Sunset Overdrive

سلام یه سوال داشتم ایا کسایی که فیفا ایکس باکس لایو, بازی می کنند مشکل توبازی کردن انلاین ندارند مثلا پلی 4 فیفا انلاین دچارقطعی یا گیرکردن میشه خواستم ببینم باایکس باکس این مشکل هست

سلام یه سوال داشتم ایا کسایی که فیفا ایکس باکس لایو, بازی می کنند مشکل توبازی کردن انلاین ندارند مثلا پلی 4 فیفا انلاین دچارقطعی یا گیرکردن میشه خواستم ببینم باایکس باکس این مشکل هست
اختلال سال 93 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران - صفحه 179

خب ظاهرا بازی بین تمام بازیهای انحصاری (همه کنسول ها) بیشترین تعداد جوایز رو داشته. Insomniac چه مشت محکمی زد جداً:دی با اولین بازی انحصاریش برای مایکروسافت جوایز رو درو کرد. امیدوارم فروشش هم خوب باشه که در جا استارت نسخه دوم هم بخوره.

تو فروش ک شک نکن با توجه ب سبک بازی و فانی ک تو بازی هست از حالا نسخه دوم رو تایید شده بدون!:d
فقط میمونه قرارداد ترکمن چای ماکروسافت ک ی نسل سر همین قضیه ک ip بازی دست سازنده موند ب epi باج داد حالا با موفقیت بازی برا انحصاری موندنش باید سیبیل سازنده علل خصوص تد پرایس عزیز رو چرب کنه:d

من تریلرایی که ازش دیدم کلا تو بازی هدفی وجود نداره،و فقط باید بچرخی و مسخره بازی در بیاری و بکشی :)
درسته؟حالا واقعا چرا این بازی اینقدر جایزه برده؟نه واقعا چرا؟

من تریلرایی که ازش دیدم کلا تو بازی هدفی وجود نداره،و فقط باید بچرخی و مسخره بازی در بیاری و بکشی :)
درسته؟حالا واقعا چرا این بازی اینقدر جایزه برده؟نه واقعا چرا؟
نه درست نيست:|
بازي بخش داستاني داره و اون طوري هم كه تو مصاحبه ها اعلام كردند، اين بخش كوتاه نيست
همون تريلر دوم بازي درباره داستان بازي توضيح ميده

من که متای بازی 50 هم بشه بازی رو میگیرم:d!!
اما بازی به شدت مفرح به نظر میاد..
با او همه جایزه ای که تو E3 گرفتو و تحسین منتقدا مطمئن باش متا 50 نمیشه دیگه از نک استاد سرنی که بدتر نیست:d خودم متارو بین 80 تا 85 پیش بینی میکنم...

متا 50 نمیشه دیگه از نک استاد سرنی که بدتر نیست:d
خیلی برام جالبه که این نکته رو همیشه ذکر میکنی ولی چرا به Ryse اشاره ای نداری ؟ چرا ادم باید سوزن رو اول به خودش نزنه بعد به دیگران .

نکته جالب دیگه اینه که فقط هم تو بین Xbox فنها همچین پست هایی میدی.

اين تريلري كه دو تا پست بالاتر دوستمون گذاشته واقعا عالي بود يعني محشر بود
فقط يه ايرادي كه داشت اين بود كه افت فريم بعضي مواقع بدجوري ميرفت رو اعصاب ....اميدوارم تا عرضه درستش كنن چون افت فريم در اين حد تو همچين سبك بازي خيلي اذيت مي كنه

.

خیلی برام جالبه که این نکته رو همیشه ذکر میکنی ولی چرا به Ryse اشاره ای نداری ؟ چرا ادم باید سوزن رو اول به خودش نزنه بعد به دیگران .

نکته جالب دیگه اینه که فقط هم تو بین Xbox فنها همچین پست هایی میدی.

اضطراب بعد از کنکور تا اعلام نتایجه دیگه ، کاریش نمی شه کرد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or