خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
من که سر متای 80+ با یکی از سونی فن ها شرط بندی کردم، ایشالا که سربلندمون کنه![]()
امسال عرضه میشه :dبازی امسال عرضه میشه درسته ؟ یا اینم افتاده 2015 ؟
اگه 2015 باشه امکان اومدن یه باندل خوشکل ازش هست :d
امسال عرضه میشه :d
28 اکتبر
این یارو ntknl گفته بود باندل کنسول سفید باهاش هست:dبازی امسال عرضه میشه درسته ؟ یا اینم افتاده 2015 ؟
اگه 2015 باشه امکان اومدن یه باندل خوشکل ازش هست :d
Originally Posted by ntkrnl
Hi Tom, you're making me show off.
White Console plus Sunset Overdrive and a fancy *** controller in October.
Also a limited edition 1TB box after that in November.
تو هنوز حرف های اینو باور داری؟این یارو ntknl گفته بود باندل کنسول سفید باهاش هست:d
بعد از Halo MCC و scalebound و Crackdown 3 ما اندازه پیامبر بازیسنتر بهش ایمان داریمتو هنوز حرف های اینو باور داری؟![]()
شاید کنسول رو با بازی باندل کردن ولی مطمئن باش ربطی به حرفهای این بابا نداره
![]()
لولبعد از Halo MCC و scalebound و Crackdown 3 ما اندازه پیامبر بازیسنتر بهش ایمان داریم![]()
![]()
Crackdown رو یارو حتی سازندش رو هم گفته بودلولCrackdown 3 رو که گفته بود سال 2014 خبری ازش نیست، Halo MCC رو کی تایید کرد؟ این گفته بود Halo 2 Anniversary معرفی میشه که عمه من هم می دونست اینو، یادم نمیاد در مورد Collection چیزی گفته باشه. مثلا گفته بود Forza Horizon 2 امسال میاد که خب اینو هم عمه من می دونست (
)، ولی فرموده بودن بازی تو آمریکا جریان داره که خب فقط چند هزار کیلومتر اشتباه داشتن
![]()
![]()
Halo MCC اسمش رو نگفته بود گفته بود قراره همچین کالکشنی عرضه بشه واسه X1 منتهی Halo 2 3 4 هیلو CE رو نگفت بود. بالاخره هر لیکری یه چند تا از اطلاعاتی که داده غلط در میاد
ای بابا چه ناخنکی میزنی:dبازی کامیا رو که گفته بود, سازنده کرک هم گفته بود کلودجینه! HALO MCC هم احتمالا" میخواستن طبق برنامه ntkrnl عرضه کنن (A2-3-4) ولی بعد با مرام شدن(!؟) همشو باهم عرضه کردن:d کلا مشخصه اطلاعاتش یه پشتوانه ای داشت(مثل داستان SO) و رو هوا نبود (برعکس بعضی مثلا" لیکرها که میگن فلان چیز رو دیدیم فکمون پرید رفت خونه باباش:-o)لولCrackdown 3 رو که گفته بود سال 2014 خبری ازش نیست، Halo MCC رو کی تایید کرد؟ این گفته بود Halo 2 Anniversary معرفی میشه که عمه من هم می دونست اینو، یادم نمیاد در مورد Collection چیزی گفته باشه. مثلا گفته بود Forza Horizon 2 امسال میاد که خب اینو هم عمه من می دونست (
)، ولی فرموده بودن بازی تو آمریکا جریان داره که خب فقط چند هزار کیلومتر اشتباه داشتن
![]()
![]()
هر وقت یه چیزی لیک شد با این جزییات، اون وقت میشه روش حساب باز کردای بابا چه ناخنکی میزنی:dبازی کامیا رو که گفته بود, سازنده کرک هم گفته بود کلودجینه! HALO MCC هم احتمالا" میخواستن طبق برنامه ntkrnl عرضه کنن (A2-3-4) ولی بعد با مرام شدن(!؟) همشو باهم عرضه کردن:d کلا مشخصه اطلاعاتش یه پشتوانه ای داشت(مثل داستان SO) و رو هوا نبود (برعکس بعضی مثلا" لیکرها که میگن فلان چیز رو دیدیم فکمون پرید رفت خونه باباش:-o)
حالا از ntkrnl بگذریم.. از نظر عقلی بعید نیست که باندل کنن SO رو, بالخره بزرگترین بازی امسال مایکروسافته و از این حرفا
اسلحه و شلوغی و اینا که بماند!