خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
دقیقا دیدم فکر خیلی نویی تو بازی هست از این نظر فوق العادست ولی به نظرم کسل کننده بود20 دقیقه اول بازی رو دیدم بقیه رو هم به صورت Fast Forward (!)اولین نکته شخصی سازی هست که گزینه های خیلی زیادی داره و برای یه بازی Action از عالی هم اون ورتره
دومین نکته داستان بازی هست که تو این ویدئو مشخص نیست در چه حدی هست ولی تعداد Cut Scene ها مناسب به نظر میاد و حس اینکه بی هدف میفتیم وسط مپ و دشمن ها رو می ترکونیم به آدم دست نمیده
گیم پلی هم خیلی خوب به نظر میاد و تو همین ویدئو یکی دو تا ماموریت فرعی هم داشت. در کل به نظرم اگه بتونن از تکراری شدن بازی جلوگیری کنن متاش به راحتی بالای 80 میشه.
:dهمینکه نیم نگاهی ب بازی داشتید و نظرتون رو اعلام کردید نهایت افتخار ماست استاد اعظم:dدقیقا دیدم فکر خیلی نویی تو بازی هست از این نظر فوق العادست ولی به نظرم کسل کننده بود

اگه منظورت منم (که فقط من اینو گفتم)، باید بگم مارکتینگ (بازاریابی) با تبلیغات یه مقدار فرق میکنهحالا باز بعضی از دوستان بگن مایکرو تبلیغاتش ضعیفه
من خودم زیاد خوره چنین بازیهایی نیستم ولی قضیه اینجاست که X1 به چنین بازی واقعا احتیاج داره، چه با متای 80 چه 70 و حتی 60. وجود چنین بازی فان و مفرحی لازمه هر کنسولیه که متاسفانه توی این چند ساله با به حاشیه رفتن استودیو RARE ایکس باکس از چنین بازیهایی محروم بوده. خیلی خوبه که ماکروسافت سرمایه گذاری زیادی روی این بازی کرده و خود استودیو سازنده هم چندین بار گفته که قراره یه فرانچایز رو خلق کنن...ینی فارغ از موفقیت یا عدم موفقیت این نسخه، قراره نسخه های جدیدی ازش ببینیم.
حالا اینکه بازی از همین نسخه اول موفق عمل کنه کار ماکرو و اینسامنیاک رو خیلی راحتتر میکنه ولی اگرم چیز متوسطی باشه بازم وجود چنین فرانچایزی خیلی الزامیه