خو ب ی باز ی دیگه با تم فانتزی هم برای این کنسول معرفی شد از insomniac
پست اول ابدیت می شود
پست اول ابدیت می شود
تاپیک عملاً تبدیل شده به BC Gambler Club. :d..
خُب اول از همه عکس ها رو میذارم: :d
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا شرایط رو یه بار بررسی میکنیم تا کلاً ببینیم موضوع از چه قرار است!! :d
اگه متای بازی +75 شد، آقایs-arash باید 1 ماه آواتار جاسم بربری بذاره. [یکی از عکسایی که من گذاشتم]
اگه متای بازی -75 شد، آقایون Frobary,benjohn,Ehsλn,Bahram B به مدت 1 هفته آواتار جاسم رو میذارن.[انتخاب عکس از s-arash]
قـــــــــــــــبول ؟؟
اُمیدوارم شاهد co-opـه غیر داستانی خفن باشیم.![]()

طی سوالاتی که بین فن ها و اعضای "insomnic" در توئیتر رد و بدل شد؛ اعلام شد که علاوه بر بخش کاملاً [!] تکنفره، یک بخش چندنفره ی خفن هم در بازی وجود داره که به گفته خودشون یونیک هم است! [You don't say.jpg]
خیلی منتظرم امبارگو پیش نمایش ها برداشته بشه. [اُمیدوارم اپــــیک فیل نشیم فقط]
Source: News: Sunset Overdrive's campaign is single player only - Total Xbox.com
تاپیک عملاً تبدیل شده به BC Gambler Club. :d..
خُب اول از همه عکس ها رو میذارم: :d
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا شرایط رو یه بار بررسی میکنیم تا کلاً ببینیم موضوع از چه قرار است!! :d
اگه متای بازی +75 شد، آقایs-arash باید 1 ماه آواتار جاسم بربری بذاره. [یکی از عکسایی که من گذاشتم]
اگه متای بازی -75 شد، آقایون Frobary,benjohn,Ehsλn,Bahram B به مدت 1 هفته آواتار جاسم رو میذارن.[انتخاب عکس از s-arash]
قـــــــــــــــبول ؟؟
اُمیدوارم شاهد co-opـه غیر داستانی خفن باشیم.![]()
بازی احتمالا تو September (شهریور) عرضه میشه. (با توجه به این که گفته بودن بازی لانچ ژاپن)بازی کی میاد؟حجمش اعلام نشده؟خرید بعدیم از لایو اینه البته اگه متاش خوب بشه:d
بازی احتمالا تو September (شهریور) عرضه میشه. (با توجه به این که گفته بودن بازی لانچ ژاپن)
فکر خرید بازیو از لایو فراموش کن:d
حجمش اعلام نشده ولی احتمالا بالای 20GB
بازي open world و به نظر من زير 15GB نيست ديگه:dچه خبره بهرام 20 گیگ؟!!! بازیش اصلا بهش نمیاد 20 گیگ باشه مگه واچ داگزه آخه؟یا مثلا ryse ! این بازی بخواد باشه فوقش 8 گیگ پر پوستشه.ضمنا یعنی چی نمیشه از لایو بخریمش؟چرا؟