مي شدن. مثلا يك مرحله بايد مي رفتي جلوي يك ساختمون تا ماموريت شروع بشه ولي شروع نمي شد و بايد چند دقيقه صبر مي كردي

Meta بازی رو حداکثر ۷۸ پیش بینی میکنم. با توجه به تریلر ها خودم امتیاز ۷۲ رو به بازی میدم.
البته من خودم به Meta زیاد اهمیت نمیدم. فقط میخوام پیش بینی رو بعد از انتشار Meta حال کنید.

دقیقا دیدم فکر خیلی نویی تو بازی هست از این نظر فوق العادست ولی به نظرم کسل کننده بود
همینکه نیم نگاهی ب بازی داشتید و نظرتون رو اعلام کردید نهایت افتخار ماست استاد اعظم:d
کاش دو سه تا بازی کسل کننده این شکلی اونور داشتین با رویای بازی های آینده سیر نمی کردین;)
--------------------------------------------------------------------
بنظرم متا بازی حوالی 8 میشه ک میتونه شروع خوبی برای ی بازی شماره دار انحصاری باشه
امیدوارم ب ی بازی شماره دار تبدیل بشه و فروش خوبی بکنه
حیف اینهمه خلاقیت ادامه پیدا نکنه:x

تبلیغات بازی در میدان تایمز نیویورک با حضور FIZZIE :x خداییش مایکروسافت برای SO سنگ تموم گذاشت.

20675994453945475057.jpg

حالا باز بعضی از دوستان بگن مایکرو تبلیغاتش ضعیفه :)

حالا باز بعضی از دوستان بگن مایکرو تبلیغاتش ضعیفه
اگه منظورت منم (که فقط من اینو گفتم)، باید بگم مارکتینگ (بازاریابی) با تبلیغات یه مقدار فرق میکنه :دی البته در مورد تبلیغات هم شما برو ببین چه بلایی سری D4 اومد، یا این تبلیغات Alan Wake رو نگاه کن، اسم بازی رو نگاه نکنیم عمرا نمی تونیم متوجه بشیم اینا واسه چی هست :دی
18j3dq9zwrxjijpg.jpg

Allen-Wake-Sun-Dial.jpg
حالا اینکه سر Sunset داره خوب تبلیغ میکنه خیلی عالیه و امیدوارم واسه بقیه انحصاری ها هم همین کار رو به خوبی انجام بده، ولی تو چند سال اخیر تبلیغات مایکروسافت عموما واسه بازی هایی که میدونسته پرفروش هستن خیلی خفن بوده، بقیه بازی ها رو خیلی جالب تبلیغ نکرده.

پ.ن: off topic شد :دی

تقریبا اکثر تریلرها و مخصوصا سانست Tv هارو دیدم...
بازی بنظرم فوق العادست از لحاظ گیم پلی و رنگهای استفاده شده.
تنوع دشمنها هم خوب بوده من به متای بالای 82-3 خیلی امید دارم.
اینسامنیاک واقعا گل کاشته.

من خودم زیاد خوره چنین بازیهایی نیستم ولی قضیه اینجاست که X1 به چنین بازی واقعا احتیاج داره، چه با متای 80 چه 70 و حتی 60. وجود چنین بازی فان و مفرحی لازمه هر کنسولیه که متاسفانه توی این چند ساله با به حاشیه رفتن استودیو RARE ایکس باکس از چنین بازیهایی محروم بوده. خیلی خوبه که ماکروسافت سرمایه گذاری زیادی روی این بازی کرده و خود استودیو سازنده هم چندین بار گفته که قراره یه فرانچایز رو خلق کنن...ینی فارغ از موفقیت یا عدم موفقیت این نسخه، قراره نسخه های جدیدی ازش ببینیم.

حالا اینکه بازی از همین نسخه اول موفق عمل کنه کار ماکرو و اینسامنیاک رو خیلی راحتتر میکنه ولی اگرم چیز متوسطی باشه بازم وجود چنین فرانچایزی خیلی الزامیه

من خودم زیاد خوره چنین بازیهایی نیستم ولی قضیه اینجاست که X1 به چنین بازی واقعا احتیاج داره، چه با متای 80 چه 70 و حتی 60. وجود چنین بازی فان و مفرحی لازمه هر کنسولیه که متاسفانه توی این چند ساله با به حاشیه رفتن استودیو RARE ایکس باکس از چنین بازیهایی محروم بوده. خیلی خوبه که ماکروسافت سرمایه گذاری زیادی روی این بازی کرده و خود استودیو سازنده هم چندین بار گفته که قراره یه فرانچایز رو خلق کنن...ینی فارغ از موفقیت یا عدم موفقیت این نسخه، قراره نسخه های جدیدی ازش ببینیم.

حالا اینکه بازی از همین نسخه اول موفق عمل کنه کار ماکرو و اینسامنیاک رو خیلی راحتتر میکنه ولی اگرم چیز متوسطی باشه بازم وجود چنین فرانچایزی خیلی الزامیه

فقط کاشکی مایکروسافت ip رو میخرید...
خیلی عالی میشد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or