Sunset Overdrive

من که سر متای 80+ با یکی از سونی فن ها شرط بندی کردم، ایشالا که سربلندمون کنه :دی

کوچکترین شکی نکن که Insomniac یه بازی خفن و فوق العاده فان تحویل میده ! کلا تو عمرم تا حالا به این استدیو و فان بودن بازی هاش شک نکردم !:d

تو E3 هم که هرچی جایزه خوب و عالی بود عملا درو کرد !:x

از فکر Fuse هم بکشید بیرون که اونایی که این رو ساختن کلا یه تیم دیگه بودن . اینو خود تیم اصلی و لیدر وست داشتنیش تد پرایس دارن میسازن .

متای بالا 87 رو پیش بینی میکنم :d

راستی چرا انقدر آرت های بازی خفنه ؟ :d

از فکر Fuse هم بکشید بیرون که اونایی که این رو ساختن کلا یه تیم دیگه بودن . اینو خود تیم اصلی و لیدر وست داشتنیش تد پرایس دارن میسازن .

fuse مگه چش بود ؟ با اینکه عالی نبود ولی co op خوبی داشت + اسلحه های خوب که تو همه بازی های Insomniac کلا جزو نقاط مثبته بازیشونه :دی

بازی امسال عرضه میشه درسته ؟ یا اینم افتاده 2015 ؟

اگه 2015 باشه امکان اومدن یه باندل خوشکل ازش هست :d
این یارو ntknl گفته بود باندل کنسول سفید باهاش هست:d
Originally Posted by ntkrnl
Hi Tom, you're making me show off.

White Console plus Sunset Overdrive and a fancy *** controller in October.

Also a limited edition 1TB box after that in November.

بعد از Halo MCC و scalebound و Crackdown 3 ما اندازه پیامبر بازیسنتر بهش ایمان داریم :> :دی
لول :دی Crackdown 3 رو که گفته بود سال 2014 خبری ازش نیست، Halo MCC رو کی تایید کرد؟ این گفته بود Halo 2 Anniversary معرفی میشه که عمه من هم می دونست اینو، یادم نمیاد در مورد Collection چیزی گفته باشه. مثلا گفته بود Forza Horizon 2 امسال میاد که خب اینو هم عمه من می دونست (:دی)، ولی فرموده بودن بازی تو آمریکا جریان داره که خب فقط چند هزار کیلومتر اشتباه داشتن :)) :دی

لول :دی Crackdown 3 رو که گفته بود سال 2014 خبری ازش نیست، Halo MCC رو کی تایید کرد؟ این گفته بود Halo 2 Anniversary معرفی میشه که عمه من هم می دونست اینو، یادم نمیاد در مورد Collection چیزی گفته باشه. مثلا گفته بود Forza Horizon 2 امسال میاد که خب اینو هم عمه من می دونست (:دی)، ولی فرموده بودن بازی تو آمریکا جریان داره که خب فقط چند هزار کیلومتر اشتباه داشتن :)) :دی
Crackdown رو یارو حتی سازندش رو هم گفته بود :-/ Halo MCC اسمش رو نگفته بود گفته بود قراره همچین کالکشنی عرضه بشه واسه X1 منتهی Halo 2 3 4 هیلو CE رو نگفت بود. بالاخره هر لیکری یه چند تا از اطلاعاتی که داده غلط در میاد :-/ :دی

ای بابا چه ناخنکی میزنی:dبازی کامیا رو که گفته بود, سازنده کرک هم گفته بود کلودجینه! HALO MCC هم احتمالا" میخواستن طبق برنامه ntkrnl عرضه کنن (A2-3-4) ولی بعد با مرام شدن(!؟) همشو باهم عرضه کردن:d کلا مشخصه اطلاعاتش یه پشتوانه ای داشت(مثل داستان SO) و رو هوا نبود (برعکس بعضی مثلا" لیکرها که میگن فلان چیز رو دیدیم فکمون پرید رفت خونه باباش:-o)

حالا از ntkrnl بگذریم.. از نظر عقلی بعید نیست که باندل کنن SO رو, بالخره بزرگترین بازی امسال مایکروسافته و از این حرفا

ای بابا چه ناخنکی میزنی:dبازی کامیا رو که گفته بود, سازنده کرک هم گفته بود کلودجینه! HALO MCC هم احتمالا" میخواستن طبق برنامه ntkrnl عرضه کنن (A2-3-4) ولی بعد با مرام شدن(!؟) همشو باهم عرضه کردن:d کلا مشخصه اطلاعاتش یه پشتوانه ای داشت(مثل داستان SO) و رو هوا نبود (برعکس بعضی مثلا" لیکرها که میگن فلان چیز رو دیدیم فکمون پرید رفت خونه باباش:-o)

حالا از ntkrnl بگذریم.. از نظر عقلی بعید نیست که باندل کنن SO رو, بالخره بزرگترین بازی امسال مایکروسافته و از این حرفا
هر وقت یه چیزی لیک شد با این جزییات، اون وقت میشه روش حساب باز کرد :دی
'Halo: The Master Chief Collection' coming to Xbox One this year, collects 'Halos 1-4'
===
این SO هم یه باندل بزنن با رنگ نارنجی به نظرم خیلی جالب میشه :دی البته بعیده واسه این بازی همچین کاری بکنن ولی احتمالا یه گیم پد مخصوص واسش درست میکنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or