Sunset Overdrive

دیگه رو تابلو جوایز جا نیست :دی

ks56njwwkcr9r5xlso9b.jpeg

رسما درو کرده رفته جلو :دی

جوایز Gaming Trend :دی

Best Action Game – Sunset Overdrive
The Order: 1886
Sunset Overdrive
Assassin’s Creed: Unity
Dying Light
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Best Sandbox Game – Sunset Overdrive
Dying Light
Assasin’s Creed :Unity
Sunset Overdrive

خیلی خیلی بازی رو دوست دارم :(

وجدانا دور از تعصب درصدی امکان داره بازی رو برند PS بیاد ؟ IP بازی دست کیه ؟

ترو بخدا بگید میشه :(
IP دست Insomaniacـه, احتمال اومدنش روی PS4 هست!

[البته خود اینسو گفته هروفت راچت روی X1 اومد, این هم روی PS4 میاد; نمیدونم چقدر به حرفاشون اعتماد میشه کرد؟]

IP دست Insomaniacـه, احتمال اومدنش روی PS4 هست!

[البته خود اینسو گفته هروفت راچت روی X1 اومد, این هم روی PS4 میاد; نمیدونم چقدر به حرفاشون اعتماد میشه کرد؟]

IP رچت مال سونی هست ولی خب از طرف دیگه ای SO هم کل هزینه هاش رو ماکرو پیاده شده !

ولی خو شاید چون iP مال خودشون هست دلشون به رحم بیاد :(

IP رچت مال سونی هست ولی خب از طرف دیگه ای SO هم کل هزینه هاش رو ماکرو پیاده شده !

ولی خو شاید چون iP مال خودشون هست دلشون به رحم بیاد :(

به رحم نمیاد. ;;) ناشرهای دیگه همش میخواستن ip بازی برای خودشون باشه. ولی مایکرو گفت اوکی ip اش دست خودتون باشه. پس وقتی این همه باهاشون راه اومده و هزینه ها رو داره میده. اگه بخواد بیاد رو چیز دیگری سطح واقعی شعور اینسامنیاک رو نشون میده

به رحم نمیاد. ;;) ناشرهای دیگه همش میخواستن ip بازی برای خودشون باشه. ولی مایکرو گفت اوکی ip اش دست خودتون باشه. پس وقتی این همه باهاشون راه اومده و هزینه ها رو داره میده. اگه بخواد بیاد رو چیز دیگری سطح واقعی شعور اینسامنیاک رو نشون میده

عجیب جذب بازی شدم !! البته دست خودم نیست هرچی Insomniac بزنه من کلا اتوماتیک وار عاشقش میشم !

خدا کنه حالا یه معامله ای بشه و برای دو طرف سود داشته باشه و این so رو ما هم بتونیم بازی کنیم !

عجیب جذب بازی شدم !! البته دست خودم نیست هرچی Insomniac بزنه من کلا اتوماتیک وار عاشقش میشم !

خدا کنه حالا یه معامله ای بشه و برای دو طرف سود داشته باشه و این so رو ما هم بتونیم بازی کنیم !
وحید منم همین مشکلو پیدا کردم :| خیلی بازی خوبیه و شدیدا فان میزنه :دی من عاشق اون لباس اسسینه که میشه استفاده کرد هستم :x :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or